Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Момичета , да ви питам колко често и продължително мога да давам на малката двойна доза инфакол защото само тя я облекчава? Обаче ме е страх че прекалявам но еденичната не я усеща #Crazy

От колко време го даваш?Комбинираш ли с БиоГайа?
ми давам го от 3 дена не не го комбинирам как трябва да ги смесвам

На Инфаколът му трябват 4-5 дни да започне да действа, сутрин може да даваш 5 капки БиоГайа-тя е хранителна добавка за чревцата.Нищо няма да смесваш, просто едното сутрин , а Инфакола продължаваш преди храна.

# 586
значи да не давам двойна доза на детето а да изчакам да минат още няколко дни ?

# 587
  • Пловдив
Точно така  Peace

# 588
Много много много БЛАГОДАРЯ  Hug

# 589
Добър вечер мацки Simple Smile Днес голямо обикаляне направихме с фадъра ,,мноооооого ме болят краката  newsm45 Странното е ,че никой не засякох.....Къде се бяхте изпокрили?  newsm78

# 590
  • у дома
А на мен днес СОТаджийте ми вързаха тенекия и ми провалиха деня  Tired

# 591
  • Бургас
Ох, сега се прибрахме  ooooh! Голямо обикаляне днес. Свате, всичко е наред  Peace Зарката вече е 5,700 кг.  Shocked Точно кило сме наддали  Laughing 61 см.-финна мадама за Нико  Heart Eyes
Браво на снахата:-) Heart Eyes До банката стигна ли?, Че както се беше наконтила... Laughing Laughing hahaha

Ей сега ми попадна едно стихче...мнооого тъжнооо...аз нямам щерка и все пак ми въздейства много силно:

А подир време ще станеш голяма,
умните книги сама ще намираш,
и ще рисуваш, и ще бродираш.
После ще литнеш и ти като птичка.
Мама ще бъде с коси побелели,
мама ще пази две детски кордели.
Ще се тревожи и скришом ще плаче,
ако не носи писма раздавача.
Друго не трябва - три думички само:
"Добре съм, мамо!"

# 592

Ей сега ми попадна едно стихче...мнооого тъжнооо...аз нямам щерка и все пак ми въздейства много силно:

А подир време ще станеш голяма,
умните книги сама ще намираш,
и ще рисуваш, и ще бродираш.
После ще литнеш и ти като птичка.
Мама ще бъде с коси побелели,
мама ще пази две детски кордели.
Ще се тревожи и скришом ще плаче,
ако не носи писма раздавача.
Друго не трябва - три думички само:
"Добре съм, мамо!"

Оф как ме натъжи сега, като бях малка и майка редовно ми го казваше това стихче, много е мило и нежно  Cry

# 593
Gooood Mooorning Ladies !!! Хайде сервирам ви закуската и заспивам наново,нека денят е слънчев за да има разходки за дребчовците  Heart Eyes

# 594
  • Бургас
Добрутро!
Неди Hug аз само от кафенцето и сока ще се възползвам. Докато не достигна заветните 52 кила, няма да се спра. А ми остават сааамо 3 на долу Party
Дани, Вили, днес Борисова? Аз пак към 12,30ч. ще съм там.  Peace

# 595
  • Бургас
Брутро и от мен Simple Smile Мерси за пожеланията за сестрьонка. Спретнахме една кръчмичка снощи.
Мели сметна ли паричките за 8ми. Аз утре ще излизам по работа и може да мина направо да ги оставя.

# 596
Добро утро! Мислех,че днес ще съм първа,уви има и по-ранобудни от мен  Simple Smile
Неди,ако продължаваш да ме изкушаваш с тези закуски няма да се побера в осмомартенския тоалет,който мама ми купи вчера  Blush
Тя както винаги се вълнува повече от мен  Joy
За разходката съм ЗА естествено,само малко съм озадъчена. Вчера по БТВ казаха,че ще вали в источна България,пък сега гледам прогнозата и го дават слънчево 14 градуса. Мели аз пак ще ходя рано ,към 11:00ч ,веднага след хранене. Гледам пишете все за колики,ама аз не мога да дам никакъв съвет,тъй като нямахме такива. И имам чувството,че сега ми се връща за целия този спестен рев от страна на Ема. Станала е такава глезла,все реве за нещо,все нещо не и наред и всичко и омръзва адски бързо. Да не казвам,че иска само аз да я приспивам  ooooh! и изобщо все реве от роднини. Дано го израсте ,иначе се виждам от онези майки,чиито деца се крият зад полите им като поотраснат  #Crazy

# 597
  • Бургас
Добро утро!
Да знаете сервиз за перални (LG)? Моята нещо сдаде багажа тази вечер и се чудя какво да правя, че без нея не мога.

# 598
Добро утро на всички!Мерси за кафенцето Heart Eyes.

LaDiDa,и моята пералня все ми прави проблеми и съм много доволна от един майстор.Ако искаш,ще ти дам номера му.Мисля,че е от тези,които не си измислят проблеми с цел да вземат много пари.Миналата седмица пералнята ми спря да работи както си въртеше.Човека за 2 часа работа по нея ми взе само 20 лева!Оказа се само копчето за включване.Ама нали сме наясно,че можеше да ме излъже и хич и да не разбера?

# 599
  • Бургас
Давай го, плийз, че ме чака още една камара дрехи!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт