МАРТенска прекрасна новина - Уини има втора дъщеря!

• 30 548
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Лондон/Пловдив
Amelly много лошо щом обаче снимката показва  значи не лъже ,някой разчете ли я по принцип пишат като снимат . А най добре вземи снимката и иди на спешен кабинет и чакай там няма да те върнат верно повече се чака ,но ще ти кажат какво точно е .А раздялата си е нещо страшно за мен ние с моя мъж сме се разделяли за 40 дена беше заминал за Белгия ,но се върна и ме взе  Mr. Green .Сега нещата са други има дете и е по сложно трябва финансова стабилност за да отидем и ние та затова първо той и ще  ни викне като се стабилизират нещата .Мойте планове са до края на годината да съм мома Англичанка   Heart Eyes

# 91
Честит Рожден Ден на малката чаровница Стефи! Безгрижно детство,радостни игри и много щастливи мигове с мама,тати и сладката сестричка Преси!
Мини,да ти е жива и здрава рожбата!

Hug

Cherry Mam ,
Мойте планове са до края на годината да съм мома Англичанка   Heart Eyes
Айде,де  Peace
Amelly ,отивай със снимката на друг доктор щом са такива нещата. Rolling Eyes Някой,който е сигурен доктор  Praynig Дано да е всичко наред!Тия лекари просто са страшна работа.И при нас едната казва нищо няма,другата казва взимай АБ,нещо страшно е  Tired

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 09:38 от SunshineMery

# 92
Честит Рожден ден на чаровната Стефи!
Да е здрава и винаги усмихната,
да е добра кака и послушна дъщеря!
И да забавлява мама и тати с по малко бели!

Чери, успех в това начинание, дано да стане по-бързо отколкото си представяте и вие!  Peace
Ирка, иди на друг доктор-педиатър щом си притеснена. Така бих направила аз. Бързо оздравяване!  Hug

# 93
Честит Рожден ден на Стефи! Да е много здрава и умна и двете с Преси да радват мама и тати!

Ивче, дано не е пневмония. Ти иди да прегледата детето, но и вирусът с кашлицата, който е популярен в момента се характеризира с много упорита кашлица. Аз кашлям вече трета седмица, а колежките и от повече време

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 15:02 от VAVA

# 94
Честит Рожден ден на чаровната Стефи!
Да е здрава и винаги усмихната,
да е добра кака и послушна дъщеря!
И да забавлява мама и тати с по малко бели!

Присъединявам се към прекрасното пожелание, че от работа ми е трудно да намеря картинка ! Мини, да ти е здрава най-вече малката сладурана, весел празник и много, много щастие!   bouquet
Амели, силно се надявам да не е пневмония, но от друга страна снимката е най-сигурния начин за установяване, пък и са я гледали двама лекари. Не се ядосвай, особено ако лекарствата са постигнали ефекта си.
Само да отбележа, че това с кашлицата, за което пише Вава, наистина минава бавно, Ния три седмици кашля като магаре, дори една аптекарка ми каза, че й звучи кашлицата като коклюш  Rolling Eyes, като поддържаше ниска Т и накрая пак са съжаление се наложи да й дам АБ, но пък наистина мина.
Галя, прекрасна е рожденничката Вики! Много хубав клуб и на мен ми хареса! Мерси и за тортата, както и за идеята на Десем, може и да опитам, но не ми се отдава толкова.
Гери, сигурна съм, че вече са дорасли за театър, поне Ния много обича и дори си мислим вместо клуб, което свързна с градината и отделяне от мама и съответния рев, да й организираме РД с театър, проучвам една оферта, която е прилична.
Чери, стисам палци да е успешно и ползотворно пътуването на мъж ти и скоро да се съберете пак.

# 95

Честит рожден ден,Стефи!
Бъди все така чаровно и слънчево дете!

Амели, кофти положение.Аз бих потърсила още мнения.
Чери,дано е за добро раздялата Hug
Аз днес поръчах торта за Мити - Маккуин светкавицата. Надявам се да го зарадвам.
Учим с него сега едно стихотворение за баба Марта, че ще бъде Пижо на празника Grinning
Не знам дали съм ви споделяла, но той в яслата не иска да говори и това много ме притеснява.Вкъщи не млъква - пее, говори, стихчета, приказки, а там - хич.Научи стихотворението и сутрин го рецитира по пътя, но там не иска да го повтори, така че ще е мълчалив Пижо.

# 96
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА СТЕФИ!
ДА Е ВСЕ ТАКАВА ГОЛЯМА ЧАРОВНИЦА,
МНОГО ЗДРАВИЧКА,
И С МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА!

и букетче за мама Simple Smile

# 97
  • Лондон/Пловдив
Честит рожден ден на Стефи да е много здравичка и послушна кака
Времето как си лети ужас минаха 3 години като един миг ,много ми се иска пак бебче ам не се чустваме стабилни за второ .С моя мъж вчера коментирахме тази тема бяхме започнали опити преди 1 година ,но като не стана 2,3 месеца се отказахме .Сега той ми каза ,че се чуствал възрастен (на 34г е ) и не му се искало детето му да му казва дядо вместо тате щях да падна  Joy.Вече съм на принципа каквото стане стане ако е писано да имаме второ дете ще имаме .

# 98
  • Пловдив Белащица
Честито на отминалите рожденици и настоящата рожденичка Стефи.
Нека всички да са много здрави, да растат умни, чаровни и да са късметлии.

# 99
И днес имаме рожденник, нищо че мама Фло отдавна не ни навестява.
Да е жив и здрав Филип  bouquet

Чери, моят мъж беше точно на толкова,когато забременях с Мити, така че съвсем не е късно.
Лек следобед, приятелки Hug
Потапям се пак в служебните дела Wink

# 100
А пък аз бях значително по-големичка като забременях с Мартина. Засега не ми казва "бабо" Joy
Да е много здрав и умен Филип!

