Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 942
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Много сте писали бе, не мога да ви изчета.
Ели,какво направихте вие ,как си подскачаше детенце и сега темп.  Sad Много съжалявам, пази малката бубичка  Hug
Вале,браво,че така си ги наредила тези тъпи кифли.Теб няма ли да те видим вече,стига се кри smile3501
By the sea ние хубаво ще свирнем ама ти дали ще ни чуеш,пусни едно телефонче и ще те забираме.То и без това сме сериозна група,трябва да сме още по-внушителни.
Мимозка,аз мога да минавам и да те взимам като слизам надолу.Зетя не съм го видяла на живо,а това е сериозен пропуск  Naughty
Сега колкото до д-р Христов не знам доколко ще съм полезна,защото аз се познавам с него и съм доста пристрастна.Като специалист му имам пълно доверие.Прегледа Маги и с ехограф, и провери всички ставички...изобщо човека си направи абсолютно всичко което си зависи от него.Не знам как стои въпроса със заплащането,защото на мен не ми взе никакви пари,ама пак казвам познаваме се.
Иначе кординати давам веднага - кабинета му е в Мед. център до пицария Зорница,където кабинета на д-р Добрева. тел. 0888 921016
Вили кога свари да ни снимаш,аз изобщо не разбрах  Hug А аз щях да те питам , ти като подари на твоя мъж масаж,той как се отчете , стига да не е тайна де Simple Smile
Ей,Горги,хитро парче си тииии newsm10
Аз утре ще излизам,ама ще бъдем цялото фемили,ако някой иска да се присъедини,да заповяда.Иначе ми се щe с голямата тумба,ама на мъжа ми ще му е малко кофти.То голям харем че и всички с колички ,мале мале   newsm62

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 22:07 от nedalinchi

# 376
  • Бургас
Аз утре ще излизам,ама ще бъдем цялото фемили,ако някой иска да се присъедини,да заповяда.Иначе ми се ща с голямата тумба,ама на мъжа ми ще му е малко кофти.То голям харем че и всички с колички ,мале мале   newsm62

И ние се очертава да сме цялото фемили  Laughing Мислим към Морската да поразходим разбойника и Зарката естествено. Недалинчи колни, ако и вие сте по тази дестинация. То не пречи и друга, де  Flutter

Свате, виждам ТА  Heart Eyes

# 377
  • Бургас
ако си с направление прегледа минава по ЗК. За ехографа аз платих допълнително- 20 или 30 лв обаче не помня, честно.  Peace

Чудих се аз днес що не ви виждам, пък вие къде сте били седнали, моля ви се...

Горги, кво е туй шише чудо, я сподели, плийз!  Heart Eyes

Новото Tomme Tippee ще отлежи и то в шкафа за известно време. Или аз съм малоумна или не знам какво става, но тази вечер след като се нахрани установих, че цялото му боди и нощница са тотално мокри (не деликатно морки, а прогизнало мокри). Неди, дупката трябва да стои отгоре, нали бейби?  ooooh!

# 378
Да,пиле, отгоре.Какво правите с тез шишета не мога да разбера,моите не текат newsm78

Сиси,към Морската ще сме и ние..Ще се обадя тъкмо двамата батковци ще си поиграят

# 379
  • Бургас
Да,пиле, отгоре.Какво правите с тез шишета не мога да разбера,моите не текат newsm78
начи другата седмица ще ми направиш нагледна демонстрация с дебеланчо.  Crazy

# 380
Ми ще се пробвам

# 381
И аз мисля утре да сме в Морската градина Hug.

Мама89,аз съм по средата между парка в Славейков и парка в Изгрев.Така че ме имайте предвид и мен понякога за разходки. Simple Smile

