Тема пишем за година, къде е МАРТенската ни дружина?

• 63 355
  • 367
  •   1
Отговори
# 225
Зоуи, 13 кила си е от една година... никакъв прираст. Сигурно 19 ще бъде в първи клас с тези темпове.... Може и да е мръднал половин кило, но при всички случаи е доста слаб. Иначе на височина си е ок - 105 см беше септември, сега е поне 3-4 см отгоре, че му окъсяха панталоните. на катето М мишо също е под 14 кила и където и да идем нашите 2 са най-слабите, но това е положението. хубавата новина е, че е много жилав и тази година само една лека хрема е хванал като на детска градина е ходил плътно. Аз по едно време му давах кърма с какао и може би това помогна също.

Герчо аз бях19кг на 7г,така че Дани не се е метнал на мен Whistling
Дина Алис кльощава,а Гого голям мъж,май и щерката на Герчо беше едричка,колко са различни децата само.Дина а Али стигна ли вече 15кг или си е същата кльщавелка?Междудругото гледах ти снимките и за пореден път казвам супер красиви са ти децата Heart Eyes
Герчо и твои снимки гледах във феисбука,добре сте си изкарали във Вегас,а успяхте ли да се ожените?И снимки на Ева видях,където е като валентинка,страхотна е Heart Eyes

# 226
Зоуи мерси  Hug Алито май е към 16кг. вече  Rolling Eyes а Гогсъна е голям мъж верно, едър, а се гъне като макарон още. Искам и аз снимки да гледам пък  Crossing Arms

# 227
  • София
 Hug Нашето парти мина чудесно. Маги е с Варицела и е пъпчива и дойдоха само кумовете с децата  защото са я карали и племенницата, тя така и така е в контакт с нас. Направих бисквитена торта с кис.мляко и сметана, заради Маги /нали не трябва да яде шоколад сега/. И написах отгоре БЕН 10 и съм много горда със себе си  Blush За първи път да  ми се получи всичко и да съм доволна и пържоли и гарнитура и торта и салати. Кумовете така преядоха, че не им се ставаше  Joy
Децата поиграха , дени пак беше възхитен от подаръка си  Laughing Ей, така се радва вече на всичко, че да му е гот на човек да му подарява Heart Eyes
Сега ще кача малко снимчици Wink
http://ketito.multiply.com/photos/album/71/71#photo=27

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 17:43 от ketito

# 228
Дина, и на Ева и расте кътник в моента и на който и да кажа всеки ми казва, че си измислям... Явно само ти ще ме разберреш. мисля, че се готвят за паржоли децата, че ева отказва да яде пюрета  Joy
http://bg-bg.facebook.com/album.php?id=100000489035245&aid=14965 - това ми е албума за САЩ. Албума е само за приятели та който иска да го разгледа ще го добавя.
Зоуи, омъжих се във вегас. Сватбата беше жестока! 1Омъжи ни огромен негър  Joy. Ангел с неговия ръст от 190 см изглеждаше като недоносен лилипут в сравнение с него  Joy. за съжаление още нямам снимки от там, но като ги получа ще ги кача.

# 229
Кети, много са готини децата, а и манджите да ти имам  Laughing напоследък ставам върл фен на домашните рожденни дни. Масрафа не е чак толкова голям, а децата могат да играят до премала.

Герчо, акселерацията е страшна  Laughing и аз сега като нямам ФБ акаунт ще стоя на сухо май  Rolling Eyes

# 230
Дина, нямам ги качени на друго място  Sad. А и аз си направих регистрация във ФБ само и само да разглеждам снимки, че масово приятелите ми качват снимките си там. Иначе познанията ми какво може или не ФБ се свеждат до там, че да потвърдя на някой, който иска да ми стане приятел. Нямам идея как да поканя някой или каквото и да е друго.

# 231
Здравейте! Нещо всички се изгубихте? Как сте?
Герчо, страхотни снимки. Аз много обичам да пътувам някъде и направо... Сега като нямам възможност подивявам, но нищо. Много хубав Лас Вегас и е било топло, супер. А и извинявай, че те бях пропуснала в списъка на имениците на Цветница, но нали Герчо, Герчо и съм изключила как ти е името  Joy.
Кети (Нели), много готини манджи, направо съм впечатлена, как се правят тези пиленца, че нещо изпуснах рецептата онзи ден? А и тортата е супер, но най-вече да са ти живи и здрави хубавите дечица.
Ей, Дина, аз ти казвам, че това Овните сме големи инати и не търпим чуждо мнение, ти си добре, ами аз как ще се кюскаме с моето Овне, незнам. А и сега се сетих, че и мъж ти е Овен, да ти е жив и здрав, малко на патерици. И те с Алис ще се кюскат  hahaha. Майка ми, тъй като ми гледа цял живот ината, миналата година ми разказва как гледала предаване за зодиите и как ги харектиризират и за Овена филмчето е следното:
Един Овен седи на влаковата релса, а срещу него идва влак. Не мърда Овена и се удрят, и Овена и влака отскачат назад, падат, стават, изтупват се и пак се повтаря същата ситуация. Трети път стават и пак влакът тръгва, Овена и той, не се отмества от влаковата линия, тогава влакът прескача Овена, за да продължи.
Е толкова сме инати и твърдоглави, ама какво да се прави, характер.  Joy.
Тасинка, оздравяхте ли, и ние сме малко хремави и я оставих вкъщи тази седмица, но от понеделник пак, с нови сили.
Хайде, лек ден

# 232
Привет!
Само аз ли не виждам снимки на Кетито?
Герчо,и аз съм без регистрация във ФБ,а ми се иска да хвърля едно око на снимките ти...сега ще ме караш да се регистрирам,а? Wink
Аз...да се оплача.Потънали са ми гемиите.Яна е с "трета" сливица.Знаех го,но...вече сме с диагноза.Втора към трета степен увеличена.Лошо.По-лошото е,че на доктора не му харесаха тъпанчетата й и в понеделник ще правим тимпанометрия.Повече от убеден е,че има течност в ушите,въпреки,че за момента няма оплаквания.Лечението ще е спрямо резултата от изследването.Аз не съм забелязала да има проблеми със слуха,ама....то ще си покаже.Само едно възпаление ми е правила на лявото ухо и то мина с локално накапване на капки.Толкова ми е мъчно.А Янето има толкова лоши спомени от онази в ИСУЛ,че само като видя огледалцето ревна и се вкопчи в мен,едва я прегледа.Сега постоянно й говоря за изследването,какво ще й правят и дано позволи,че иначе ще си отнесе обща упойка за нищо...то не е болезнено,но трябва да седи мирно.Уф.
Та така си прекарвам времето от малката годишна отпуска,която имам.
Айде,че напоследък все ви се оплаквам,чак ме е срам. Sad

# 233
Ох, Наде, съчувствам от цялото си сърце за гадната ситуация. Горката Яна  Confused

# 234
Привет!
Само аз ли не виждам снимки на Кетито?
Герчо,и аз съм без регистрация във ФБ,а ми се иска да хвърля едно око на снимките ти...сега ще ме караш да се регистрирам,а? Wink
Аз...да се оплача.Потънали са ми гемиите.Яна е с "трета" сливица.Знаех го,но...вече сме с диагноза.Втора към трета степен увеличена.Лошо.По-лошото е,че на доктора не му харесаха тъпанчетата й и в понеделник ще правим тимпанометрия.Повече от убеден е,че има течност в ушите,въпреки,че за момента няма оплаквания.Лечението ще е спрямо резултата от изследването.Аз не съм забелязала да има проблеми със слуха,ама....то ще си покаже.Само едно възпаление ми е правила на лявото ухо и то мина с локално накапване на капки.Толкова ми е мъчно.А Янето има толкова лоши спомени от онази в ИСУЛ,че само като видя огледалцето ревна и се вкопчи в мен,едва я прегледа.Сега постоянно й говоря за изследването,какво ще й правят и дано позволи,че иначе ще си отнесе обща упойка за нищо...то не е болезнено,но трябва да седи мирно.Уф.
Та така си прекарвам времето от малката годишна отпуска,която имам.
Айде,че напоследък все ви се оплаквам,чак ме е срам. Sad

