Пролет иде, великденче цъфти, за базар във Пазарджик се приготви

• 19 407
  • 439
  •   1
Отговори
# 45
  Зазата,усещам те като много,много търпелив човек,за таквиз дребни мъниста не на всеки нервите стигат,яйцата ти харесват ми,уникални са,но и аз си мисля,че е хубаво,ако можеш да ги оцветиш преди да облечеш ги в ризница.   bouquet  Hug
 Възхищавам ти се на търпението!   bouquet

# 46
Zezata, уникални са Peace Много нежни, като фаберже са. Особено ако са и цветни....

Стихийке, пиши ми ако искаш на лични за какво ти е, може да изровя нещо подходящо
Искам за пазара да направя нещо, ама е тайна защото незнам дали ще стане.
Ако има нещо което не е нужно.
Ок Laughing няма да взимам ноу-хау-то. Питам те защото имам и рошавко , имам и от самата изкуствена кожа. Тия дни ще ти снимам какво съм имала предвид, пък ти ще кажеш дали ще ти свърши работа.

Янче, ако си спомняш за яйцата плетените и кошничките, пиши ми от кое е останало и не се търси, та да не правя точно такъв вид

# 47
Нинче какво ноу хау бееееееееееее Laughing
Просто ме е срам да се изложа Embarassed

# 48
Нинче какво ноу хау бееееееееееее Laughing
Просто ме е срам да се изложа Embarassed
Ти никога няма да се изложиш. Не ме интересуват другите, но аз съм поне един човек, който вярва, че можеш да се справиш.
(ама че ласкателство Crazy Laughing)ама тъй е.

# 49
Нинче, единствено ако не се лъжа остана едно яйце, което беше от прежда като мартеничка. А плетените кошнички малко по-твърда прежда да са ако има такава Hug Hug Hug Кандидатир се за украса на яйцата ти ако произведеш повече Hug
Не помня от какво руло правехме поставките за тези големите яйца..Ти ли ми го беше дала?
Мирна, аз няма да забравя как си беше скрила произведенията и не смееше да ги дадеш, а те като ги извади се продадоха. Ти можеш ли пак да намериш такива дървени шарени кубчета и кръгчета?
Ще се опитам и аз да произведа повече от тези пана със шпатулите, кошнички евтинки, за да има неща за дечицата.
Но поставки много се продаваха, това се търси много също - събирайте дискове да ми дадете  Hug
Джуджавка, добре дошла, радвам се , че си сред нас. Тази година се очертава по-слаба откъм гоблени Rolling Eyes
Пчелите там са ни ангаже Sad
Летяща, подходящо завръщане, имаш да наваскваш и за предния базар Hug
Има и във фейсбук покана за събитие по случая .

# 50
Ок, ще намеря по-твърда.

Какви дискове, бре? Няколкостотин бройки стигат ли? Joy Намерихте кой да питате Laughing

# 51
и аз да се цопна в темата!
Браво момичета красотите започват да извират от ръцете ви.
Hug

# 52
http://desibsi.snimka.bg/arts/za-bazara-v-pazardjik.239220.5659243        а ако ми остане време за нещо такова харедва ли се или плетени кошнички а? дано да ми стигне времето,че сега и мартеници правя...

# 53
ttp://desibsi.snimka.bg/hobby/velikden-2009-g.367871.11743504  ей тази ми е любимата ама много бавно и трудно става

# 54
Първата е готова, утре ще снимам!
Ако някой има ненужни изкузтвени цветя да свирка!

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 22:39 от г-жа Стихийно бедствие

# 55
Деси, на мен лично много ми харесва

# 56
и аз от другата седмица започвам кошничките - който е заделил ролки да ми ги остави в някой кабинка

# 57
Здравейте момичета с добри сърца  Hug
Аз ще помогна с декупажни неща, най вече с яйца на клечка, и поставки.

Слабост сте ми, защото миналата година за първи път се включих в базар - вашия.
Много ме беше страх да не се изложа, но нещата се изпродадоха /май само 1 остана/.

# 58
Раковина, много се радвам, че си на линия! Да, твоите неща се продадоха, особено тези декупажни рамки за стена бяха много търсени!
Деси, много сладки неща!

# 59
опа, обърках темата  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт