Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 605
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Добро утрооо Simple Smile
Идеално временце е днес,ще се ходи на разходки  newsm44
Аз пак имам едно въпросче.Някой може ли да ми даде повече инфо за ей този продукт http://www.tommeetippee.co.uk/department/accessories/ - Closer to nature travel bottle and food warmer? Гледам че го водят хем като термус,хем за затопляне на шишета?Понеже гледам,че е нов продукт,дали сте го виждали по магазините?

# 511
  • Бургас
Честита месечинка на зетко   love001 Да е жив и здрав и много да радва мама и тати  Hug

Зарчето днес също пораства с още един месец  Heart Eyes

Страхотно време, айде на разходкааааа  Laughing

# 512
  • Пловдив
Честити месечинки на бебчовците от тайфата  Heart Eyes
Времето е перфектно, ще се излиза днес качествено,мдааа.

Вили, щях да те питам- с каква марка пюрета се храните или домашни правиш?

# 513
Честити месечинки на Нико, Виктор, на Зарка и на Симонка   ura

# 514
Добро утро и мерси за кафенцето Heart Eyes!Ние сега се излюпваме след яденето в 7,след цяла нощ спане преди това newsm44.

Виолета,това е термос с една приставка за слагане на шишето за да се затопли.Има го в магазина срещу механото,води се термос 2 в 1.

# 515
Честити месечинки на бебчовците от тайфата  Heart Eyes
Времето е перфектно, ще се излиза днес качествено,мдааа.

Вили, щях да те питам- с каква марка пюрета се храните или домашни правиш?
Горги,купувам ги пюретата  Peace Общо взето взимам това,което ми хареса,но предимно купувам на Hipp,Gerber и Sunval. Бях и взимала и на Nestle Alette и Ganchev,ама нещо не ги харесва. Щях да ти пиша и за кашата,аз купих на Хумана - Безглутенова каша с грис и бурбонска ванилия,много я кльопа нашата.Ама и аз я опитах,много е вкусна.  Peace

# 516
Добро утро и мерси за кафенцето Heart Eyes!Ние сега се излюпваме след яденето в 7,след цяла нощ спане преди това newsm44.

Виолета,това е термос с една приставка за слагане на шишето за да се затопли.Има го в магазина срещу механото,води се термос 2 в 1.
Тъй тъй,и аз така разбрах,ама въпроса ми е дали ще си върши работата както трябва?

# 517
Добро утро! Леле днес си нарушихме режима още от сутринта. Ема се събуди за първото си хранене чак в 9:00ч  Rolling Eyes и оттук нататък ще си вървим с два часа напред.
Борисовата групичка готови ли сте за разходка? Часа и мястото са известни  Naughty
Хубав ден и пълноценни разходки  Hug

# 518
  • у дома
Добър ден, добър ден...
Мая искрено ти завиждам за туй нощно спане, да знаиш. Аз станах в един да го нахраня, в пет врясна - пак се хранихме, след това се цедих до към 6,30 и то станало време да прая закуски и да изпращам тайфата  Tired
Аз пък да се изкажа за пюретата - на каката и ги правих - много лесно и много вкусни стават. В началото не слагах масло, уж да не и вдигам холестерола, после прочетох, че холестерола, всъщност е особено важен за растежа на мозъчните клетки до 3 год. на детето, та почнах да слагам и масло. А по отношение на сокчетата - до навършване на 4 месеца на кърмачето, в стомахчето му се произвежда само един ензим, необходим за разграждане на млякото. Всичко друго не се усвоява, така че Вили просто се хабиш напразно - образно казано детето го пие и след това го изаква...Пък и то дятето цял живот фрешове ще пие - лимончета ще смучи, доматено сокче и така ...  Mr. Green
Sensation - часа и мястото где са, че аз съм от другия край на града  Sunglasses

# 519
Добър ден, добър ден...
Мая искрено ти завиждам за туй нощно спане, да знаиш. Аз станах в един да го нахраня, в пет врясна - пак се хранихме, след това се цедих до към 6,30 и то станало време да прая закуски и да изпращам тайфата  Tired
Аз пък да се изкажа за пюретата - на каката и ги правих - много лесно и много вкусни стават. В началото не слагах масло, уж да не и вдигам холестерола, после прочетох, че холестерола, всъщност е особено важен за растежа на мозъчните клетки до 3 год. на детето, та почнах да слагам и масло. А по отношение на сокчетата - до навършване на 4 месеца на кърмачето, в стомахчето му се произвежда само един ензим, необходим за разграждане на млякото. Всичко друго не се усвоява, така че Вили просто се хабиш напразно - образно казано детето го пие и след това го изаква...Пък и то дятето цял живот фрешове ще пие - лимончета ще смучи, доматено сокче и така ...  Mr. Green
Sensation - часа и мястото где са, че аз съм от другия край на града  Sunglasses
Ох аз ли нещо не съм се събудила още?  newsm78 След 4-ти месц започва да ги усвоява,нали така?Симона е на 5 месеца и 7 дена  Simple Smile

# 520
  • Пловдив
Вили, Валето имаше предвид,че започвайки соковете в средата на третя месец, смисълът е бил почти никакъв  Laughing

# 521
  • у дома
Анджък  Peace

# 522

Sensation - часа и мястото где са, че аз съм от другия край на града  Sunglasses

12:00ч в Борисовата градина

# 523
  • Бургас
ДобУтро! И аз се добрах до компа. Мойто гардже все гладно #Crazy Както и да е.

Дани, в 12, 30 съм там.
Момичета, за 8ми март - разбрахме се с маципис, за среща в 13ч. на Альошата. Моля носете парички за куверта, мамите, които ще идват. За който не може да се добере днес до АЛьошата - индивидуално ще подходим.  Peace

Ето и последния списък:
1. Melly
2. macipis
3. nedalinchi
4. sisi_f
5. Hugsy
6. mia71
7. Проста Мария
8. sensation
9. Lusia_
10. Krasidi
11. Mimozi
12. Psychology
13. Bobiboon
14. цветиту

Само да ре-калкулирам менюто пак и ще ви пиша точна сума на куверта.

# 524
  • Бургас
мерси за пожеланията! Честита месечинка на снахата, на Вито и на Мони Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт