Да върнеш времето назад / Annem / - тема 5

• 41 747
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • Атлантис, Галактика Пегас
не мога да си променя мнението...  Crossing Arms

# 61
Мехмед е простак, падна ми в очите, той завижда и не може да се радва на щастието на сестра си, незнам Муса какво толкова му е направил на него, та вдига парата.
 #2gunfire

А Али направо ме разби, този човек още ли се е надявал на нещо незнам, тежък случай  Mr. Green

# 62
Явно Али е имал надежда, че Зейнеп ще го избере отново. Пък знаеше, че тя обича Муса! Голям рев му дръпна- трагедия голяма.

Зейнеп и тя не знае какво иска- прегръща Муса пък после -хайде, отивай си! Гонджа ли трябва да и дава акъл?

Много ми харесаха думите на Муса: Обичам жена си. Тя ще ми затвори очите!

# 63
Мехмет и той извади оръжието! Какви ги наприказва!
Май само Гонджа и Башар запазиха самообладание!

Извади го пищова, ама...... наистина защо се сърди на Муса, да се сърди на Зейнеп, че тя го дава като за световно в момента, "де ме сърби, де ме боли  ooooh! newsm78/
        Гонджа и Башар, особено втората особа, май не са на земята, ами някъде в небесата, на тях толкова си им спокойничко в момента, че направо, що пък да си нарушават опиянението/ох, този Башар, чакам да се доразвие още, ама явно няма да стане/
              В допълнение, Ринка и на мене много ми допаднаха тези думи, е явно при Мусанчо не всичко е загубено/но все пак няма да ми стане ясно, това как го омесва любовта със страха към Зейнеп, това за мене повече клони към второто/

# 64
  • Варна
Мехмед не знае какво иска. Той тикаше сестра си към Муса. Той им се радваше и беше щастлив като се ожениха. И сега какво го прихвана не знам. Той въобще откакто загуби жена си не е много адекватен.
А на Дерия и избиха бушоните. Почвам да си мисля, че тя иска Исмаил, ама да си го вземе там в голямата къща с градина на мама и тати, а не в тая малка собичка в някакво забутано селце на другия край на Турция.
Башар и Гонджа си живеят като в розов балон. Така безметежно се реят.
И какви бяха тия закуски. Такова гласене и подготвяне. Направо да му пригладнее на човек. А пък Мусе като стана от такава маса хукна да кани Зайнеп на обяд.
Стана ми жал за Айше, като каза, че завижда на жената дето кърми детето и.

# 65
Според мен Мехмед се озлоби от всички тези бебета около него.Всички говорят само за това а той не можа да види своите.Това разбира се не го оправдава да се държи така със сестра си.
А за чичо Али не знам какво да мисля,на какво се надяваше-то имаше ли нещо между него и Зейнеб.Верно че той я обича,ама как щеше да живее с нея като тя щеше да мисли само за Муса newsm78.Както разбрахме тя никога нее спирала да го обича.

# 66
Добро утро!В Денят на влюбените и деня ня Заговезни - от мен приятен ден!

На този ден се взема прошка - за всичко сторено волно и неволно.
За да продължим напред с чисти сърца! 

Много от нашите герои имат за какво да искат прошка.И млади и стари грешиха и нараняваха близките си. Мислех си да изброя за всеки герой от кого да поиска прошка според мен, но трябваше да изброя всички герои и се отказах. Това, че няма идеални герои показва колко истински образи са те- образи, които ежедневно срещаме в живота. Това прави и филма ни толкова истински.

Затова ще им кажа: За да продължите  в живота си имате нужда от голямата прошка - да я поискате и да я дадете. И после седнете на трапезата и  опитайте от вкусната баница на мама Емине.

И аз казвам : Простете! Ако неволно съм наранила някого, ако съм засегнала някого в темата!

# 67
Какво да очакваме в "Да върнеш времето назад" според вестник "Сага ТВ"

Гонджа загубва бебето. семейството и е съкрушено, най-много Башар.
Исмаил не иска да приеме раздялата с Дерия, докато тя е на път да започне нова връзка.
След дълго колебание Зейнеп слага пръстена и Муса е много щастлив.
В мъката си Гонджа се държи враждебно и наранява хората около себе си.  Най-безпощадни са обидите и към Башар.
Зейнеп и Муса също се карат постоянно.
Мехмет и Али се опитват да бъдат опора един на друг и да преодолеят самотата си, но не се справят добре.
Приятелството между Дерия и Баръш прераства  в любов.
Ибраим е решен да отмъсти на всички, причинили нещастие на семейството му.

# 68
И от мене  в този ден привет на всички,този ден си е направо за Гинес, сутринта започнахме с Прошката/както и всички наши герои трябва да осъзнаят, че за да продължат напред, първо трябва да простят/, сега вече е момента на Виното, и истината, която носи в себе си/нека и във филма, всеки да осъзнае истината за себе си/, и накрая Любовта, най-великото нещо в живота /нека това да стане победа и за всеки от нашите герои във сериала "Да върнеш времето назад"/. И от мене простете, ако неволно някой е наранен от мене, но аз ви обичам всички приятели, които се срещнахме в тази тема/колкото и за някои да звучи нереално/ txtloves

Не е денят, но p.s. /Горкият Башар, него всичко го съкрушава, защото той е едно съкрушено същество още от раждането си, да ми простят всички, които не ще им допаднат думите ми, но Башар, със съкрушеното си "его", не става по-добър в този живот, става по-жалък, не и по-велик/, още един път извинете  Kissing Heart

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 19:10 от dunavska baba

# 69
  • София /Абсурдистан
Какво се случва, че Гонджа загубва бебето?

# 70

.....И после седнете на трапезата и  опитайте от вкусната баница на мама Емине.
                                                                       [img height=260]

rina-rina, извинявай, сигурно съм много прозаична, ама мама Емине такава баница не може да направи. Това е разкошната дърпана баница на pina . Слагам линк, мама Емине ако иска, да спретне на нейните хора една ей такава вкусотия!  bouquet

# 71
[

rina-rina, извинявай, сигурно съм много прозаична, ама мама Емине такава баница не може да направи. Това е разкошната дърпана баница на pina . Слагам линк, мама Емине ако иска, да спретне на нейните хора една ей такава вкусотия!  bouquet

Ще и пратим рецептата. Да видят сем.Байръ що е варненска баница!!

# 72
Здравейте! Муса се радва на дъщеричката си:

Ще те обичам колкото кака ти Гонджа!

# 73

Айше вече е у дома. Бебето още в болницата.Майка и и Уур са до нея. Има и дететгледачка.

# 74

Детската стая е прекрасна, мамо!

Общи условия

Активация на акаунт