МАРТенска прекрасна новина - Уини има втора дъщеря!

• 30 542
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Лили, благодаря ти! Ето тук празнувахме: http://www.lilyrosemelody.com/
Много съм доволна и от отношението, и от интериора. Препоръчвам го горещо.  Peace

# 76
Добър вечер и от мен!

И аз пропуснах първите рожденници Вики, Рали, Калин, Алек и Александър. Пожелавам на вас и децата много здраве и да сте щастливи!
Аз нямам регистрация във Фейсбук, но клубчето на адашката много ми хареса.
Ние вече сме добре. Само аз и мама кашляме още по малко.
Мартина, като една истинска дама иска пак да става на 2 години. Вече поръчахме 2 торти. Въпреки, че непрекъснато гледа Франклин, тя пак си поиска торти с Мечо Пух. Ще има роднинско парти на 1-ви и парти с приятелки, или както тя казва-с колежки, на 3-ти март. Не бях съобразила, че има национален празник, в който можем да празнуваме рожедн ден с приятели. Сега трябва да поверя как да организирам партито за Влади с приятели. За нея няма да правя роднинско парти.
Целувки на всички!

# 77
Честит Рожден Ден на днешните рожденници - Грета, Борислав и Николай, както и на рожденниците от уикенда - Кристина и Деян! Да с амного здрави, усмихнати, любознателни

ВАВА, добре си го измислила с партито в сряда с "колежките" Simple Smile Радвам се, че сте здрави!

# 78
  • София
Честит Рожден Ден на днешните рожденници - Грета, Борислав и Николай, както и на рожденниците от уикенда - Кристина и Деян! Да с амного здрави, усмихнати, любознателни

ВАВА, добре си го измислила с партито в сряда с "колежките" Simple Smile Радвам се, че сте здрави!

чух за "колежката" hahaha

# 79
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Добро утро, момичета! Хвърлям по едни поглед всеки ден, но така и не ми остава време да пиша. Извинете ме.

Освен отчета, че Гого е добре, но многооооо не слуша, друго нова няма. На работа се случват интересни неща, може довечера и за секунди да влеза в кадъра на централните новини  Grinning Днес в Габрово ще идва премиера, защото Община Габрово спечели проект за интегриран воден цикъл на стойност над 120 милиона евро и ще има церемония по разписване на договора. На мен са главили отговорната задача да държа единия договор и да отварям на подписите Joy Целувки и ще пиша как е минало  bouquet

# 80
ЧЕСТИТА 3-та годинка на малките сладури,които пропуснахме!  bouquet
Мамите да ни навестяват,та да не ги забравим съвсем!
  Hug

Дени,кои новини да гледаме Grinning

# 81
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Ама новините ни пропуснаха Joy Joy Всичко мина наред, но голямо напрежение, голямо нещо.

Момичета много ми е криво да споделя, но в Габрово , град с население от 50 000 души и малко повече, няма къде да нправя детския рожден ден на Гого. Няма заведение с детски кът. Ужас!!!! Cry

# 82
  • Пловдив
Дени, тук в Пловдив като ги има... цените са им направо убийствени  #Crazy Много ми се искаше да празнуваме на Преси РД в детски клуб, но уви не ни е по силите. Ще сме вкъщи, най-близките, с още 3 дечица.

# 83
А пък Киара обяви, че не искала в клуб, искала у дома да празнуваме рождения й ден. Ами щом така е решила... така ще бъде Simple Smile

# 84
  • Лондон/Пловдив
Здравейте първо да честитя рождените дни на всички дечица ,да са живи и здрави най вече !
Аз за на Алекс РД съм решила пак в Макдоналд да го направя едно ,че излиза на сносна цена към 100лв за 8-9 деца друго мойто дете е много злоядо пък Макдоналдс яде  Blush. Миналата година след много умуване там го направихме и съм доволна пък и да си призная нямам излишни пари на този етап .Незнам дали ви споделих ,но мойто мъжле в неделя го изпращам към Лондон да работи и ако всичко е наред и има работа до края на годината тряба да сме заедно пак.Много ми е напрегнато и изнервено как ще се оправям с Алекс сама ,но ще трябва да се справя все пак идва лято и ще сме повече навън.Дано ни е на късмет това заминаване   Praynig

