МАРТенска прекрасна новина - Уини има втора дъщеря!

• 30 538
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Сега се връщаме от Ловеч, проверих веднага класирането от събота, ами познайте какво - записани - 5 броя, класирани на 29.05 - 0 броя, свободни места за септември - 0 броя, как стана така,че се записаха 5 деца, като до петък от всичките 4 класирания бяха класирани 4 деца???????? Ама кво ли питам, като знам,че игрите се играят в нощите между класиранията и ето, в петък срещу събота се е вмъкнало някое дете,което е заело петото място,на което се надявах аз. Хем ми е криво, хем не мога да намразя родителя,който е прибегнал до този начин, защото ако можех и аз, също щях да вкарам детето си така.

# 721
Макар и на патерици една честитка за Мини  bouquet
Бъди жива и здрава, щастлива и обичана  Hug
Амели, съжалявам за лошия късмет, който ви следва. В тази"война" за детските градини май вече всеки до всякакви средства прибягва и наистина не могат да се обвиняват родителите защото всеки е на зор.Аз се мъча да местя Мити в другия филиал на градината,където е приет, но май няма да успея.
Миналата седмица Митачето беше болен - гърло, температура, кашлица и се гледахме вкъщи. Днес е за последно на ясла и сутринта имаше тържество за "абитуриентите" Joy. Много бяха сладки, мили и невинни. За пръв път бяха поканени родителите на децата, които ще бъдат изписани от яслата. Мити участва в приказката "Дядо и ряпа", където игра дядото. Добре се справи. Беше с един голям калпак на главата  Laughing
Петьо утре ще си получи бележника и ще видя с какво ще ме зарадва.
Това е от нас. Целувки на всички и мноооого усмивки Hug

# 722
  • Лондон/Пловдив
Амели много лошо ,че пак не са ви приели  Tired
Мини честит рожден ден на патерици   bouquet
При мен една и съща всеки ден с детето вече съм изтрещяла напълно .Само ме връхлитат едни депресии ама хората имат къде къде по големи проблеми аз само мрънкам ,че съм без мъж  Blush
Аз също чакам да излезнат списъците да видя къде е приет Алекс само се мотат уж миналата седмица трябваше като гледам и тази няма да излезнат  ooooh!

# 723
Здравейте на всички, аз бях в командировка, а вие сте писали....
Уини, много ти е сладка малката принцеса! И дано е все така спокойна. При нас беше така и досега си остана. Изобщо - почти никакви грижи, да не говорим, че не му се чудиш за всяка дреболийка, особено кърменето ми беше много по-лесно. За ревност не се притеснявай, Кари вече много разбира и с радост ще ти помага. Но ако нещо се промени - при нас Алекс почна да се напишква, макар че беше отдавна без памперс - спокойно го отдай на появата на бебето и изчакай да мине.
Амели, това си лош късмет. За какво ги правят тогава тия класации. Дано все пак намериш някакъв изход. Hug
Пчеличка, най-добре се уговори с някой за през нощта, съсед най-добре. И аз бях в чудо как ще се оправим с организацията, бяхме се разбрали със свекърите да дойдат в болницата направо, да не губим време и така и стана, през нощта, те поеха баткото на вратата, а аз директно в родилното. Старах се да не показвам, че ме боли, а и той беше малък, на 2, май не му направи никакво впечатление. Но това не е хубав вариант, по-добре да си остане вкъщи. Стискам палци   Wink
Засега толкова, отивам да взема децата от градина. Поздрави

# 724
Amelly ,защо не видиш кога директорката е в градината да отидеш да говориш с нея  Rolling Eyes
Обясни й всичко,кажи й че много ви е нужно да ходи детето на градина,че сте първа резерва,и изобщо всичко,което се сещаш.Помоли й се да направи нещо и да ви вкара.Може пък да се случи нещо хубаво. Peace Друго незнам какво да те посъветвам.Все пак сте и с 9т.  ooooh!
Успех ти желая и отново стискам палци  Praynig

Ние най-накрая се натоварихме и утре в бурите и дъждовете заминаваме.Колата се държи прилично добре  Laughing  Дано ни закара и върне живи и здрави. Praynig Заминаваме без Бетката,поради фактора "кола",че едва вчера я взехме от майстора.Но до края на седмицата майка ми ще ни я доведе и малката щуротия Heart Eyes Дано и работата да се уреди,имаме нещо впредвид. Wink
Да стигнем живи,здрави пак ще пиша.
Поздрави на всички,много ще ми липсвате  Hug
Желая ви само положителни емоции и незабравими мигове с малките и по-големи съкровища  Heart Eyes

# 725
Исках да ви се похваля, че Дилян е приет на ДГ, но ми стана тъпо заради Амели и ми мина ентусиазма.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИТЕ НИ ДЕЦА!
            Да са ни живи и здрави, успешни и щастливи!

Лек път, Съншайнмери!

# 726
Моля ти се, душа, за какво да ти е тъпо, неприемането ни в ДГ не е личен провал, а стечение на обстоятелства. Честито ви място!!!!!!!! Сега трябва да ти е леко на сърце, не забелязвай другите, то още колко деца не са приети....