Ми ще се оплакваш, разбира се... То с какво ли можем да помогнем, но поне на теб да олекне ,макар и малко. Прегръдки на вас с Янето Hug Praynig Hug Дано всичко мине добре с хубави резултати  Praynig Praynig Praynig

# 235
Здравейте, мацки  Hug

Аз скоро не съм се разписвала, че нещ не ми се пише  Whistling Имам задачки из нас да върша. Тръгнаха нещата с търсене на нова работа и нещо не стигам до форума  Rolling Eyes
Поне някои от вас ги "виждам" във ФБ  Laughing
Аз събота или неделя мисля да се замъкна до Борисовата. Има ли желаещи  Grinning

# 236
  • София
Здравейте,момичета! Hug

Наде,какво стана с изследването на Янето?Съчувствам ти и стискам палци да се оправи детенце по скоро!Пиши как сте и какво става. Hug

Силве ами ние оздравяхме и сега пак сме болни Sad .Цяла зима удържа фронта и сега пролетта ми се разкекави.С доста червено гърло е в момента,суха кашлица,хрема и температура-37,4...Педи искаше да почваме антибиотик,но аз настоях да задържиме малко, ден -два, да видим дали няма да се подобри и тогава вече щом се налага -ще пие.Сега е на сироп за кашлица,Осцилококцинум,капки за нос и температуропонижаващо.
И сега сме си в къщи,скучаем.

Веси,айде успех в намирането на нова работа!Има ли някакви резултати вече?

Нелка,много са сладки дечицата и наистина си се справила страхотно с трапезата! Hug

Ми това е за сега от нас.Целувки!

# 237
Здравейте.

Добре е Янето,ходи на детска...в момента е най-здрава от 3 месеца насам./пу-пу/.Направихме аудиометрия и тя показа,че няма увреждане на слуха. GrinningТимпанометрията ,обаче,показа,че има течност в лявото ухо....това е изследване с един апарат,получава се графика,която трябва да е с триъгълна форма нормално,а при Яна графиката на лявото ухо е права линия. SadТова показва,че  системата нос-евстахиева тръба-ухо не действа добре и причината за това е тази т.нар. трета сливица.Започнахме консервативно лечение за срок от 6 месеца.За този период трябва да получим 2 последователни нормални резултата от тимпанометрията на лявото ухо,което ще ни даде гаранция,че ухото е здраво,ако ли не-махаме сливицата и слагаме макарички в ухото,които да дренират течността. Sad/това е най-лошият вариянт,но все пак имам 6 месеца и надежда,че ще се оправи  Praynig/.Ще ходим на контролни прегледи всеки месец да следим състоянието.За самата трета сливица ни казаха,че има мегдан да се лекува,стига да не създава проблеми.....както е в случая.Честите и по-продължителни хреми не са ми проблем,въпросът е да не направи някой отит или нещо белодробно.Това е,аз съм относително по-спокойна и положително настроена...имам 6 месеца и 60-70 % вероятност да се оправи без операция.Искам да се оправи времето,искам слънце вече и да опазя Яна здравичка./което в детската е невъзможно/.
Благодаря за подкрепата. Hug

# 238
Честит Рожден Ден на Тася и Калина! Желая им много здраве, лично и семейно щастие, и много успехи!
Наде, дано всичко е наред и се разминете с операция, искрено ще се моля.
Лек ден

# 239
Наде стискам палци да се оправи Янето и да не се налага операция PraynigНали Дани го оперираха от третата сливица и макарички имаше,те вече паднаха де,но пък не съжалявам ни най-малко за тази операция,преди влачеше сополи с месеци,стигало се е до 6м непрекъснати сополи,а сега рядко хваща хрема и благодарение на макаричките вече чува идеално.

Общи условия

Активация на акаунт