# 85
Чери, успех на семейството ви в това начинание! Дано всичко е наред и скоро сте пак заедно  Peace

# 86
Cherry Mam късмет в начинанията Peace

# 87
Чери, на късмет ще е, вярвай в това! Мисли за дните на завръщането на мъжа ти и времето ще мине бързо!
Аз понякога неистово си мечтая да може и моя да замине някъде да изкара някой лев и да вдигнем малко глава над водата. Като си измъчен финансово, не ти дреме за други фактори като дълга раздяла,примерно.
Аз пак съм крива, щото имахме премеждия тия дни. Ива от средата на януари кашля и чат-пат вади някой сопол. Водим я по веднъж седмично при двама различни доктори,казват,че нищо й няма. Този понеделник ми хрумна да я заведа и на УНГ при един приятел на моя колежка в МВР болница. Човека като прегледа Ива,се хвана за главата, прати ни веднага на рентген и от снимката установи пневмония. Изписа ни нужните лекарства / антибиотик, сироп и разни други/, но помоли задължително да се консултираме и с личния лекар, понеже той като специалист УНГ не се чувства спокоен да диагностицира пневмония. Купихме лекарствата веднага, за което инвестирах 60лв, скътани за торта и подарък за рождения ден. Във вторник личната благоволи да ни приеме, нескрито недоволна от това,че сме ходили при друг доктор. Държа се нетипично грубо, отказа да види снимката и само вписа диагнозата в картона и ми даде болничен. Това беше снощи почти в 20ч вечерта. Днес продължихме търчането по лаборатории и кабинети,за да намерим някой,който да потвърди диагнозата на доктора от МВР. Първо ходихме в детска белодробна клиника, където чакахме 30 минути пред заключен спешен кабинет и се молихме на една сънена санитарка да повика лекар. Тя уж го повика,но  така и никой не дойде и ние си тръгнахме на 30-тата минута . После ходихме при един друг, педиатър , който каза,че детето няма никаква пневмония и тоя УНГ ни е преметнал яко,явно за да направи оборот на някой дистрибутор на лекарства. От което на мен ми се зави свят, едно,че съм тровила детето с излишни медикаменти 2 дена, и второ,заради профуканите пари. Този въпросният педиатър каза,че при тази перфектна кръвна картина и без никаква симптоматика/ температура и др/, не може и дума да става за пневмония.
Сега просто не знам на кого да вярвам и какво да правя, да продължам ли да троша пари по частни кабинети и да събирам още мнения или да си кътам малкото парици за една хубава торта за РД и да оставя детето да се развива нормално!?!?!?

# 88
ooooh!Amellyуууу ,като е здраво детето защо го мъкнеш по доктори!?
Леле,тук всеки път се разправяме,че безпричинно не се дават АБ,а ти отиде даде парите за торта на детето Mr. Green Аз направо полудявам с харчовете по тия безумно скъпи лекарства и само ако видя,че положението е неспасяемо,тогава купувам. Tired
Ох,какво да ти кажа,не знам...но лекари хиляда и всеки различно ще ти каже!Просто не прибързвай друг път! Hug Да ти е живо и здраво детенце!

А ти гледай мъжа ти да замине нанякъде,пък ще видиш как ще ти е мъчно,ама така говориш сега  Naughty

# 89
ства и само ако видя,че положението е неспасяемо,тогава купувам. Tired

ами как да прецениш,че положението е неспасяемо? Ива кашля от месец и половина и докторите казват,че нищо й няма. Притеснявам се дали това е вярно. Освен това като направихме рентгеновата снимка в понеделник, се видя,че лявата половина е силно замъглена с някакви странни структури, аз нищо не разбирам, но двама доктори я гледаха - преглеждащия и рентгенолога - и бяха на мнение,че става дума за атипична пневмония, която няма симптоматиката на обичайната. Не знам в такава ситуация какво е редно да направи един родител, дори в момента не знам какво е реалното положение и чия докторска преценка е вярната. Sad

Общи условия

Активация на акаунт