МАРТенска прекрасна новина - Уини има втора дъщеря!

• 30 552
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРКОВЦИТЕ МАРТИНКА И НАСКО!
И НА ЦЯЛАТА МНОГОБРОЙНА  ДНЕШНА ДРУЖИНКА Grinning
ДА СА МНОГО ЗДРАВИЧКИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИМ ПОЖЕЛАВАМЕ С МОНИКА Heart Eyes

И ПО БУКЕТЧЕ ЗА ТЕХНИТЕ МАЙКИ

# 121
Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, здрави и засмени! Честит празник на всички именници!

Честит рожден ден на сладките Марти и Наско! Мнооооооооого целувки от нас и приказно детство!

# 122

Честита баба Марта!
Да сте живи и здрави, румени,засмени Hug

Честит рожден ден на сладурите Мартинка и Наско!
Бъдете щастие и радост за всички около вас!
Слънчево и усмихнато детство и весели игри  Hug

Честит 3-рожден ден и на останалите сладури родени на днешния хубав ден  bouquet
Аз днес и утре съм отпускарка.Ходих да се редя посред нощ на опашка за детска градина.От вчера от 17часа са завардили пред градината.Мити е 31 номер и ще видим на 01.04 дали ще ни огрее.Дано Praynig

# 123
Честито на Мартина и Наско!
Много слънчево детство, безброй игри и преди всичко здраве!

# 124

Честита Баба Марта! Пожелавам на всички ни и на нашите семейства много здраве и щастие!

# 125
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИНА И НАСКО! Да са здрави, весели и много щастливи! Весел празник на Вава и Вили!
Честито и на патерица на вчерашните рожденници Преси на Пухчо и Гено на Таня Генова, които се надявам да се включват по-често!
Честито и на всички други рожденници, които съм пропуснала!

Вава, страхотни идеи, и аз чакам снимки с нетърпение от твоите кулинарни творения!
Зайо, страхотни са розовите ти принцеси, да са здрави и много щастливи!
Уини, успех при пренасянето, не се натоварвай и се пази!
Лили, дано Калина да оздравява бързо!
Дакра, успех и стискам палци за прием в ДГ! Явно Мити не е в ОДЗ, така ли? Това с опашките е отвратително.
Чери,  Hug имаш си малък мъж вкъщи да те подкрепя!

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 19:42 от Mira_p

# 126
Честита Баба Марта!Здрави, весели и засмени!

Честит рожден ден на астралната ни близначка Мартина! Да расте здраво, весело и щастливо дете! Вава, честит празник на цялато семейство!

Благодаря за чудесните пожелания, мили момичета! Гери( Зайо), и аз се чудех как сте, в събота минавахме през бившия ви блок в МЛ4. Страхотни са момичетата, а колко са пораснали...големи целувки от нас!

# 127
  • Пловдив Белащица
Честита Баба Марта - всички да сте много здрави, весели и засмени.

Честито на отминалите и настоящи рожденици. Да са много умни и здрави деца, да се гордеете с тях сега и за вбъдеще.

Аз с две деца все повече започва да ми намалява времето, особено като малката от ден на ден все повече внимание иска и по-малко да спи. А и времето като се оправя, повече време откарваме на вън  Mr. Green

# 128
  • Пловдив
Честито на Мартина и Наско!
Много слънчево детство, безброй игри и преди всичко здраве!

Присъединявам се към пожеланията с най-топли чувства Hug
Благодаря и за хубавите пожелания към вчерашния ни рожденик   bouquet

# 129
Честита Баба Марта!

Честит рожден ден на Мартина и Наско
и на останалите рожденици!
Да сте живи и здрави,
да растете умни и красиви, безгрижни и щастливи!

# 130
  • София
Почти в края на деня, но....
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН МИЛИ МАРТЕНИЧКИ! Да сте жививи драви и радост на мама и тати...

Честита Баба Марта на всички - малки и големи, бъдете здрави и усмихнати.

# 131

Честито порастване на прекрасния Наско, да е радост и отмяна на мама и тате, безброй весели игри и много приятелчета!

Честито и на чаровницата ни Мартина, безгрижно детство и безброй забавления и за нея да има!

На всички по случай днешния прекрасен празник пожелавам най-вече здраве и спокойни дни с по-малко тревожни моменти!

Времето ми напоследък накъся, за това простете за телеграфния стил на писане.  Hug

# 132
Честито на днешните рожденици!   bouquet

Сервирам кафето и бягам да тренирам.

Мини, няма нужда да се извиняваш - знаем как е. И аз съм все по-нередовна напоследък, но все пак се появяваме за разлика от други  Peace

В София вали дъжд, а аз много мразя да нося чадър, но пък само с качулка рискувам да стана вир вода - ще го мъкна, какво да се прави ...

Прекрасен ден ви желая  Hug

# 133
Привет! Аз малко се позагубих Blush
Специални честитки на всички сладки рожденници, които съм пропуснала и на тези, които празнуват днес, специални целувки за вчерашните мартенички Наско и Мартина! Да растат здрави, безгрижни и весели!
Или както Киара пожелава "Да са живи и здрави и да празнуват рожден ден" Joy

Да честитя и Баба Марта, да ни донесе много здраве и хубаво пролетно настроение!

Лили, надявам се Калинчето вече да е здрава! Поздравления за това, че си започнала да правиш упражнения! Аз съм много несериозна в това отношение. Може да съм слаба, но пък съм малко отпусната и малко упражнения винаги носят повече тонус Simple Smile

Чери, сигурна съм, че ще се справиш и от сърце ти желая скоро да си мома-англичанка Hug

Уини, бързо и безпроблемно местене!

Ние сме добре, изкарахме много хубаво на ски-ваканцията Simple Smile Ще гледам тези дни да пусна малко снимчици Simple Smile

Накрая искам да благодаря на всички, които въпреки ангажиментите и липсата на свободно време намират време за нашата приятна темичка! Обичам ви и се радвам, че сме заедно  bouquet

# 134
Ехооо, къде сте Simple Smile ?
Ето малко снимки от нас, от Чепеларе: http://malkatakiara.snimka.bg/children/chepelare-25-28-02-2010.479125.all (същите са като във фейсбук)

Общи условия

Активация на акаунт