Да ви е жива и здрава бебка, да има много късмет, да й върви леко живота и да ви радва, много, много!!
Една малка, голяма сладурана е тя

Доста се притесних, капах й какпки, дадох й панадол и й мина. През нощта не се е оплаквала, в детската градина предупредих, ако каже, че я боли ухото, да ми се обадят веднага, но засега не са звънели, за щастие.
). Явно кара някакъв период

Тази година имаме най-хубавия подарък за годишнината 
Иначе тя отказала да ходи на училище тези дни, но много ми се иска утре да я заведа следобеда. Сутринта ще идва лекарката да прегледа Белла и ще я питам дали може да излезем за малко с бебето
Надявам се Кари да не ми прави проблеми за училището - тъкмо беше свикнала. Другата седмица имат ваканция, но добре че пък на Павлин му почва отпуската по бащинство 2 седмици 
Дори вчера си направих кратка разходка до магазина
И ние чакаме такъв подарък за нашата 7-ма годишнина, която е на 20-ти август, а термина ми според ехографа също остана за 20-ти август
И категорично отказа да ми даде препоръка, която ми е нужна за самия ехограф. Ако съм искала да отида на частно
Нали не плаща тя, какво й пука. Досега бях много доволна от нея, ама сега ме разочарова максимално. Бях просто бясна. За щастие вече ми поотмина яда и сега просто ми остана да се надявам, че наистина всичко ще бъде наред до края
Като се изключи ходенето до болницата, за което ви писах, засега всичко друго е наред
Моите родители ще ни идват на гости през август и септември, вчера купихме билетите, тъй че ще си имам жокер "помощ от приятел"
Единственото объркващо за момента е какво ще правим с Флоранс като дойде момента за бебето, тъй като е много вероятно моите родители да не са пристигнали още. Ама това ще го мислим нататък 
Не е толкова страшно с бебе и кака
Плюс това децата ни вече са големи, по-добре е още в началото да си направите правилата и ритъма, и после няма да има никакви проблеми , всичко ще е наред, не се притеснявайте за тези неща 
Почти всяка сутрин плаче...не й се ходи на градина...досега само 1 път прояви желание да отиде и всичко беше идеално, но после...сега иначе имат 1 седмица ваканция и изобщо не споменава градината...ако има как хич да не се връща сигурно
Да не говорим ако всичко се развие през нощта
Ама да не го мисля от сега, ще се надяваме на по-благоприятни обстоятелства 
пък и както бързо родих ако трябваше да хващам такси
Така че не се притеснявай още от сега - може всичко да се нареди и да се оправите, а в крайна сметка тати и Флоранс може да чакат мама да роди отвън и после да влязат да се гушнете семейно с бебчето 
Най-вероятно и при теб е така, не се притеснявай 
Лека и мека!
Нашата детска градина няма да излиза ваканция тази година. Ние все още не сме решили дали Киара ще си взима ваканция
(освен семейната ваканция, която също все още не е планирана). Двете баби (моята и на Пламен майка) си правеха някакви планове да ходят във Вършец с Киара и на сестра ми дъщеричката, ама аз нещо не съм много навита. Не може да се каже, че я глезят кой знае колко, но определено Киара е по-различна след като е прекарала известно време с някоя от бабите - глези се и се инати повече, пренебрегва някои правила, които иначе си спазва без уговорки... Не знам, аз ли нещо съм повредена, ама все намирам разни кусури на това как някой друг гледа Киара
Самата Киара за щастие не намира такива кусури
и спокойно мога да я оставя да я гледат близки роднини и приятели - освен двете баби съм я оставяла на леля ми, братовчедка ми, голямата ми племенница (на 16-17 г.), на кумовете, на майката на кумата, на съседката... И какво излиза - само го подхвърляме това дете насам-натам

Което ми напомня, че малкото ми мишленце днес става на 3 месеца, така че приемете виртуална почерпка и от нашето семейство 
Да се похваля, че ни приеха в градината, но от есента. Дотогава се уговорихме в яслата да остане там, така че съм спокойна
Сега подготвят тържество за първи юни и всеки ден усилено репетират. Калин ще пее Детство мое, но само първия куплет, а той иска цялата песен + там там тарам тарам тара рам ра рам между куплетите

Но бяхме в България...друго беше

Та до края на седмицата май няма да тръгнем
Препоръчани теми