Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 128
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
някоя гениална глава е измислила,че клиничната пътека при  опасност от преждевременно раждане е 3 дни

# 556
някоя гениална глава е измислила,че клиничната пътека при  опасност от преждевременно раждане е 3 дни

милата стискай там още колкото трябва и не се ядосвай много

# 557
момичета от колко часа застъпва нощната смяна
7 или 8

Морска звезда виждам че си на линия я помагай по въпроса

# 558
  • Пловдив
От 7 започва нощната смяна.

# 559
От 7 започва нощната смяна.

мерси ша ходим значи

# 560
ХЪГСИ,не не съм ходила към Света София.с мъжа ми бяхме малко в морската после в центъра,обаче излезе вятър и се прибрахме по-раничко.

# 561
petroliana,ще да раждаш ли?

maimp,а в окръжна как стоят със седмици за задържане? newsm78

# 562
  • у дома
Мая, в окръжна са печени, клиничните пътеки ги знаят наизуст  Mr. Green Миамп не се ядосвай, стискам палци за теб  Hug

# 563
Днес наистина беше голям студ брррр

Мели, какво стана справи ли се  Mr. Green

# 564
  • Бургас
Хелоу!
Краси, каква е тая жлеза? На зъб си приличаше днес, като я видях? #Crazy Какво ви изписа?

Сайки, Деси ще се изкаже по въпроса ( предполагам утре), за париките. Зависи какво ще с еразберат с ресторанта. Ако не - ще дадем едно рамо, споко Heart Eyes

Неди, ей сега приспах чавето, наРаних голямото бебе, изчистих, готвих, прах, простирах и сег ще направя един тест драйВВВВВВВв Whistling

# 565
  • у дома
ей сега приспах чавето, наРаних голямото бебе, изчистих, готвих, прах, простирах и сег ще направя един тест драйВВВВВВВв Whistling
Брех, скопосна булка  Hug На ся ма надъха и аз да простра, смятах утре, ама...

# 566
Ууууу,как сте се разшетали чак ми стана неудобно че седя тук,а моят мъж  1dishes ама като се замисля пък, тъкмо си е свикнал я да си го прави.
Аз да взема да схрускам една ябълка че едни талиатели правих и се напапках мощно.

Краси, ти ме разби с таз жлеза  #Crazy

Маимп  newsm10 само не се ядосвай и тревожи,всичко ще е временно,ти вече занеш че като гушнеш човечето и се забравя.
Абе Петролинка ще ражда ли или няма  newsm78
Айде, Мели,чакам доклада  hahaha

# 567
Дайте съвет на полузаспалата, полувидиотена майка на Боряна - тоест мен, че незнам детето кво да го правя, пък то м е гледа с едни такива големи очиии.
Втори ден към 19.30 почва да се пъне нещо, да нервничи и към 20.00 избива на писклив, умолителен, плач на умиране, който се успокоява с люшкане, гушкане, сукане или биберон за не повече от 30 секунди. И тук отварям малко л***яна тема,сори Blush пълни памперса с различни по вид и консистенция изпражнения. В пъти по-доволна, тоест облекчена е всъщност, ако я оставя по голо дупе. А си ака съвсем нормално в други часови пояси - да речем може в 9 сутринта, 4 следобяд или когато си реши, понякога 1, друг път 2-3 пъти дневно. На АМ Нан сенситив сме, а кърмата май е само добро пожелание  ooooh!
Та... да приема ли, че детето е с вероятен запек и да му давам лекарство? Че педиатърката още на изписването ми даде рецепта, ако се наложело... Да не я тъпча излишно

# 568
А пък на мен днес Горгонения Бобо ми се усмихна до уши .  Flutter  Heart Eyes

# 569
Дайте съвет на полузаспалата, полувидиотена майка на Боряна - тоест мен, че незнам детето кво да го правя, пък то м е гледа с едни такива големи очиии.
Втори ден към 19.30 почва да се пъне нещо, да нервничи и към 20.00 избива на писклив, умолителен, плач на умиране, който се успокоява с люшкане, гушкане, сукане или биберон за не повече от 30 секунди. И тук отварям малко л***яна тема,сори Blush пълни памперса с различни по вид и консистенция изпражнения. В пъти по-доволна, тоест облекчена е всъщност, ако я оставя по голо дупе. А си ака съвсем нормално в други часови пояси - да речем може в 9 сутринта, 4 следобяд или когато си реши, понякога 1, друг път 2-3 пъти дневно. На АМ Нан сенситив сме, а кърмата май е само добро пожелание  ooooh!
Та... да приема ли, че детето е с вероятен запек и да му давам лекарство? Че педиатърката още на изписването ми даде рецепта, ако се наложело... Да не я тъпча излишно

Прилича ми на колики, но странно че само в този час се проявяват. Нас ни мъчеха през цялата нощ, добре че минаха бързо.

Общи условия

Активация на акаунт