Тема пишем за година, къде е МАРТенската ни дружина?

• 63 353
  • 367
  •   1
Отговори
# 240
Как сте? На обяд писах, писах и като исках да публикувам даде грешка.

# 241
  • София
 Heart Eyes Принцесата и жабока БГ аудио
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=218327&hit=1

# 242
Къде отидохте, никой не пише?
Аз да ви споделя при нас, как е. Вчера ходих за първи път да си подам документи за детски, ей, голяма разправия за 35лв на месец, но както и да е. А днес за първи път ходих на фитнес, в този новия, на който течеше реклама на началната страница и сега съм малко скапана, но се надявам да свикна с темпото.
Това е от нас, лек ден

# 243
Май няма да пишем вече, като гледам сам аз пиша, за да мърдам темата напред, а и лято идва, е нищо, здраве...

# 244
Аз съм тук, но няма какво да пиша... бачкам като луда, вечер се прибирам и гледам деца... скукааааа... Ева е добре - вече стана на 6 месеца. Иван е добре - готви се вече за морето - само вади пояси,  кофички и прережда багажа, а въобще не му е ясно колко много още остава.

# 245
Момичета,днес имам рожден ден и ви черпя с едно мое любимо парче....но не от торта. Party

http://www.youtube.com/watch?v=0VF0BlXP-0Y&feature=related

# 246
Честит Рожден Ден, Наде! Малко на патерица, но от сърце, желая много здраве на теб и на обичаните от теб хора, само положителни емоции и мисли!
Брат ми и приятелката му също имат рожден ден на тази дата.
И аз няма много какво да пиша. Ние днес имаме пролетно тържество, ще видим как ще се представят.
Лек ден

# 247
  • София
Наденце,да си жива и здрава!Много здраве,щастие, късмет и само положителни емоции ти пожелавам!

Ами ние също сме добре,нещо и аз няма какво да пиша  Rolling Eyes Дани си градинува,взимам го обикновено към 5 часа и после до 7.30 оставаме на вън да играе с децата пред блока.Август месец градината няма да работи,пък и ние тогава мислим да ходим на почивка.И така...
Ми времето вече е  хубаво,да вземем да си спретнем една срещичка с децата в някой парк,докато съвсем не сме се забравили  Laughing

Цунки на всички,айде драснете по редче,че наистина оставихме Силвето сама да си пише.

# 248
Наде честит рожден ден,всичко най-хубаво ти желая
При нас времето тази седмица беше хубаво,стигнаха 30гр температурите и дори ходихме за малко на плаж,Дани даже и в океана се изкъпа,ббббрррррр ледено студен LaughingАз нямам търпение да идва лятото и да си дойдем до БГ,незнам дали съм казвала,но останах без работа преди 2м и умирам от скука вкъщи Rolling Eyes

# 249
Наде, честит рожден ден. Желая ти здраве, свободно време, пътешествия и решаване на проблема с Янето   bouquet

Ми то и при нас нищо интересно. Ежедневие. Георги расте, Алис ми къса нервите. Станала е адски ревнива. Сега и двамата са болни и ще ходим да ги прегледа лекар, че правят едни странни температури без други симптоми.

# 250
Ей, не мога да повярвам, че пишете!
Дина, то и ние сме с една хрема пак, вече ми омръзна, но дано се разминем с това. Бързо оздравяване. А за Али не се тревожи, тя може да е ревнива, но съм сигурно, че не си дава братчето на други. Аз като попитам на моята приятелка голямата, дали ми дава Влади, да го гледам в къщи, тя така ме поглежда и отсича "не", макар че до преди 5 минути не е искала да го види, а той как я търси...
Зоуи, супер за плажа, а за работата - кофти, аз нали си седя в къщи от 10 месеца близо и вече изкуквам.
Тасинка, аз за среща съм първа, стига баща й да не я е взел.
Нали писах за тържеството, Али изигра първия танц с групата и после с народните, като се разплака, нищо не стана, но имаше и по-зле от нас, т.ч. ... Стреснати са още милите, все пак на някои им е за първи път.
Лек ден

# 251
Здравейте:)

Ние днес бяхме на разходка на плажа! Голям кеф боси  на една детска площадка на пясъка  а до пързалката капанче с бира и нескафе фрапе:) И за капак имаше кампания "(Ща)сливи за смет " за почистване на Южния Плаж във Варна и имаше сцена с диджей и много приятна музика. Абе изобщо ЛЯТОООООООО голям кеф:))

# 252
  • София
Привет! Simple Smile

Мдаа,друго си е като е топличко и слънчево на вън!Настроението ми рязко се повиши  Grinning

Аз записах Дани на плуване в Спартак,днес бяхме за втори път.Супер много му харесва и се справя отлично.Взех му направо месечна карта и ще ходим всяка събота и неделя.Сара на Мария също ходи там,при един треньор са с Дани Simple Smile .След тренировките и двата дена ходихме до Южния,че е на една крачка.

Какви са тия болести сега в това хубаво време Naughty,да оздравяват всички болни дечица!
Дина как са твоите сладури,какво се оказа?

# 253
Здравейте!
Почивни дни, никой не пише.
Искам с 4 дни закъснение да честитя:
Честит Рожден Ден на Лили! Желая ти много здраве, щастие, любов, лични и професионални успехи!
И: Честит Рожден Ден на Габи на Катето! Да ти е жива и здрава, и много да ви радва!

Честит Имен Ден на всички Георгьовци и Гергани със закъснение!
И: Честит Имен Ден на всички с имената на Кирил и Методий!

Аз какво да споделя. Спрях вече Али от детска, защото едната й госпожа излиза в отпуск и ще ги разформироват по други групи, и аз реших, че така и така съм в къщи, по-добре да я спра. Иначе е станала ..., опитва се да се налага за всичко с рев, и колкото да се опитвам да не й обръщам внимание, направо главата ми се надува, но да сме живи и здрави. Ами, това е от мен.

Весела седмица

# 254
Ей, ама никой не пише в тази тема...
Ако не се лъжа днес трябва да честитим един РД:Честит Рожден Ден на Симонка! Мики, да ти е жива и здрава, и много да ви радва, да бъде добра ученичка и най-добрата кака на Алекс! Весело изкарване!   bouquet
Аз няма какво да споделя, затова ви желая лек ден

Общи условия

Активация на акаунт