Гер4о,браво на теб.
Веси,честито и на вас.
,
Честито на патерици и на Вики на Honey bee! 
Наистина са разкошни снимките 

Мнооого е сладка малката!
Ама верно не е извадила късмет с теб тая докторица
Скоро слушам си аз новините и по едно време чувам спрягат името на наш'та Роза ,беше във връзка с краш в системата на сайта на здравното осигуряване, и си викам Герчо пак е яхнала метлата 

Благодаря ви за пожеланията,да ви се връщат. 
Сега ми е смешно даже,защото знам,че не е истина и че тя го каза целенасочено,но тогава....щях да я набия.Яна сега е добре,но ще я задържа цяла седмица в къщи да укрепне малко,че ме е страх,да не гепи пак нещо....много срина имунитета.Другото-в петък едно момче с колело блъсна майка ми на тротоара,падна и си счупи рамото.Заведох я в Пирогов,че нашите ортопеди хич не ги бива по раменете....счупването-много лошо,в белите страни за такъв тип фрактури се протезира раменна става,но в Бг нямат нужния опит...та,минахме на импланти.Днес я оперираха,добре е,но незнам до колко ще възстанови обема на движенията,а най-лошото е,че е дясна ръка.
, две деца имаш да гледаш?

Ема редовно я наблюдавам в Мултиплай, от хубава по-хубава става 

Ужас и безумие...на всяка втора дума се обръща към мен със - "сърдита съм ти"...или "повече няма да ти говоря". А за всяко падане, защипване или спъване ми се репчи с "ти си виновна". Треска ми врати, тропа с крак и ми вика насреща. Накрая всичко приключва с реване в нейната стая и молба да "се сдобрим"
и само се гласи. Аз почти никога не се гримирам и ондулирам, ама ела я виж ти нея...то гланц се слага, то по петнайсет тоалета се сменят в безумни комбинации, то прически се правят и накрая критично заключава " аз изобщо не съм хубава". Вчера отивам да я взема от занималня, а на нея първата й работа е да каже " а, аз мога ли да попитам защо ти бляскат устните?"
пожелавам да са здрави, усмихнати и винаги щастливи 
щом от сега сте започналии... ама и ти си много добра душа и при мен имаше опити за сърдене и тропане с крак ,но го изкоренявам от раз 
. Боби също не е въодошевен от идеята и е по скоро против. Сестра ми се е настройла жестоко и като и съобщих ,че мисля да не я пускам направо ме направи луда. Каза ми ,че немога да спирам детето заради това ,че съм нервно болна ,което може би е така ма се усещам ,че няма да издържа на напрежението. Абе с 2 думи тя или ми се разсърди или ще се разсърди след като потвърдя отказа си.

Препоръчани теми