Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 124
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • у дома
Добро утро от мен. Да те отменя Нели от закуската - предлагам за всеки по нещо - http://miranimashek.ucoz.ru/_ph/180/2/324690448.jpg  Mr. Green
Днес имам излизане в центъра след обяд - ако бандата е на разходка да дам паричките за осми.
Ву the sea - това са колики, но ми се струва, че детето няма запек, щом ака всеки ден. А консистенцията на акото ако е като пресечени яйца, значи е ок детето.
Айде лек ден от мен...

# 571
Добро утро от мен. Да те отменя Нели от закуската - предлагам за всеки по нещо - http://miranimashek.ucoz.ru/_ph/180/2/324690448.jpg  Mr. Green
Добро утро компанията. Вземам тройна доза и от трите  Laughing , че с тия колики незнам от кой век не съм спала ама с тия кафета май пак няма да се спи  newsm62
Неди, скъпа за кафенцето те отмениха ама нали сме свикнали може нещо за хапване да приготвиш, че май не съм яла от както бях бремена  Hug

# 572
Добро утро Simple Smile За мен средното ако може  Mr. Green

# 573
  • Пловдив
Морген... Tired

by the sea, колики ще да са, при нас се появяваха така.

Ох, как ме мързиии...Бобо ми пя, пя, маха с ръце, рита като бесен, баталяса и заспа  Laughing

# 574
  • Бургас
Една тортичка от мен, че сестра ми е рожденничка днес  Heart Eyes

# 575
Е, ха да е добро утрото  Grinning  За мен ако може едно парче торта върху капучиното ...оха-оха
Ели,да ти е жива и здрава и систъра

# 576
  • Бургас
Добрутро!

Ели, да ти е жива и здрава сестричката;)

Неди, не успях пак да се цедна...щото хубаво издомакинствах, но накрая мъжо реши да ме ощастливява...и така  luvbed Днес ще пробвам...да не се заричам много ....Simple Smile

Дани, разходка? Вили щяла да ни изоставя днес - била семейно на дидя:-) Но за сметка на това сватята ще се джойне  Laughing

# 577
  • Бургас
ами Караджова каза 4е и стоматолозите не може ли да й обяснят какви били тез жлези,ама наистина май ве4е стана мъничко и май се поприбра

# 578
Торта ли казахте Crazy Няма да откажа...

Hugsy, да ти е жива и здрава сестричката!

# 579
Hugsy, да ти е жива и здрава сестричката, да се обичкате и разбирате smile3525 ммммм много хубава торта Heart Eyes
Сега се прибирам от зъболекар - гадна работа Weary
Малката е добре, доста се притесних вчера, че тънко съм я облякла, Деси спаси положението Hug  love001

# 580
Момичета , да ви питам колко често и продължително мога да давам на малката двойна доза инфакол защото само тя я облекчава? Обаче ме е страх че прекалявам но еденичната не я усеща #Crazy

# 581
Цитат
danyto_ аз го знам къде е този фитнес, ако искаш компания свиркай, че и аз имам мераци да ходя  

newsm10 непременно
Само моя мъж да почне другия месец да свършва работа по-рано,че сега е до 7.30 и съм на линия Grinning
Няма ли за утре мераклиики за разходка в центъра или в морската?

# 582
  • Пловдив
Момичета , да ви питам колко често и продължително мога да давам на малката двойна доза инфакол защото само тя я облекчава? Обаче ме е страх че прекалявам но еденичната не я усеща #Crazy

От колко време го даваш?Комбинираш ли с БиоГайа?

# 583
  • Бургас
Ох, сега се прибрахме  ooooh! Голямо обикаляне днес. Свате, всичко е наред  Peace Зарката вече е 5,700 кг.  Shocked Точно кило сме наддали  Laughing 61 см.-финна мадама за Нико  Heart Eyes

Гери, още веднъж сърдечно благодаря за пампите  Hug И за хубавата новина - много се зарадвах  Wink

Дани, следващия път повече  Simple Smile, рано си тръгна, изтърва слалома  hahaha

Хъгси, Честита ти рожденничка   bouquet Много здраве и късмет. Ммм торта...

# 584

От колко време го даваш?Комбинираш ли с БиоГайа?
ми давам го от 3 дена не не го комбинирам как трябва да ги смесвам

Общи условия

Активация на акаунт