# 101
  • Лондон/Пловдив
Вава много ме разсмя  Joy ама върви обяснявай на мъж като моя ,че не е стар за деца .Явно преминава през критическата (нали и мъжете имат такъв период ). Аз съм много ошашавена ,много ме е страх ама ако завали силен дъжд да знаете ,че е от мойте очи hahaha. Всички ме плашат как ще се оправям сама с детето ама аз се правя на силна ,а ако знаете какво ми е от вътре .Ям като луда от нервата и вместо да кача аз съм свалила 1 кило  Tired.Пълна обърквация съм май май
Честит рожден ден на Филип да е много здраво и послушно дете!

# 102
  • София
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН НА ДВАМАТА ЧАРОВНИЦИ СТЕФИ И ФИЛИП.
Бъдете здрави, игриви и пакостливи   Mr. Green

Мини, Фло, а на вас много търпение   bouquet

Леле Амели, ако те усетят в поредната тема за сополивковците ще те разкъсат ....

Може и нищо да и няма на Ивка.
Не знам при кой доктор УНГ сте ходили, но в Окръжна болница шефката на УНГто разбита от деца, 
доц. Тодоров (шефа на УНГ в ИСУЛ) приема частно и не ти е далече. В Лозенец му е кабинета.
Когато Мити тръгна на градина месец и нещо всяка седмица ходихме по 2 пъти при педиатърката  - "нищо му няма" секрет не се вижда, зачервено гърло няма, и ходеше на градина. Накрая се ядосах и реших да го заведа и при Тодоров. Бях подготвена предварително, че е против ДГ, и очаквах да ни каже да го спирам. Но той каза, че детето е ОК (няма секрет, няма 3та сливица). Каза че може да е алергична реакция и предписа едно лекарство/капки и ни каза че ако е алергично за 2 дни ще разберем, т.е. ще спре, но не го намерихме по аптеките.

Може да пробваш в Токуда newsm78 имат ДКЦ в събота също приемат може да потърсиш педиатър.
Когато водих Ели за очите там докторката ми каза, че и събота преглежда, затова си мисля че трябва да имат работещи кабинети в събота. Нали трябваше да я хване възпалени за да може да е категорична че не е обикновен конюнктивит.

Скоро четох статия, че постоянното даване на нещо против кашлица на малки деца нямало смисъл, по скоро можело само да подтисне и да затрудни диагностицирането от какво се поражда ... може да е някаква алергична реакция (това според американски учени) Препоръчват да се дава мед, който имал благоприятно въздействие(естествено след определена възраст) и успокоявал кашлицата.

Cherry Mam, 34 никак не са много. ... няма да се даваме така лесно наборчетата.  Mr. Green Стискам ви палци бързо да се наредят нещата.  Hug

# 103
Честит рожден ден на Стефи, Филип, Ния и Калоян!
Да растат в здраве и весели детски игри!

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 07:16 от mila_pa

# 104
Хайде сипах вече кафето ...

... и сега мога да седна да ви разкажа какво става напоследък с нас. Калина от вторник си е в къщи - през ноща м/у понеделник и вторник вдигна Т, започна да кашля. Пие Суметролим и един сироп за кашлица. Във вторник и сряда направо се съдра да кашля - лошо ми ставаше като я слушам. И през деня и през нощта - и едни такива серии като ги зареди, чак се стрясках някой пристъп да не направи и да не може да диша. Сега е доста по-добре, слава Богу! Изредувахме се с Жоро кой да я гледа, че и аз и той си имаме работа (неговата май е малко по-спокойна, а при мен пак е много напечено положението).
Запазихме час за рождения ден в едно ново клубче в квартала - много ни е близо, на нашата улица е. И до тук сме с приготовленията.
Тази година реших за всички важни за мен хора сама да изработя мартеничките, тъй че и с това не съм готова, но днес докато Калина спи следобед ще действам по въпроса.
Осъзнах също, че ако в момента се видя по бански сигурно ще припадна и започнах здрави тренировки в къщи - сутрин преди да се събудят децата и понякога вечер след като легнат (или поне малката). Дано до лятото да постигна желания резултат, че така не съм се отпускала никога като сега.

Ирка, нямам идея кой крив, кой прав (визирам докторите), но моя съвет е (а и човек като помисли трезво и игнорира емоцията), че ако си започнала да даваш АБ, трябва да го довършиш до край. Знам, че не е хубаво да се спира по-рано. И не се ядосвай много. Майната му на пари и на всичко друго. Радвай се на Ивка-усмивка и си свиркай.

Чери, горе главата! Разбира се, че си силна и ще се справиш. Не си първата, няма и да си последната, която ще се справя с детето си сама и нека това, че при теб е за кратко време, да те обнадеждава. Освен това ще имаш моралната подкрепа на мъжа си. Има и майки, които сами гледат по две и повече деца. Иначе и аз съм толкова привързана към Жоро, а и той си ми помага доста, че дано не ни се налага да е по-далеч. Успех във всичко!  Praynig

Дакра, и аз съм била същата като Мити - в къщи не ми е спирала устата, а в яслата ни дума. Майка ми доста се е притеснявала и дори по доктори ме е водила, но са я успокоили, че съм си съвсем наред. Отпуснала съм се после, но майка ми и до сега повтаря, че още от ранна детска възраст си личало що за инат ще бъда  Mr. Green

До после и хубави почивни дни  Hug

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 07:22 от mila_pa

Общи условия

Активация на акаунт