# 382
Ох пак посред нощите се докопах до компа,моя мъж с тия покери край няма  #2gunfire
Неди,моя ми подари един букет от рози и парфюм ( Bulgari - Omnia Crystalline ).Между другото не съм очаквала да запомни,че този ми е един от любимите парфюми,така че ме изненада доста приятно Simple Smile
Утре май ще фемили ден на всички,така че като гледам сбирката в Борисовата ще отпадне.Доколкото разбрах и Мели ще излиза с мъжа си,така че аз ще се пусна самосиндикално към центъра Simple Smile Снежи,към 12:30 нааааай късно съм до Трията,ако искаш и те устройва този час ми звънни (имаш ми тела ), да направим и ние една семейна разходка,нали ще се сватосваме  Joy А ако някой иска да дойде с нас,да ми пише на лични,за да му дам номера ми и да се разберем нещо Simple Smile
Направо ви завиждам как ви спят бебоците навън,мойта все се кокори,да не изтърве нещо случайно.Малка клюкарка!
Аз хубаво си подремнах днес,ама сега какво ще правя.....май ще си кукувам сама по никое време. #Crazy Само да не се събуди пак малкото дзверо,че ще се гръмна вече  newsm17
Стоя сега и се чудя,понеже другата седмица (най-вероятно) ще ходим на гости на едно новородено бебе,какво да му купим.Питах родителите от какво имат нужда,те ми казаха че си били купили всичко и не им трябвало нищо.Ние обаче не става да идем с празни ръце,още повече,че им ставахме и кръстници на сватбата,та подаръка трябва да е по-така....Само за инфо, на Симона  и подариха златна гривна ,която съм и сложила точно веднъж и после я свалих, затова не ми се иска да им взимаме нещо което може би и те няма да използват....Ако имате идеи за подарък,моля ви давайте ги насам Simple Smile
Тъй, аз си лягам мацки,приятни сънища и спокойни бебоци ви пожелавам  Hug

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 01:07 от VioletaSD

# 383
Вие голяма тайфа сте се събрали днеска Heart Eyesбраво на вас засякохме се само с последните оцелели  Joy  ние днеска бяхме семейно, а утре много ми се идваше с вас но обещах на наште да разходят Марти в морската и сигурно цял ден ще са с него за целта съм се изцедила даже  Mr. Greenтамън и аз малко релах без бебо Rolling Eyesдосега май не се е случвало
Вили твоя мъж покери моя шах ужас отдавна съм се замислила за още един лаптоп, че ще се избием някой ден   hahaha утре ако искаш звънни по някое време ако съм в центъра да се видим някъде, че да предам пратката Laughing или ми пиши тела си на лични :
Мели аз идвам на 8-ми само за парите ще следя как ще направим.
Ели малката балеринка дано не не е нищо сериозно Praynig

# 384
  • Бургас
VioletaSDето едно предложение за подарък от мен
Това е едновременно албум за снимки, в който може да се водят и записки, и вътре има отделения с  кутийки- за пъпчето, първата косичка и първото зъбче.  Peace
Отделно можете да му купите една голяяяяяма хавлия за баня. Поне на мен това ми е най-хубавия и практичен подарък, получен за Борис. От хавлии винаги има нужда, а от ГОЛЯМА още повече.  Peace

И ний днес би трябвало семейно да излезем, ако ММ не реши, че не му се излиза и примерно не се обоснове с това, че има да учи.  Tired Ако ще де, аз ще съм навън. Освен това нямам търпение да настаня Бобовото зърно вече в летния вариант на количката.  Party

# 385
Здравейте Ветренски мами!

Надникнах набързо в темичката ви, за да ви попитам, нещо, което ме вълнува.

Предстои ми раждане през май и тъй като този път съм решила то да е във Ветренската болница, искам да ви попитам има ли записване 3 месеца преди термина и ако да , по какъв начин става и къде, там на място ли и или....?

Имам предвид записване за раждане, а не за преглед. Бременността ми я следи лекар , работещ там, но не съм коментирала с него.

Предварително Благодаря!

# 386
  • Бургас
ANNI_M, и да се запишеш и да не се запишеш, отидеш ли да раждаш там, няма да те върнат, гаранция давам!  Peace

Леко бременее!  Hug

# 387
  • Пловдив
LaDiDa, ей това е шишето, най-обикновена пластмаса, българско, струва 4,80 лв Simple Smile
http://www.shopmania.bg/shopping~online-khranienie~buy-shishie-s … in~p-1237703.html

# 388
LaDida, благодаря за отговора, питам, защото ми казаха, че имало промени и наплива бил голям, а при запис предварителен, накрая имало значение и при заплащането Thinking Дали е така?

# 389
  • Пловдив
LaDida, благодаря за отговора, питам, защото ми казаха, че имало промени и наплива бил голям, а при запис предварителен, накрая имало значение и при заплащането Thinking Дали е така?

При заплащането няма никакво значение дали си се записала предварително или не.Сега има наплив, защото касата вече работи с болницата по отношение на болничен престой за раждане.Ако ще ти е по-спокойно- иди се запиши.

Общи условия

Активация на акаунт