Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 585
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;quote=14260508;top … 394f71879c9c6b53e
копирам един виц от тема,която чета с удоволствие,леко е циничен,но е в стил "каквото повикало -такова се обадило" Simple Smile,
все още обитавам патологията-дано поне още седмица да е така Simple Smile,
вече запознах лекари и акушери,от вчера и двойна доза магнезий,надявам се да не срещам други елементи на Менделеев,
лек ден момичета Simple Smile

е къде се загуби тия дни реших че са те изписали
уви-не  са,вързали са ме за система Simple Smile,искам да вляза поне в 9-я месец,
клиничната пътека свършва днес,продължавам "по хотелски" Simple Smile

е после ша го вадят ли бебока
пък и тая пътека хубаво свършва ама ти като не си доизлекувана още не се ли удължава бе, глупаво здравеопазване

# 541
Здравейте и от мен на всички  и честити месечинки!
От няколко дни само се мъча да ви почета малко ама вие голямо писане сте изписали! Ние с баткото сме болни , но той поне пие АБ и вече дай боже да няма днес температура, но аз съм си все така зле, вече трети ден и освен един Парацетамол нищо друго не мога да пия, ужас! Наливам се с чайове с мед и лимони и все тая, като мине действието на парацетамола и започва да ме втриса! Следобяд ще отидем пак на лекар и ще видим какво ще каже лекарката!
Maimp стискам палци всичко да е наред и да е нормално  Hug  Hug  Hug

# 542
Честито на всичи месечинки днес  Hug!
мамче84, кога се разболяхте бе?Айде да се оправяте и да не тъпчеш баткото дълго с тези АБ.
maimp ,дано  бебо да постои още седмица поне, че да си по-спокойна, като влезеш в 9-ия.Стискам палци да сте добре и двамата(или двете  Thinking) Какво стана с малката ти, как реагира, че не си си в къщи?Сърди ли се?

# 543
момичета я набързо кажете кой трябва да издаде болничен за дните от термина до действителното раждане в случай на преносване newsm78

# 544
доктора, който ти следи бременността  Simple Smile
но в случай, че нямаш време да се свържеш с него или да го откриеш и личния ти лекар може при добро желание да ти го напише

# 545
  • у дома
Само на мен ли ми беше студено навън? Направих една обиколка около блока и се прибрах...

# 546
  • Бургас
Момичета, аз си мислих днес относно парите за 8-ми... Не знам как ще стане да ви ги дам?! По цял ден съм в болницата и не мога да мръдна. Може ли на место да ги платя? newsm78

# 547
Малката се сърди-да,

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 19:33 от maimp

# 548
  • Бургас
Само на мен ли ми беше студено навън? Направих една обиколка около блока и се прибрах...
и на мен!  Close Термометъра на терасата нагло ме метна, че е 22 градуса, облякох се почти пролетно и просто се вкочаних от студ. Сега си се възмущавам сама тук...  Twisted Evil

maimp , какво е станало, мила? Всичко при теб ОК ли е?  Hug

# 549
Хелоу  Peace Мноооого голям студ навън  #Shocked
Иначе си направихме разходката,този път няма снимки Simple Smile
Симона пак не иска да яде,какво му става на това детенце отново! Изяде 1/2 пюре,мляко категорично отказа и така...сега поне спи Simple Smile

# 550
 Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 19:34 от maimp

# 551
абе днеска видях една групичка майки в центъра и ми се стори , че са мойта СЪфорумки,обаче не съм 100 процента сигурна  newsm78.май беше около 2 часа.аз бях с жълта количка

# 552
  • Бургас
аз да кажа ,че днес се ошашавих,не било зъби ами някаква  жлеза и щяло да се пукне и да изте4е нанякой им ставало така твърдо , това е според караджова #Crazy

# 553
объркаха клиничната пътека ,че уж е 5 дни , а се оказа,че  е 3-доплащам 200 лева,дотук добре-пари бол,кво ше му е,
НО гениалната идея да ме изпишат за 2-3 дни И пак да ме приемат ........
с главичка не бебето на изходна позиция-готово да излиза.......

maimp не се ядосвай, точно в този момент много трябва да се пазиш от такива вълнения.По добре не се разправяй с администрацията, а говори директно със Семир, мисля че ще си спестиш много.

# 554
  • Бургас
абе днеска видях една групичка майки в центъра и ми се стори , че са мойта СЪфорумки,обаче не съм 100 процента сигурна  newsm78.май беше около 2 часа.аз бях с жълта количка
а случайно да мина покрай Света София. Видях аз една дама с жълта количка като слязох до магазина ама викам Пламката немой да се е домъкнала до тука в тоя студ  newsm78
krasidi каква тая жлеза на венеца?
maimp за какво да те изписват? Това лекар ли ти го каза?

Общи условия

Активация на акаунт