Тема пишем за година, къде е МАРТенската ни дружина?

• 63 379
  • 367
  •   1
Отговори
# 150
Честит Рожден Ден на Краси с малко закъснение! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!
Честито и на мъниците, който празнуват днес!

Вчера нашето тържество мина много добре, само дето нещо снимките не станаха хубави, и много ме е яд!
Някоя мама знае ли как мога от моя снимка да си направя картичка за 8 март или пролетна, с лаленца или нещо подобно, че се рових в някакви сайтове, но нищо не разбрах.
Лек ден

# 151
Честит Рожден Ден на всички малчугани! Да са щастливи, късметлии, и да слушат, когато трябва:)))
Майчета, честит празник на патерица!  bouquet

Ние днес сме у дома защото тук има снежна виелица Rolling EyesПросто вече полудавям с този гаден сняг...

# 152
Честита 4-та годинка на Илин на мама Juji.
Пожелавам им да са живи и здрави.
 Само прекрасни мигове и много усмивки!

# 153
Честит Рожден Ден на Виктор! Желая му здраве и безгрижно детство!

# 154
  • София
Привет!

Честито на всички малки рожденници от изминалите 2 дена!   bouquet

Влизам да ви почерпя виртуално за моя рожденник днес  Grinning

# 155
Честит Рожден Ден на Дани! Да е жив и здрав, да расте умно и послушно дете, за гордост на мама и тате! Тасинка   bouquet
Ей, пак никой не пише, май и тази тема ще пишем до догодина. Добре, че имаме рожденници, та напреднахме малко, но иначе е застой  Laughing.
Лека вечер

# 156
  • София
Честит Рожден ден на Дани! Да е много здрав, много весел, много щастлив, да радва все така мама и тати!
Тася   bouquet

# 157
Честит рожден ден на всички малки слънчица!!!

имам един въпрос към вас, мами: някой знае ли координати на детска занималня или частна детска градина, където можеш да плащаш ден за ден. Прибираме се в Бг за 3 месеца в командировка и ми е много сложно да измисля някой да гледа Иван ако се наложи, бабите са ни работни.

много цунки

# 158
nellson,
можете да ползвате всеки клуб като дневна занималня. Кажи в кой район (ще) живеете за по-конкретна информация. А можеш и да погледнеш в детските теми за клубчетата, там има множество мнения Peace

# 159
Здрасти пак,

Или, благодаря ти!

Живееме до ситняковския пазар, така че нещо в района ме интересува, лошото е че въобще не съм наясно. Някой ми беше казал че има частна детска градина , някъде около Плиска, където не било много скъпо. Някой чувал ли е? Толкова спешно и неочаквано става всичко че не мога да повярвам. Както мъжът ми беше в командировка, така се върна 2 седмици предварително и ни изпращат този път заедно в бг...бабите крайно неподготвени с отпуските...а пък не мога да го запиша детето за цял месец щото ше пътуваме София-Бургас и обратно, та не знам къде ще сме повече време, въобще екшън

цунки
пък може и да се видиме този път!!!

# 160
nellson , на 3 спирки от ситняково на коперник и шипченски проход се намира клубчето на приятеля на дина -Фъни. Гледат деца през седмицата за 15 лева на ден мисля... Храна си носиш или ти поръчват и си я плащаш. Детската градина на плиска струва около 600 лева на месец. Това незнам дали ти е много или малко, а и много вероятно е да няма места.

# 161
  • София
Кажете къде има тротинетки, от алуминиевите с двете гуми. Да не са от най-детските. Rolling Eyes

# 162
Честит рожден ден на Катето и Дани!!!
Бъдете живи, здрави и много щастливи!!!

bouquet Ели, Зои, честит празник!!!  bouquet  

Кажете къде има тротинетки, от алуминиевите с двете гуми. Да не са от най-детските. Rolling Eyes
В Хиполенд проверила ли си?
Нашата е от там.

nellson, и аз препоръчвам клуб Фъни Peace

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 09:31 от lily_b

# 163
Честито на всички рожденици от последните дни,малки и големи!!! Много здраве и слънце!!!
Аз онзи ден бях на празник на мама в градината и се стопих от удоволствие.Много е хубаво така да си гледаш детенцето и да се гордееш  Simple Smile
Ние заминаваме в сряда да караме ски в Италия за 1 седмица.Хем се кефя много,хем ми е мъчно да оставим Виктор  Rolling Eyes

# 164
Честит Рожден Ден на Дани и Никита! Честит да е и на моята рожденичка, дето ми вдига кръвното от сутринта...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт