Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 102
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Мама89, аз научих за една много хубава традиция от съфорумките с които сме в отчетната тема.
В нашия край не се прави,или поне не съм чувала някой да я прави ,но към София е доста популярна.....
Та понеже ми хареса,мисля и ние да я направим след някой друг ден.Пускам линкове за повече инфо:

http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=71
http://semeistvo.rozali.com/dnevnik-bebe/p6219.html
Еее супер  Wink на мен майка ми ми беше споменала и смятам да го направим ама без всичките тия слагане на пари в торбичка после качване горе и т. н. само ще сабера френдки , ще направим питка, ще се почерпим ще отидем до църквата и това е Simple Smile
Мама89 защо те притеснява да я видят тя вече е на 40 дена няма страшно , за взимането то като е суматоха никой няма да може да я гушка,, но поне да я видят Hug
ох аз май не съм се изказала правилно. не се притеснявам от това,че ще я видят а напротив. те ще са доста жени и няма да могат да я видят хубаво.все пак всяка ще и носи подарък и ще очаква да я вземе малко да и се порадва.а все пак не ми се иска да мине през ръцете на всички и после да е неспокойна.и накрая ще излезе така,че съм им взела подаръците апък не са успели да  я видят като хората.апък ако не го направя това ''ритуалче'' трябва всяка една поотделно да я каня официално на гости,че да я види
ох... #Crazy стига вече съм занимавала с моите глупости

# 631
По принцип за погачата и аз се чудех, но сега като гледам Пламена колко се тревожи и се сетих за размислите и страстите покрай изписване, раждане и т.н и че колкото и да планирам нищо не става както искам, а всичко става както си трябва, тъй че не го мисли толкова много Peace

Днес направихме 1 ва разходка с количката - беше супер - спа през цялото време и до сега - яде насън след разходката и до сега. Ако и цяла нощ си спи  Praynig

Вчера ви разпитвах за запек  ooooh!, тя днес да ме опровергае напълни памперсите 3-4 пъти  Rolling Eyes - ЗАПИЧА ли ИНфакола със сигурност, да не зема пък да я о**** с други добавки?

И за край на дългия ми пост   bouquet след 5 часов здрав сън корема ми се прибра почти до нормално състояние, след 4 часа чистене пак съм в 5ти месец. Как е при вас?

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 20:03 от by the sea

# 632
на мен пък това ритуалче хич не ми допадна като идея Thinking и смятах да си отидем тримцата на една църква правило се някаква пречистваща молитва на майката и детето и това е да е...ама нестана щото моя тогава се падна на работа и нищо не правихме  Rolling Eyes

момичета помагайте Марти май има разтройство тук от 1-2 дена ака през 1 час едно рядко ако и все се напъва дали е разтройство това newsm78 и какво да ям или да му дам на него?
отделно се е подсякал от Памперса май и е кривввв ужас  ooooh!

# 633
Недалинчи, и аз докато кърмех хапвах сини сливи срещу запек и още на същия ден имаше ефект. Сега давам Био Гайа  newsm10
lusia_, хапвай ориз, картофи, сухари  newsm10

# 634
  • у дома
By the sea - много рестриктивни мерки  Shocked Аз бих сложила маска на човека, ако се притеснявам толкова... Все пак детето е почти на месец. Но всеки решава сам за себе си...
Аз правих погача на Наталия, в Петрич от където е майка, я правят, обаче, само за момичета. За момчета има друг ритуал и него правих...Това са незабравими моменти, които отпускат душата, така да се каже те разтушават. Но трябва да има човек, който да знае как се прави, иначе ще е неловко.
Лусия, ти кърмиш, нали? Продължавай да го кърмиш, но задължително се косултирай с лекар, диарията при толкова малко бебе е опасна. Всъщност има ли повече от 10 изхождания за 24 часа? Гледай да не се обезводни детето. Подсичането е от честото акане, не от памперса. Реши си проблема с акането и ще се оправи и дупето.

# 635
By the sea - много рестриктивни мерки  Shocked Аз бих сложила маска на човека, ако се притеснявам толкова... Все пак детето е почти на месец. Но всеки решава сам за себе си...
Аз правих погача на Наталия, в Петрич от където е майка, я правят, обаче, само за момичета. За момчета има друг ритуал и него правих...Това са незабравими моменти, които отпускат душата, така да се каже те разтушават. Но трябва да има човек, който да знае как се прави, иначе ще е неловко.
Лусия, ти кърмиш, нали? Продължавай да го кърмиш, но задължително се косултирай с лекар, диарията при толкова малко бебе е опасна. Всъщност има ли повече от 10 изхождания за 24 часа? Гледай да не се обезводни детето. Подсичането е от честото акане, не от памперса. Реши си проблема с акането и ще се оправи и дупето.
абе момичета на Микаела дупето има пъпчици вече 1 седмица стана.първите няколко дена като се появиха я мазах със судикрем-не помогна.сега от 2 дена я мажа със крем здраве май започват лекичко да изчезват.обаче и тя много ака.или понакога дори и да не е акала,само като пръцне и излиза по малко ако (колкото да изцапа дупето) незнам как да я оправя

# 636
Бочко му е майката  Wink !

# 637
Бочко му е майката  Wink !
абе и на мен ми казаха бочко с тетра да взема.утре сутрин ще видя как е и ако не са и минали ще и взема

# 638
  • Бургас
На нас и Бочко не помага. Згурова ни беше изпизала един курс тридерм ( 10 дни). От тогава до ден днешен ( да чукам на дърво) нямаме обрив и подсичане. Peace

# 639

има повече от 10 изхождания определено Confused утре сме на консултация слава богу и Караджова да каже, иначе му давам да суче по начесто и чая на Хип му давам успокояващия течности си поема  Rolling Eyes     утре също му е втория прием на Пентаксима дали да не го отложим, бях чела че детето трябва да е напълно здраво ooooh!
и аз пък мажа на Веледа кремчето не му вече толкова зачервено дупето.

# 640
Lusia,така е-ако има и най-малкото съмнение,че детето не е абсолютно здраво,не е желателно да се ваксинира.Не е проблем малко да се отложи ваксината.

# 641
утре ще му мислим, благодаря ви момичета  bouquet

# 642
  • Бургас
Посреднощите реших да се информирам за тенденциите в захранването и попаднах на това   http://mamamemi.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=6140 което ме върна на земята  и лягам да спа.
Хич не се сещам как я захранвах каката  newsm78
за подсеченото дупе кремчето от вардар

# 643
  • Бургас
Добро утро !  smile3525

Хубав ден на всички,въпреки дъждовното време ...

# 644
Добро утро! изглежда днес ще си останем в къщи и ще "клюкарим" цял ден. Мама89 аз изобщо не си падам по традициите и изобщо изключвам някой да ми казва как и какво трябва да се прави в дадена ситуация. Така беше и със сватбата ми. Е ,разбира се,имаше и сърдити (свекърва ми) ,но пък на мен много ми хареса. Та относно събирането,ние с мъжа ми канихме поотделно роднини,близки,приятели ,разбира се това се случи много преди 40-тия ден. И така нямаше суматоха у дома и всеки можеше да се порадва на малката колкото иска. Но все пак ти си решаваш. Относно главоболието ,докато кърмих съм повръщала от болка ,защото не знаех,че мога да взимам парацетамол  Naughty
Мацко,организаторката  Hug

Общи условия

Активация на акаунт