МАРТенска прекрасна новина - Уини има втора дъщеря!

• 30 557
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря на всички за прекрасните пожелания!
Специални целувки за астралния близнак на Марти-Наско-Хубавеца!
Днес цял ден обикалям навън по дъжда. Как не спря за миг поне!
Утре ще има детско парти у мама. Снимките от вчера още не съм изтеглила. Ще разказвам утре повече! Само да сме живи и здрави, че днес ходих в Майчин дом да нося торта в реанимацията и се возих нагоре-надолу с асансьорите.
Целувки!

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 19:42 от VAVA

# 136
       Привет на всички!
Честита баба Марта на всички майки и деца! Да сте живи и здрави!
 Честит рожден ден и на всички рожденници!  bouquet(Извинявам се,че ни ги изброявам поименно)
 VJG,тортата Барби е супер!Мисля и аз да се пробвам да направя за Габи!

# 137
ДАН, избощо не е трудна за правене тази торта, сигурна съм, че ще успееш!  Peace
Гери, снимките ви са изпълнени с много настроение, много ви се радвам!   Heart Eyes
Вава, приятно изкарване утре, с нетърпение чакаме снимки!  Party
Зайо, твоите момичета са прекрасни госпожици, толкова са сладки! Показвай ни повече снимки!  Hug

# 138
Герии, с такова удоволствие разглеждах снимките, а забравих да изпратя целувки на малките госпожици Simple Smile Те са прекрасни, а снимките от детската градина са много интересни. За българския - според мен ако вие продължавате да говорите на български у дома, Дени и Вики няма да го забравят, дори и в момента да не искат да го говорят. Все пак за момента е по-важно да проговорят немски, за да се чувстват свобоно в средата там Simple Smile

# 139
Първо искам да честитя на всички вече празнували мартенчета, а също и на тези, на които им предстои  bouquet
Започвам да пиша пак със старата ми регистрация, само ще попроменя лентичките, a името, което да се изписва в профила ми, си остава "p4eli4ka"  Peace Някак си прекалено привързана съм към тоя ник, трудно ми е да го сменя просто ей така  Crazy
За езиците е много сложно положението. Ние говорим само на български на Флоранс, но тя отговаря на френски и туй то Rolling Eyes Ако се опитва да каже нещо на бг, то слага една дума на български, а останалите ги изстрелва на френски. Знам, че е по-лесно, когато в семейството има по-голямо дете, което да говори добре български и по този начин да комуникира  с по-малкото. Но дори Дени според мен не е достатъчно голяма, за да може да наложи българския като комуникация със сестра си. Ще се надяваме с времето да овладеем положението, но за момента аз поне съм се примирила. Настояваме, ама все пак основния език за комуникация на Флоранс е френския. Все пак е родена тук, от година и половина ходи на градина, просто нямаше никакъв шанс проговарянето да е на български.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 04:52 от p4eli4ka

# 140
Честит празник на всички!

Честито и днешния рожденик!   bouquet

Уини, Пчеличка, радвам се, че сте добре. Пазете се!  Hug

Зайо, много целувки на двете сестрички  Heart Eyes  Hug

Вава, 1 час разглеждах сайта и наумих и аз разни завъртяни да ги сътворя, когато имам повод. Аз обичам да правя такива работи, но все нямам време, а такива неща не стават за 1 мин. Чакаме снимки  Hug

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 07:39 от mila_pa

# 141
Привет и честит ви най-български празник! Нека през следващата година да имаме повече поводи, които да ни карат да се чувстваме горди от това, че сме българи!

За езика да кажа, че ние вкъщи си говорим само на български. Кари обаче толкова бързо се учи на английски, че вече прави дълги сложни изречения, а на български речта й е по-ограничена. Моя трик с българския е да й тегля филмчета от нета, които са дублирани на български. Тъй като тя ги гледа по сто пъти, запомня доста думи и фрази така  Peace Иначе на нея днес й е последен ден при бавачката и известно време ще се гледаме с нея вкъщи  Crazy Сега имам повече свободно време и съм решила да я водя на плуване и евентуално да видя дали не мога да я запиша някъде на танци да си изразходва енергията  Mr. Green

Зайо, принцесите ти са страхотни! Много са порастнали - да са ти живи и здрави  Heart Eyes

Гери, да нацелуваш Киката - голяма е усмивка  Mr. Green

# 142
                               bg bg bg
 Честит празник приятелки!
 (и нека останат по-малко българите,които се срамуват,че са такива..това зависи единствено от нас)

# 143
ЧРД на Иван на мама Pepin! Да е здрав и много послушен!

Честит национален празник на всички!
Пчеличка, Уини, няма начин щом живеят в друга страна, нормално е да говорят езика й. Ния пък гледа филмчета на английски  и френски с идеята да понаучи нещо. Вече знае почти всички цветове на английски, благодарение на ВВС - Английски за деца.

# 144
Здравейте момичета Hug
В разгара на рождените дни изпращам целувки на всички празнуващи дребчовци и гордите им мамчетата!  bouquet
Аз от вчера съм си вкъщи с най-големия подарък, който може една майка да получи и искам да споделя щастието си и с вас. Имам си дъщеря, казва се Ева, роди се на 27.02! Всичко премина добре и сега се наслаждаваме една на друга Mr. Green Баткото е много щастлив и непрекъснато се навърта около бебка!
Оставям ви засега, че трябва да се храниме! Успешен ден  bouquet

# 145
  • Пловдив
Felizidad, честита ви дъщеричка   bouquetДа расте здрава, послушна и много обичана!!!

# 146
Целувки за малката Ева, да ти е здрава и заедно с бати много да ви радват!

# 147
Честито на Фелиздад - да е жива и здрава Ева и много да се наслаждавате на времето прекарано заедно!!!  bouquet

Честитка и на всички празнували и празнуващи рождените си дни мартенчета!!! Hug

При нас е  все тая! Али на ясла , Боре у дома и навън и това е .Само дето нещо това време ме потиска.Организирам партито и вече съм почти готова ! Това е в общи линии от нас !!!

Лек ден на всички!

# 148
Felizidad, честита ви дъщеричка Ева!!!  Да расте здрава, щастлива  и много обичана!!!
Много,много щастие на цялото ти семейство Hug

Честито и на всички сладки рожденници от изминалите дни!
Бъдете здрави и щастливи  bouquet
Аз нали бях отпуска и днес ми е едно шеметно CrazyХем е четвъртък , а пък аз съм с усещане за понеделник...
Гери, страшни снимки.Дали и мен някога ще ме огрее да отида на ски?
Прегръдки на всички Hug Hug Hug

# 149
Felizidad, Честито! Да ви е жива и здрава малката Ева, да ви радва и много да се обичат с батко й!

Много ме зарадва новината, както и ми стана много хубаво, че бтрзаш да я споделиш с нас Simple Smile Когато имаш малко време, винаги ще ни е приятно да споделиш как сте Hug

Честито и на вчерашния ни рожденник - Иван, както и на сладурчетата, празнуващи днес! Да са много здрави, игриви и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт