Ели,какво направихте вие ,как си подскачаше детенце и сега темп.
Много съжалявам, пази малката бубичка 
Вале,браво,че така си ги наредила тези тъпи кифли.Теб няма ли да те видим вече,стига се кри

By the sea ние хубаво ще свирнем ама ти дали ще ни чуеш,пусни едно телефонче и ще те забираме.То и без това сме сериозна група,трябва да сме още по-внушителни.
Мимозка,аз мога да минавам и да те взимам като слизам надолу.Зетя не съм го видяла на живо,а това е сериозен пропуск

Сега колкото до д-р Христов не знам доколко ще съм полезна,защото аз се познавам с него и съм доста пристрастна.Като специалист му имам пълно доверие.Прегледа Маги и с ехограф, и провери всички ставички...изобщо човека си направи абсолютно всичко което си зависи от него.Не знам как стои въпроса със заплащането,защото на мен не ми взе никакви пари,ама пак казвам познаваме се.
Иначе кординати давам веднага - кабинета му е в Мед. център до пицария Зорница,където кабинета на д-р Добрева. тел. 0888 921016
Вили кога свари да ни снимаш,аз изобщо не разбрах
А аз щях да те питам , ти като подари на твоя мъж масаж,той как се отчете , стига да не е тайна де
Ей,Горги,хитро парче си тииии
Аз утре ще излизам,ама ще бъдем цялото фемили,ако някой иска да се присъедини,да заповяда.Иначе ми се щe с голямата тумба,ама на мъжа ми ще му е малко кофти.То голям харем че и всички с колички ,мале мале

А ако някой иска да дойде с нас,да ми пише на лични,за да му дам номера ми и да се разберем нещо
Само да не се събуди пак малкото дзверо,че ще се гръмна вече 
утре ако искаш звънни по някое време ако съм в центъра да се видим някъде, че да предам пратката 
Ако ще де, аз ще съм навън. Освен това нямам търпение да настаня Бобовото зърно вече в летния вариант на количката.