Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 091
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Морген и от мен, егати времето не мога да отлепя  smile3507
Относно погачи, роднински тълпи и у дома и подобни - никак не си падам по подобни суетни.Като му дойде време, ще му направим едно хубаво кръщене и това е.
И на нашата сватба имаше сърдити, че не били закичени гостите, ама аз направо си я преместих пък,, Mr. Green На въпроса "Ама няма ли да се качиш на масата?" отговорих ,че нямат достатъчно пари за тази цел Simple Smile))) Тъй че, свят голям-хора различни, всеки потъпва както намери за добре, аз сама решавам, никой не може да ми се наложи.

# 646
Посреднощите реших да се информирам за тенденциите в захранването и попаднах на това   http://mamamemi.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=6140 което ме върна на земята  и лягам да спа.
Хич не се сещам как я захранвах каката  newsm78
Аууу наистина ли е такъв зор Sad
Hugsy щом не помниш значи си изкарала голям късмет ако съдя по текста Simple Smile

# 647
Ааа да не забравя mama89 и kendii Честита ви първа месечинка не бебочките newsm51! Да са здрави, послушни и щастливи Tada

# 648
   Ха добър ден! Егати скапаното време, но не позволявам и на настроението ми да се скапе- нали днес вече сме големи, на цял месец! Цветиту, мерси за поздрава! Чувствайте се почерпени от нас, кой с каквото иска!

Мама89, честита месечинка на Микаелка, да е здравичка и кротичка!

Я кажете, по-вещите в ,,занаята"- моето хич не ще да пие вода, нито чай, като казвам въобще, разбирайте нито капка. Знам, че, когато е само на кърма, това не е проблем, но ние сме основно(да не кажа само) на АМ. Да започвам ли да се стресирам, нея ли да стресирам като й тикам шишето в устата, или да си трая, та дано пропие някой ден? Grinning

# 649
Добро утро и от нас на всички  Hug Скапано време, но кво да се прави, няма начин  ooooh!
Честити месечинки на малките бебоци  Hug
а относно това, много вярно и правилно е и наистина е така
Посреднощите реших да се информирам за тенденциите в захранването и попаднах на това   http://mamamemi.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=6140 което ме върна на земята  и лягам да спа.

# 650
  • Бургас
Честите месечинки на Кенди и на Мама 89! Живи и здрави бебенца и по-малко грижи по тях. newsm67 Tada newsm38

# 651
   Ха добър ден! Егати скапаното време, но не позволявам и на настроението ми да се скапе- нали днес вече сме големи, на цял месец! Цветиту, мерси за поздрава! Чувствайте се почерпени от нас, кой с каквото иска!

Мама89, честита месечинка на Микаелка, да е здравичка и кротичка!

Я кажете, по-вещите в ,,занаята"- моето хич не ще да пие вода, нито чай, като казвам въобще, разбирайте нито капка. Знам, че, когато е само на кърма, това не е проблем, но ние сме основно(да не кажа само) на АМ. Да започвам ли да се стресирам, нея ли да стресирам като й тикам шишето в устата, или да си трая, та дано пропие някой ден? Grinning

И моето момченце понякога отказва вода, но това не ме тревожи защото ако беше жаден щеше да пие, както като е гладен, си иска млякото. В "Какво трябва да знаем..." пише че може да разреждаме с повече вода АМ за нощното хранене, докато накрая даваме само вода, за да се отучи детето да се буди посред нощ. Предполагам, щом се притесняваш че не му стига водата може да разредиш АМ, въпреки че на опаковката пише да се спазват пропорциите.

# 652

нито един от двамата не е пил вода до 6-я месец
и двамата бяха на адапте от 25-я ден,проблеми са нямали

# 653
  • Бургас
Честита месечинка на Кенди и Мама89 и от мен !  smile3525
Кенди,моето дяте също не иска и грам вода да пие.Дори и да я излъжа и да напъхам биберона следва едно мръщене и после плюе като фонтанче водата ,която е погълнала.

# 654
Честити месечинки на малките бебоци  Heart Eyes  Tada Да са ве живи и здрави и много послушни

Ей,  това временце не се наваля значи  #2gunfire  Rage
На всичкото отгоре съседите слагат климатик и направо ще ми изкъртят главата  bash

Недалинчи, оправихте ли запека?
Kendii, вода и ние не пием, да не сме луди , една две глътки тук-там  Laughing

# 655
  • у дома
Така, мацки днес след като гледах това http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=137946&commen … s=1#startcomments - реших да прочета етикетите на всички хранителни продукти в къщи. От тях на два директно си пишеше, че съдържат модифицирано царевично нишесте - на данон дуо-то и на лютеницата на олинеза. На течния шоколад на Нутела пишеше, че съдържа соев лецитин ... Не ми се мисли, в колбасите какво има...

# 656
  • Бургас
Вале, вчера във вечерните емисии по ТВ-та имаше репортажи по темата. Оказва се, че в храните, които дечурлигата най-много консумират - има най-висок % гмо-та #Crazy трябва да има наистина комисия,която да следи за съдържанието на гмо в храните. Който иска - да се тъпче с тях..макар, че не вярвам да има подобни камикадзета. После, защо имало висок ръст на заболеваемост от рак?!  #2gunfire

# 657
  • Пловдив
Аз пък накупих една торба пюрета, а на мен си поръчах буйчици  Mr. Green

# 658
  • у дома
Мели, кои са тези храни? Тоз филм и туй време  ми убиха деня, чес'но' Tired

# 659
  • Бургас
Аз пък накупих една торба пюрета, а на мен си поръчах буйчици  Mr. Green
я по-подробно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт