Тема пишем за година, къде е МАРТенската ни дружина?

• 63 357
  • 367
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета, една почерпка и от мен, за порасналото ми момченце  Hug

Имам една молба  Hug Моля ви помагайте ми за менюто за гостите  ooooh! Вие какво готвихте....а на децата  newsm78

# 211
Честит рожден ден на Денис,да е жив и здрав и много да ви радва и да ви слуша Hug

# 212
  • София
Честит Рожден Ден на Дени!!!Нели,да ви е жив и здрав,хубав празник ви пожелавам!   bouquet

# 213
Честит рожден ден на Дени  newsm59  ura newsm59 
Кети , не мога много да помогна за менюто- при нас имаше сандвичи, пържени картофки и плодове.

Тася, убийствена снимка , тоя момък е много сладък. Simple Smile

# 214
Добро утро , Честит Рожден Ден на всички които съм пропуснала , много здраве и късмет пожелавам.
Тези дни голямо напрежение ми беше защото дойде прословутия ден на заминаването на Симона където го омувах толкова време.
Тази нощт в 4 часа я закарах на летището и направо ми идваше да се гръмна. Не съм мигнала и минутка тази нощт ,но за щастие всичко е наред, преди малко ми се обадиха ,че са пристигнали и естествено и тя и сестра ми умират от кеф  Grinning.

# 215
  • София
Честит Рожден ден на Сара!!!Да е жива и здрава!!!Мария,хубав празник!Пиши как сте,ако ни четеш Simple Smile.    bouquet

Еее,Мики,айде поеми въздух вече Simple Smile))Нека се забавляват и си изкарат готино,не че пак няма да я мислиш  Crazy

Кетито,актуален ли е още въпроса ти или снощи беше събирането?То зависи от гостите ,колко ще са ,вечеря ли ще подготвяш?Аз бях направила две плата-в едното имаше луканка,филенца-навити и вътре с руска салата и затворени с клечка за зъби, и сирене.В другото бях изпържила във фритюрника пилешки хапчици,едни мънички кръгли кюфтенца и картофки-едни такива нарязани на кръгчета и с подправки.Имах и три вида слати.Бяхме 5 майки Simple Smile

Дани ми е болен,в неделя на обяд вдигна температура,както си се разхождахме из Джъмбо и беше весел,изведнъж посърна и като го пипнах-гореше.педи каза,че е някакво вирусче,днес пак ще го водя,че започна и да кашля лошо...

# 216
Честит Рожден Ден на Сара! Да е жива и здрава, и много красива девойка да расте! Мария,   bouquet!
Тасинка, много гадно, че сте болни. Аз сега ще видя Али как е, като я взема от градината, защото сутринта хич не ми хареса, макар че тя не може да свикне още с промяната на времето, а и тази нощ беше много неспокойна.
Лек ден

# 217
Честит рожден ден на Сара!Много здраве и усмивки. Hug
Честито на всички пораснали МАРТенчета. Hug
Много хубави децата,прекрасни снимки разгледах.

Аз чакам с нетърпение празниците,взех си малко отпуск,ще ходим на вилата....дано е хубаво времето.Откакто Янето изкара варицелата ,много срина имунитета и постоянно ми боледува.Последно беше с температура,хрема и конюнктивит.Сега е добре,ама ме е страх вече да я пусна на детска,та тези дни я натресох на сестра ми да я гледа,че няма кой....но,където две,там и три деца,нали? LaughingДруго,друго-ходих на концерта на Рамщайн в Белград,сега ги чакам и тук да дойдат лятото. Grinning
Мики,споко,нали е в сигурни ръце.Всичко ще е наред.
Тася,бързо да се оправя Дани.Бреййй,много хубав наистина...пу-пу.

# 218
Кети, да ти е жив и здрав Дени  Hug много да те слуша, за сестра си да се грижи и много женски глави да завърти, но да умее да отбира  Hug

Айде и Сара да е здрава, усмихната и все така чаровна  Hug

Аз съм се видяла в чудо с Алис. Просто незнам какво да я правя. Такъв магарешки инат, такъв тираничен характер, че просто ми се реве на моменти. Адски добро и любвеобилно дете, но с тежък характер. И колкото повече дудна, толкова по-зле става. Освен да спра да я забелязвам, пък белким се оправи.

# 219
Христос Воскресе! Честит Великден! Желая на вас и на семействата ви много здраве, много любов, много късмет и повече смирение!
Дина, мила, разбирам те много добре, че и ние сме в същото положение. То и аз съм инат овен, ама чак толкова, все си мисля, че не съм била, поне като дете, въпреки че съм била злояда и че не съм искала да ходя (и не съм ходила повече от 6 месеца) на детска градина, така да рева за някакви пълни глупости, незнам. Али снощи рева, като баща й я остави и то не за него, а за някаква кошница с дръжка, която видяла у тях. Но аз вече гледам да не обръщам внимание, опитвам се да я залисам с нещо друго, един, два, три пъти, ако не стане, стискам зъби и да реве, какво да направя. То сигурно ми се връща, както майка ми казва, но да сме живи и здрави.
Лек ден и весел празник

# 220
Христос воскресе, момиичета! Да сте живи и здрави и много щастливи и вие и вашите семейства.

като ви чета как се инатят децата и се чудя дали при нас не е някое затишие пред буря, но да чукна на дърво вече сигурно към година е доста разбрано дете, не се тръшка, не реве изобщо и мога да се разбера с него като с голям човек. Единствените ни проблеми са с яденето, но там положението е безнадеждно... 13 кила е с напикани гащи и не ще да яде това дете и това си е... няма любима храна, нищо просто... Злояд е ужасно...

# 221
  • София
Христос воскресе!!!Мили момичета,бъдете живи и здрави и благословени,вие и семействата ви!!!  

Мойто дете и то се инати от време на време,ама нищо общо с преди,от годинката и половина до третата, беше някакъв кошмар!Сега пак ми спретва някакви сценки от време на време,но някак по-лесно се справям вече,пък и сега като му кажа ,че ще го накажа-без филмчета и компютър и веднага омеква.При нас наказанията имат някакъв ефект,просто му казвам,че ще го лиша от нещо любимо за цял ден и наистина го правя ,ако все пак се е заинатил.

Герчо,верно ли е 13 кг.,той ти е и височък,наистина е слабунчо Simple Smile Ама като се сетя и аз колко злояда бях като малка,ужас!Баща ми в седми клас ме хранеше с лъжицата,а аз ревях като магаре,че не искам Mr. GreenМай повечето деца са така...Дани напоследък започна да става много придирчив към храната,по скоро му е понамалял апетита и затова все нещо не му харесва,но все пак се храни нормално.Как е Ева?Кърмиш ли я още?

Хубав празник на всички! Hug

# 222
Христос Воскресе!Много здраве за вас и семействата ви!
Тася тоя пост все едно аз съм го писала,и за тръшканията и наказанията,както и за яденето.Дани сега покрай градината все нещо не яде,дори неща,които преди много е обичал,сега ми заявява,че не яде,щото някое приятелче в градината не яде.
Герчо как 13кг newsm78,Дани беше толкова на 2г,сега е 19кг и в никакъв случай не е дебел,иначе е към 107см,не е много.

# 223
Зоуи, 13 кила си е от една година... никакъв прираст. Сигурно 19 ще бъде в първи клас с тези темпове.... Може и да е мръднал половин кило, но при всички случаи е доста слаб. Иначе на височина си е ок - 105 см беше септември, сега е поне 3-4 см отгоре, че му окъсяха панталоните. на катето М мишо също е под 14 кила и където и да идем нашите 2 са най-слабите, но това е положението. хубавата новина е, че е много жилав и тази година само една лека хрема е хванал като на детска градина е ходил плътно. Аз по едно време му давах кърма с какао и може би това помогна също.
тася, кърмя още, но откакто заминахме за щатите кърмата ми много е намаляла и през деня яде от кърмата във фризера, а вечер и нощем се кърмим още, но за цедене нямам, а и помпата вече така съм я намразила, че само като се сетя за нея и почва да ми се повръща. От 10-ина дни се пробвам дза я захраня, но не особено успешно и сега  ще почиваме 1 седмица преди да подновим опитите отново, но аз бърза работа нямам със сигурност. И тя върви висока мадама, но определено е по-пълна от брат си. В момента носи дрехи 9-12 месеца и цели пликове дрехи не успя да облече и по 1 път, че някак бързо дръпна на височина.

# 224
Христос возкресе! Живи и здрави!

Герчо, Герчооо... да не ти разправям, че моя малкия на няма и 4 месеца е 8 кила, като го гледам скоро ще догони батко си Иван  Laughing подаряват му дрехи за 6 месечни, те му седят като клинчета и трика  ooooh! аз се изхитрих и му купувам вече за 9-12 месеца. Няма такова кюфте просто, вчера съм го тръшнала да му показвам как да си завърти гъзето, той ми се хили като ряпа  Laughing а и сега ще ви застрелям като ви кажа, че му изкара кучешки зъб+един зад него, който се води кътник. Ай ся кажете какво е това чудо невиждано.

Тасинка, Алис наказания не я оправят. Започна и да ми отговаря, някаква пълна глупост в повечето случаи, но ей така да ме затапи  Tired Както и да е, де ще се оправим някак си. Ох, вчера ме скапа от смях. Чула нещо за яйцата бораци и разправя на баба си " ако знаеш моето яйце какъв буреняк е"  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт