Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 112
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Ето-Антон-0898383671.Кажи му,че ти е спешно,че си с малко бебе.Дано да може да те включи днес.

# 601
  • Бургас
Дани, пак ли ще бързате? Ние нали знаеш,ч е дремваме до към 11,30 и като се наядем ье цъфнем. Щеше ми се да опънем два тигела до Триата...как ще си с времето днес?

# 602
  • у дома
Морген! Мая ми мойта пералня го прави това от време на време, хем е нова, аз пак включвам копчето и тя си тръгва нормално  newsm78 Трябва ли да се притеснявам  Rolling Eyes
Аз преспах малкия, нахраних и го не мога да спра да го гушкам, мъчно ми е от сега, не знам как ще го оставя на детегледачката Cry

# 603
Нееее,мойто не можеше да се включи.Беше изгоряло.Между другото,моята пералня със сушилня е на 19 години и досега само гумата и копчето са се скапвали!Много качествена се оказа.

# 604
  • Бургас
Ами оказва се, че едновремешните уреди са много по-качествени и здрави от това, което се предлага сега.
От вградените уреди, които взехме само микровълновата не е ходила на ремонт все още като се замисля. На една година са, да вметна.

Миа, обадих му се. Утре в 9 и 30 ще е тук! Господ здраве да ти дава, имам да черпя!  Hug

От тук нататък ММ само да ми каже нещо за прекарването на времето ми във форума! Mr. Green

# 605
Ами оказва се, че едновремешните уреди са много по-качествени и здрави от това, което се предлага сега.
От вградените уреди, които взехме само микровълновата не е ходила на ремонт все още като се замисля. На една година са, да вметна.

Миа, обадих му се. Утре в 9 и 30 ще е тук! Господ здраве да ти дава, имам да черпя!  Hug

От тук нататък ММ само да ми каже нещо за прекарването на времето ми във форума! Mr. Green
Ама чакай сега-първо-аз имам да те черпя заради памперсите Heart Eyes.И второ-дано да свърши работа и да сте доволни.

# 606
Здравейте гърлссс Laughing
абе и аз да попитам  Blushлюбимата играчка на Марто се развали неиска да се върти нещо Confused на какъв доктор трябва да я занесА да я оправят, че тя ми беше спасението сутрин да си изпия кафето на спокойствие Rolling Eyes

# 607
здравейте,вчера нямах много време да пиша ама днеска работата по-бива.
вчера някакво адско главоболие.отпред към челото и отзад на тила.по едно време се притесних да не припадна както държа малката.аз мисля,че е от кръвното.по принцип ми е 120 на 80,то вчера ми беше 130 на 90.незнам дали е то това,обаче изкарах адски ден. и лошото е,че и днес се опитва да ме боли. немога да пия хапчета заради кърмата. накой да е имал подобен проблем и как се оправи?

# 608
  • у дома
Мама89 аз бях с такова главоболие, когото родих първото. Оправям се само с повече почивка Tired

# 609
  • Бургас
здравейте,вчера нямах много време да пиша ама днеска работата по-бива.
вчера някакво адско главоболие.отпред към челото и отзад на тила.по едно време се притесних да не припадна както държа малката.аз мисля,че е от кръвното.по принцип ми е 120 на 80,то вчера ми беше 130 на 90.незнам дали е то това,обаче изкарах адски ден. и лошото е,че и днес се опитва да ме боли. немога да пия хапчета заради кърмата. накой да е имал подобен проблем и как се оправи?
можеш да пиеш парацетамол Wink

# 610
Проста Мария ,Hugsy благодаря за бързите отговори.Hugsy нали не пречи на кърмата парацетамола че ме е страх за малката?

# 611
  • у дома
Аз мисля, че не може парацетамол  newsm78 Поне на мен така ми каза моя лекар, ама то колкото лекари толкова и мнения

# 612
  • Бургас
ми мойта пък казва, че може. Фервекса нали е с парацетамол. Само такова ми дава да се лекувам. Е не трябва да се прекалява.

# 613
Аз мисля, че не може парацетамол  newsm78 Поне на мен така ми каза моя лекар, ама то колкото лекари толкова и мнения
аааа тогава не ми се рискува.страх ме е.както и да е оставете ме мен и кажете за 40-то дена на бебето прави ли се нещо по-специално освен питка? вие събирали ли сте се  с наколко жени (един вид да се отпразнуват 40-то дена на бебето),които идват да видят бебето.нещо такова незнам.я ме светнете

# 614
  • Бургас
ми аз нищо не съм правила  newsm78 То ние от 7мия ден взехме да излизаме какво да ги събирам. И питка не съм правила. Simple Smile
за хапчетата питай ако искаш Морска звезда. На нея може да вярваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт