МАРТенска прекрасна новина - Уини има втора дъщеря!

• 30 558
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Felizidad,
Честита втора рожба!
Да ти е жива и здрава малката принцеска Ева,да расте много усмихнато и слънчево детенце!
Бързо възстановяване за теб!
  bouquet

Честитка и за малкия бонбон Ваньо на мама Пепин!
Отдавна не е влизала!  bouquet

# 151
  • Сливен
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА Felizidad,
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА  bouquet

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИЯ РОЖДЕННИК,
МНОГО ДА Е ЗДРАВИЧЪК И УМЕРЕНО ПАЛАВИЧЪК  Grinning

# 152
Здравейте от нас!

Честит рожден ден на Иван! Много щастливо детство и весел празник!    bouquet

Фелисидад, честита ти рожбичка! Много да слушка, да е здрава и да ви радва! На теб желаем бързо да се възстановяваш   Grinning

Ние вече сме с Кари вкъщи. Вчера и беше последния ден при бавачката. Цял ден се чудя с какво да я забавлявам, тъй като не можем да излезем - чакаме куриерска фирма да ни донесе оборудването за интернета и телефона в новата къща, а и един човек ще идва от една благотворителна организация, на която даряваме едно бюро и хладилника ни.

Вчера успях да продам едно от сепаретата ни и печката - хората се оказа надеждни и утре ще дойдат да ги вземат  Peace Изобщо се стараем да вземем колко може по-малко неща, а и в новата къща има някой електрически уреди в много добро състояние, затова оставяме старите ни  Peace

Хайде отивам да пусна филмче на Кари! Лек и усмихнат ден от нас!

# 153
Фелизидат, нека Ева расте щастливо и обичано дете!
Да е винаги здрава и послушна!

# 154
   bouquet[Да е жива и здрава малката Ева!  bouquet

# 155
  • Лондон/Пловдив
Честит рожден ден на Елица на мама Desem и   Ива на мама Amelly да са много здравички децата и безгрижно детство
Аз съм в лека форма на депресия ,но се надявам да се съвзема по бързо .Дано и времето се позатопли и да има слънце за разходки и игри.

# 156
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ ЕЛИ И ИВКА,
МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО,
ДА СТЕ НА МАМА РАДОСТА И НА ТАТЕ ГОРДОСТА Wink

И ПО ЕДНО ПРОЛЕТНО БУКЕТЧЕ ЗА ДЕСКА И ИРКА Hug

# 157
Здравейте,момичета!!!!!!!!!

Благодаря за поздравите!!!!!!!

Днес и времето навън е скапано, и в яслата сутринта не ни посрещнаха добре, та цял ден ми е криво и настроението ми е под нулата. В яслата закъсняхме, закуската беше свършила, лелята ни овика че сега от къде да търси закуска за Ива, насадиха го горкото мишле в един ъгъл в коридора да седи там,докато му търсят филия, а и не можело да го пуснат вътре при децата, понеже заниманията вече били почнали Cry така ми стана криво, Ива имаше такъв ентусиазъм, с нов тоалет, за пръв път с рокля, носехме една торба свирки с перца, клоунски шапки, чашки, ленти и балони и всичкото това го нахвърлиха в изолатора и милата Ивка само се оглеждаше - ту мен, ту ядосаната леля...какво толкова стана,че сме дошли след закуската....цял ден я мисля и ми се реве, дано все пак после да са се държали добре с нея и да е минал хубаво празника. На Ивановден така я прецакаха, и тя пак с голям ентусиазъм, а те я попарили, идиотките, иначе имаме две млади лели,които са ОК, но другите са едни дърти злобари, мъжа ми им вика "доберманите", та днес пак тях уцелихме Sad
Утре ще празнуваме вкъщи, там ще се постарая да компенсирам неприятното усещане от тази сутрин. За подарък ,в крайна сметка, след много обикаляне,мислене и ненамиране на нещата,които бях планувала, купихме батут на "Клуб мики маус" от Хиполенд за 66лв. Тя Ивка си го искаше,но на мен ми свидеха парите...ама карай, детето нека да се радва, пък парите ще ги избием полека. Батута е 1,50 х 1,50м, големичък, ще ми заеме половината спалня.
И ако някой го интересува, в Хиполенд има в момента и прословутото интерактивно куче Боби също за 66лв.

Много целувки за Еличка и за малката рожбичка на Фелисидад!!!!!!!! Да са ни здрави и весели дечицата!!!!!!

# 158
 Еее Амели, направо нямам думи!
 Честит ти рожденничка да ти е жива и здрава!И горе главата!(по -позитивно гледай на живота)

# 159
Честит рожден ден на  Eли и Ивка! Нека растат здрави, щастливи, усмихнати и обичани от всички!

Честит празник мили мами!

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА, ФЕЛИСИДАД! Нека малката Ева расте много обичана и щастива!
Амели, много лош късмет, дано после са компенсирали.
Ние ще пропуснем рожден ден в яслата, защото Ния пак е болна. Почна с разстройство и температура, а сега й тръгна пак задния секрет, от който гъгне, кашля и повръща. Но се надявам до съботата, когато е планиран РД с децата да се оправи.

# 160
Честит рожден ден ва Еличка и Ивка!!! Да бъдат много здрави и усмихнати госпожици!
Ирка, дано все пак празника в детската ясла е минал добре и детето е останало доволно.
Криси е болна от миналия петък, пак висока температура, грип, от два дни не е вдигала, но кашля като магаре. Пак изпуснахме празник в яслата, Баба Марта, ще изпуснем и Осми март, рожденния ден, но се успокоявах сама тези дни и се опитвам да не се ядосвам, важното е само да сме здрави.

# 161
  • София
Да споделим почерпката си от днес с вас  Hug
домашната

ясленската.

# 162
Малко преди да приключи деня Blush,
да поздравя и тук прекрасните ни рожденнички - Ели и Ивка! Да са здрави и много игриви!

Деси, супер е станала тортата с Мики Маус, поздарвления! Аз след 5-10 години може и да се опитам да направя някоя торта  Laughing

# 163
Фелизидад, честита малка прелест!
Нека расте здрава, умна, красива и щастлива!

Честит 3-ти рожден ден на Ели и Ива!
Много здраве, щастие, весели игри, късмет, приятели!

Деси, тортата е върха! Приемаш ли поръчки по съседски  Wink Деси, а вие къде пранувахте/ще празнувате, че нещо ми е убегнало  Embarassed

Ирка, я им тегли на ония една дълга и не се ядосвай. Ива си има любящо семейство и това е най-важното, за да бъде щастлива. Чакаме да разкажеш как мина купона, а не отказваме и снимки  Hug

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 07:58 от mila_pa

# 164
  • Лондон/Пловдив
Честит рожден ден на Кристиана на мама tan4a много здраве и по бързо да оздравява детето за да може да се нарадва на празника . Изпуснала съм да честитя малкото бебче Ева на Фелизидад да е много здравичко.
Десем тортата с Мики МАус е много хубава браво ,аз нямам нерви за такива творения да си призная чесно Blush.
Амели какви са тия лелки иде ми да ги фрасна яката ,децата вече разбират все пак са на 3 години ,а те така да се държат ей направо полудях .Да пишеш какво е станало,то детето ще си каже като го прибереш довечера .Аз незнам май Алекс ще е без подарък от мен доста съм зле финансово ,но поне ще му го направя рождения ден с деца пък подарък по нататък Confused Айде лек ден чакам мойта приятелка да се боядисаме взаймно .

Общи условия

Активация на акаунт