Аз ходих и говорих с директорката, мила,любезна,обаче ни насам, ни натам. Може би аз не знам как да подходя, как да си поискам и какво да предложа, обаче не стигнахме до никъде - нито до разговор за "спонсорство", нито до други оферти. Сега тази директорка твърди,че ще правят ремонт, който ще приключи до 15 септември и в резултат от него ще открият 4 нови групи за различни набори, поне една ще е за набор 2007, но не възлагам надежди на нейните обещания, понеже тя разправяше същото и през 2008г.
Сега ми излиза на дневен ред какво да правим с Ива от следващия месец, когато ще ги изписват. В яслата ни накараха да попълним декларация,че ще освободим мястото до 15 юли. Надявахме се както миналото лято,чрез уговорки и малки услуги с директорката да водим Ива цялото лято,но те пък тази година изцяло ще закрият групите, защото всички лели имали много невзет отпуск. Кофти. И аз имам 60 дена, ама на мен не ми го дават. Директорката каза,че най-много 10 дена ще позволи за годината. А да не ви казвам,че някои колеги тръгнаха да напускат с цел да им изплатят отпуските и се оказа,че трябва да минат едно изходящо интервю, където уж проучвали причините за напускането, за да си подобрят отношението към персонала, но реално ги притискат с най-груби методи да не претендират за изплащане на отпуските.

Мери, лек път и успех в замисленото начинание!!!!!!!! Мисълта ми е с вас, аз на себе си късмет не нося, но с други хора много сполучвам Laughing

# 727
Честит празник на всички дечица!Нека детството им да мине безоблачно и изпълнено с много усмивки!  Hug

# 728
Честит празник на всички малки и вече пораснали деца  bouquet
Много ме е яд, заради времето! Сега ще ни е доста по-трудно да създадем празнично настроение на децата! Някои от вас, като lubricant, например, са много изобретателни и съм сигурна, че ще се справят по-добре от който и да е аниматор (или поне такива са ми впечатленията Peace), но аз и торта не мога да изляза да купя с бебето на този дъжд Confused Все пак ви желая много, много усмивки и положителни емоции, напук на времето Hug

# 729
  • Сливен
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА Heart Eyes
ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА СА ЗДРАВИЧКИ И ЕДНО ВЪЛШЕБНО ДЕТСТВО Heart Eyes

Честит рожден ден на Мини, на големи патерици, ама от сърце Heart Eyes
Само прекрасни мигове ти желая  bouquet
Мери, лек път и дано всичките ви начинания са успешни baby_neutral
Ирка Hug

# 730

Честит празник наши мили, сладки, красиви и неповторими дечици Hug
Бъдете все така здрави, усмихнати, слънчеви и палави по своя си детски начин!
Простете ни, когато сме нервни и начумерени, когато повишаваме тон без основателна причина, когато нямаме достатъчно време да ви обърнем внимание!
Обичаме ви много!

Мери, лек път и мнооого късмет!
Амели, дано да се намери някакво решение на ситуацията Hug
Забравих да ви се похваля,че на 16.06. заминаваме на кратко семейно пътуване до Родопите. Ще пообиколим чудните местенца там и на 20 се завръщаме. Нямам търпение вече , че се заседяхме нещо Grinning

# 731
Амели, като чета постовете ти и много се ядосвам...незнам кога нещо ще се промени в тази държава...
А за градините, поне навремето преди 2 години когато ние кандидатствахме, успях да запиша малката при голямата или обратното не помня. Но на първо класиране бяха приети в различни градини и избрахме една, говорихме с директорката и въпреки че едната беше 5та резерва, тази я прие без да чака 2 класиране.
Но името й въобще не се появи в класираните деца...т.е. те все пак си имат някакви резервни места..ако искат..

# 732
Имам и 1 въпрос  Hug
Търся идея за място на черноморието, по възможност северното, където да е някак си..фемили ориентирано..незнам как да го обясня, но да има много забавления за децата..тук ги водят като киндерхотели...дали хотел или селище..все едно..

# 733
За да бъда съвсем коректна по нашата градинска драма, трябва да кажа,че пусках казуса си за обсъждане в темата за страстите и там момичетата смятат,че няма измама, просто в различните класирания аз съм изтървала едно дете в сметките и наистина са 5 редовно класирани деца,а не 4,както аз ги изкарвам. Писах и до кг.софия,но още нямам отговор.

В София спря да вали и Николай ще води Ива на детски празник на някаква полянка в Дианабад, организиран от община Изгрев. Аз,за жалост, пак няма да мога да се включа, щото нали знаете - трябва да се бичи на работа, ще се срине иначе системата без мене... Twisted Evil

# 734
Привет от нас!

Честит празник на всички малки и порастнали деца!   bouquet

Амели, съжалявам, мила, за вашата одисея с градините. И аз, като Зайо, много се ядосвам на тази БГ система  ooooh! Направо правят родителите на луди калинки  ooooh!

Ние днес се бяхме нагласили за разходка и се изля един дъжд  ooooh! Добре, че Павлин си е вкъщи, та изведе малко Кари навън, иначе ние с Белла не сме излизали. Днес страшно се изморих - идваха вкъщи 2 лекарки, после една приятелка с детенцето си. Утре пак ще идва една лекарка - тук доста ни следят как сме - и аз, и Белла  Mr. Green

Иначе малката е доста кротка. Мина и жълтеницата, почнаха колики, но доста леки за сега  Praynig Вечер спи доста добре, като си прави пауза от 4-5 часа между двете нощни кърмения, което ми дава време да си почина. А и сутрин си поспивам с нея до към 9ч., тъй като Павлин се занимава с Кари  Peace

Кари се държи изключително добре с бебето и за сега не е проявявала ревност. Много ми помага, подава ми дрешки и памперси и си умира да ми помага да къпем бебето  Mr. Green Все се каня да ги снимам двете девойки, ама трябва да се наканя тези дни  Mr. Green

Мери, лек път и много успех! Пък и добре да си изкарате и да си починете на морето  Wink

Общи условия

Активация на акаунт