Тема пишем за година, къде е МАРТенската ни дружина?

• 63 597
  • 367
  •   1
Отговори
# 180
Честит Рожден Ден на Ели и на Никола! Да са живи и здравички, май това е най-важно! Цеци,   bouquet и пиши по-често как се чувствата!
Честита Първа Пролет!

# 181
Честит Рожден Ден на Юджийн и на останалите рожденници от вчера и днес! Джеси, Борива   bouquet! Мили мами, да са ви живи и здрави дечицата, и само радост да ви носят!
Е, никой нищо не пише пак!
Тасинка, видях че си онлайн, моля за рецепта за тортата, че не остана време, или пак трябва да купувам!
Лек ден и успешна седмица!

# 182
  • София
Честит Рожден ден на малките рожденници от днес и последните дни! Много щастие и усмивки!

При нас няма нищо ново. Ема я простудихме в събота с два сладоледа и сега сме си в къщи  Confused

# 183
Силве, верно всички се изпокриха. Thinking

Да честитя на всички рожденници ! Да растат здрави и щастливи.  Hug

Аз да споделя,че миналата седмица се дипломирах успешно,защитих си дипломната работа с 6 и съм много щастлива. Сама си избрах темата( за винение сектор, разбира се), много беше зор, всичко ми се струпа наведньж и дипломната и рожденния ден на Марти и Винария,и гости от чужбинско и работата в ресторанта  Crazy по едно време си мислех, че няма да издържа. Но мина и тоя зор , много съм доволна от себе си.

Отново се опитах да заведа Марти на фризьор. Гледам вашите момченца с какви хубави прически са, а моя все не дава да го подстрижем  Sad Та отиваме в събота с едни обещания за Макдоналдс, нови играчки и каквото още се сетите.... Ами пак не даде диването, опищя целия салон, не даваше на стола да седне даже... ей умрях от срам , та си тргънахме неподстригани.
Обаче снощи го хванахме у дома и с машинката го оправих на бързо- целия квартал разбра ,че го подстригваме Embarassed  Баща му го държи през рамента, аз го натискам  Embarassed Кошмар... Но сутрита доволно се хвалеше в ДГ ,че бил с нова прическа  Crossing Arms

Вашите с какво ги прилъгвате ?

# 184
Креми ние досега не сме имали никакви проблеми с подстригването,като го заведа във фризьорския сяда на стола и не помръдва,докато не приключим,даже и снимки имам,просто не говори,не се усмихва,като статуя е LaughingЕдин единствен път неискаше да седне на стола и рева,че неиска да се подстригва,но беше в период,когата не искаше да ходи на детска,беше една събота и се пазареше,че не иска да ходи на детска,та аз му казах,че ако не седне веднага на стола отива веднага на детска,та веднага седна CrazyДобре де вие досега не сте ли го подстригвали?Или само във вкъщи?А снимки кога ще пуснеш,че Марти не сме го виждали май от предният рожден ден Hug

# 185
Честит Рожден Ден на мама Джеси! Желая ти много здраве, да си много щастлива с хората до теб и успех по пътя, по който си поела!
Честит Рожден Ден на Иван! Да е жив и здрав, и много да радва родителите си!

Лек ден

# 186
Да ви почерпя с торта по случай 4-тата годинка на Али  Laughing

Да е жива и здрава и Маги  Hug

# 187
Честит Рожден Ден на Маги и на Алис! Да са живи и здрави, да са много послушни, да се грижат за по-малките си сестриче и братче, и да имат много късмет в живота, а за сега едно весело детство  newsm59!
Честито и на Стела!
Дина, Веси, а на вас желая само здраве и положителни емоции с децата  bouquet!

Дина, благодаря за почерпката, от рано си започнала подготовката май Wink!

Лек ден

# 188
Здравейте, мацки  Hug

Аз нещо напоследък нямам много време за форума  Rolling Eyes

Да почерпя и аз за нашата кака  Grinning

Дина, честит празник и на вас, душа  Hug   bouquet Много да ви слуша каката и да ти помага с бебчо  Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЯМИ РОЖДЕННИЦИ ТЕЗИ ДНИ!!!  newsm59

Маги днес я спретнахме да празнуват в градината. Поръчахме една доста голяма торта от неделя и я бяха направили много хубава  Grinning Занесохме цяла торба с разни джунджурии на празника - чинийки, чашки и т.н. Връчихме и фотото да снимат госпожите. Дано се оправят и да има хубави снимки  Grinning На нас това ще ни е основния празник, както всяка година. На нея приятелчетата й са от градината, така че няма смисъл от други партита. Ще минем събота да почерпим и бабата и дядото и така  Grinning

Аз да се похваля, че миналия уикенд си направихме една женска сбирка от 3 дни със сестра ми и една приятелка. Отидохме със сестра ми на гости у тях в Благоевград. Тя ми беше съквартирантка от студентските години и много си се обичаме  Flutter Ей, хора, беше много яко. Май откакто се е родила Маги не съм ходила някъде без дете и мъж  Crazy Разбихме се от клюки, обиколихме магазините и заведенията. Беше много весело  Grinning И спах до 12ч. и двата дни  Mr. Green Оставих малката на мъж ми, а Маги я гледаха нашите. Мъж им каза, че се е справил перфектно с Мира и мисля да му я оставям по-често вече, акот се разбират толкова добре двамата  Mr. Green

Хайде аз отивам да правя манджа за малката   chef
Хубав ден на всички  Hug

# 189
  • София
Честит Рожден Ден на Али и Маги!Дина ,Веси,честит празник!Да са ви живи и здрави хубавиците, да имат щастливо и безгрижно детство!  newsm51

Веси,браво за приятно изкараните дни!Искам и ааааз!,ама няма  Mr. Green!

Ние сме добре,Данито си е на градина.Креми аз като го подстригвам го курдисвам на стола пред компютъра и му пускам някое любимо филмче да гледа и си действам Simple SmileОт малък така процедирам. И честито ти дипломиране!   bouquet

# 190
Честит рожден ден на Алис и Маги,да са живи и здрави,и много послушни и грижовни каки  bouquet

# 191
Честит рожден ден на Алис и Маги,да растат здрави и щастливи. Света е техен Heart Eyes
Весел празник Hug Hug

Пускам малко снимки на Марти, че наистина не съм показвала от много отдавна.

оф, нещо не мога да се справя. Имам качени във фейсбук- kremena tsvetkova

# 192
Честит 4 рожден ден на Али, Маги и Стела! Да са живи, здрави, весели, щастливи!!!!
  bouquet  bouquet  bouquetДенерис, Веси, Анетка, честит празник!  bouquet  bouquet  bouquet

# 193
здравейте, момичета!
честит празник на всички дечица, които съм забравила да поздравя. честито и на всички маминки на пораснали дечица...
Аз направих една 10 дневна разходка в щатите и днес ми беше много крив ден - работа, нерви, глупости... Иначе изкарахме жестоко - видях лас вегас, видях сан франциско и силиконовата долина... живеят си хората, ние да му мислим... Всичко им подредено, уредено, евтино и приятно. Всички хора усмихнати и доволни... А уж кризата извала от тях - ми на тях не им личи...

# 194
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИС

Общи условия

Активация на акаунт