Тема пишем за година, къде е МАРТенската ни дружина?

• 63 378
  • 367
  •   1
Отговори
# 165
Честит Рожден Ден на Катето, Дани и Никита! Да са живи и здрави, и "да не вдигат кръвното" на майките си! Ели, Зоуи, Герда   bouquet! Честит Рожден Ден и на рождениците от последните два дни, ако някой чете!

# 166
Честит Рожден Ден на Катето, Дани и Никита! Да са живи и здрави, и "да не вдигат кръвното" на майките си! Ели, Зоуи, Герда   bouquet! Честит Рожден Ден и на рождениците от последните два дни, ако някой чете!
Мерси Силве, ама то без това няма как май:) Ние си изкарахме страхотно. като имам време ще кача някоя снимка:))

# 167
Мерси за поздравенията Hug Hug Hug
Честито и на другите рожденици Hug
Ние още не сме приключили с партито,после ако има някоя свястна снимка ще пусна Hug

# 168
Честит Рожден Ден на Виктор и на останалите рожденници днес! Да са живи и здрави, и много послушни, умни деца! Теди   bouquet и приятно изкарване в Италия, а за Вики не се тревожи, тъкмо повече ще си липсвате и обичате като си дойдете, иначе си омръзваме взаимно с децата.
 Алекс като е постоянно с мен, знаете ли как иска баща си, а мен кучета ме яли, понякога ми става много криво, но... Утре е важен ден за мен, стискайте ми палци.
Дина, Веси, къде сте? Сега и вие не пишете и темата пак замря.
Лек ден

# 169
Честит рожден ден на Виктор
и аз забелязах,че Дина изчезна Thinking

# 170
  • София
Честит Рожден Ден на Вики!   bouquetТеди весел празник ви желая!!!

Ето снимки от нашия домашен купон Simple Smile http://tasia.snimka.bg/children/dani-4rd.482555

# 171
Привет, момичета!
Честит рожден ден на Виктор!!!
Да расте здрав, весел, умен и щастлив!!!
  bouquet Теди, честит празник!!!  bouquet

Тасинка, много е пораснал Дани! Много е хубав, ти също Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Чудесно си се справила и с "кетъринга" на партито. Струва ми се, че и тортата е твое творение. Поздравления. chef

Зоуи, хайде, къде са твоите снимки? А на другите скорошни рожденици?!?
Силве, с теб съм! Успех и късмет!! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

При нас нищо ново. Чакам с нетърпение смяната на времето и идването на пролетта. Омръзнаха ми тези дебели дрехи и ветрове.
Хубав ден!

# 172
Тасинка, голям красавец тоя Дани  Wink. Много сте готини и двамата. А ако тортата е твое производство, моля сподели рецепта на лични.
Лили, благодаря.

# 173
Момичета ще си идваме август месец и понеже знам,че някои от вас са ходили на почивка в Гърция,можете ли да ме насочите и да ми кажете дали сте доволни и как са цените? Praynig Hug
Лили много малко снимки имам,не повече от 10 и незнам дали не са размазани,още не съм ги качила,ще гледам тия дни да пусна,иначе много добре си изкарахме,особено Дани Laughing

# 174
  • София
tasia, много е сладък Дани  Heart Eyes И Любо прави на Дени същата прическа  Grinning Много ми е любима Hug
Зоуи Нещо се носят слухове, че много ще скокнат цените в Гърция  Sad и аз се бях насочила на там. Мики беше пуснала едно страхотно местенце Peace

# 175
Страшен сладур е Дани  Hug
Кетито аз пък разбрах ,че цените в Гърция страшно ще паднат тъй като са го закъсали така или иначе та остава да вдигнат цените та и туристите да си изгубят и съвсем ще втасат... та по пътя на логиката би трябвало да е по изгодно.
Дина нещо се изгуби тези дни ми се струва????

# 176
Е, много е готин Дани, страшен хубавец  Hug

Тук съм, ама няма нищо интересно за писане. Бебешки истории и мини пубертетски инати и лигни  Laughing

# 177
Тася много е хубав Дани Hug
Ето малко снимки и от нас
http://www.facebook.com/album.php?aid=12679&id=1775822563&l=2fbea104a2

# 178
О, Зоуи и вие сте с много фешън прическа, леле какви младежи имаме  Wink.
Честито и на днешните рожденници!
Дина, и ние сме на пубертска вълна, не разбира от дума това дете. Нещо в последно време много ме боли ръката, ходих на мамолог и ехограф преди 2 месеца, нищо ми нямаше, ако скоро не ми мине ръката, пак ще трябва да ходя. Понеже винаги съм била зле по биология, на ръката от лакътя нагоре към подмишницата мога ли да разтегна сухожилие от носене на тежко?
Лека вечер

# 179
Я, Зоичка с нова прическа  Laughing много си хубава така, а за Дани нямам думи, красавец голям  Hug

Силве, може, що да не може   Confused

Общи условия

Активация на акаунт