Отговори
# 105
Смешко, страхотна закуска си ни спретнала Hug
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!ЧЕСТИТ ТРИФОН ЗАРЕЗАН!И да не се напивате много на романтичните вечери Heart Eyes
По-късно пак ще пиша,че Рая три пъти ми изтри поста ooooh!

# 106
  • гр.Стара Загора

Желая на всички ви да сте пияни от любов с половинките си  и много да се разбирате!!!
Смехурче закуската ти е страхотна както винаги!А относно детския кът и тук приемат децата след годинка та дори и трябва да са проходили,но ние с това маме си пиехме кафето а децата в количките се забавляваха и после ги заведохме в детския кът и ги качвахме на разни неща  Peace
Тук се мъчи да изпече слънце ,дано успее че да мръднем някъде!Нашия тати днес пак е на работа  Sad но вечерта може и да отидем някъде,братовчедка ми имат резервация в един ресторант.
Хубав ден на всички и страхотни подаръци!

# 107
Добро утро и честити празници!!!

Ние пък тази нощ направо спахме - ставали сме общо 4-5 пъти...  Party Сега ще мушна едно хубаво кафенце и ще накарам мъжо да излезем заедно на разходка из чудния квартал, че какво хубаво слънце грее - не е за изпускане.

Смехоранка, благодаря за закуската - перфектна както винаги. Ето от мен кафенце по случай поводите  Wink:

# 108
Честит празник на всички! На който каквото му е на сърце!
Да сте здрави и преливащи от любов!  Hug

И да ви почерпя за порастналото ми момче  Grinning

Днес ми е много вълнуващ и също толкова натоварен ден. Ще ви изпусна края, но утре ще наваксам  Wink

# 109
Честит Св. Валентин и Трифон Зарезан! Много здраве и любов на всички  Hug Пийте в умерени количества и за удоволствие!!!!  Mr. Green

Честит рожден ден на Митко на Дикси! Да ти  е живо и здраво голямото момче, много весели детски игри!  Heart Eyes

Ами сигурна съм че ще има зъб и това е   Crossing Arms Виждам го, ама не е пробил, е сега вече знам че няма да се спи, почна се вече  ooooh!
Ние тази вечер сигурно ще пропуснем голямото празнуване, нямаме гледачи за децата, та затова ще сме си вкъщи на романтична вечеря с децата  Grinning

Весел Празник на всички!!!!  Hug

# 110
Да се запиша и аз в новата тема,че току-виж сте я изписали.Изчезнах за малко ама си имах проблеми и не ми беше до комп,но вече всичко е ОК/ПУПУ/.Но стига с проблеми NaughtyЕх колоко са пораснали бебоците ни HugИ темичката е супер PeaceСега да честитя на всички днешния ден-СВЕТИ ВАЛЕНТИН и ТРИФОН ЗАРЕЗАН.Пожелавам ви много много любов  loveuuuНие днес със Сияна сме само двечките-таткото на работа,баткото на Варна с баба си и дядо си и ще празнуваме двете по женски.Снощи мислехме да излезем заради днес,но мама решиха изневиделица да заминат на Варна и НЕМА кй да гледа маймуната,но другия петък ще наваксаме.Още от сега съм ги предупредила.Имам много да чета назад и пак ще се включа.А какво е приятно времето вън... smile3508Само за разходки,но като се събуди мятаме количката..Приятен ден момичета пълен с много усмивки.  love001

# 111
Привет на всички и романтичен празник  Wink

Леле колко се изписало.....
Благодаря за постването и на нашата снимка   bouquet ..май бях закъсняла с качването  newsm78
Jeeny SJ Благодаря Simple Smile Ама и ти добре си го измислила това Мария- Габриела , много ми харесва..идея за второто   Wink

целувки на всички. Приготвяйте белъото и свещите, че не остана време Simple Smile))))

# 112
  • София
Честити празници и от мен, много здраве, любов и усмивки!

Дикси, да ти е жив и здрав малкият голям мъж Митко!

При нас нощта беше кошмар - Яна се будеше на всеки час с неистов плач, не искаше дори да суче, успокояваше се само с носене и подрусване, явно й избива второ зъбче. Днес има и лека хрема, ох само да не е прихванала от мен, защото бях болна няколко дена, носих маска вкъщи, но я сложих малко късно - ден след като усетих, че се разболявам...

Пожелавам ви весело изкарване довечера, моят мъж не признава Св. Валентин, но ще уважим бай Трифон с по една чашка домашно червено винце, наздраве!  Wine Glass

# 113
Честити празници на всички  Hug Почерпка от мен:
с пожелание,никога да не угасва любовта в сърцата ни!

Дикси, да ти е жив и здрав  Митко!
Отправям се към кухнята,че утре свекър ми има РД и нали съм добра снаха(умря ми циганката  Mr. Green) да му направя торта  Wink
По-късно сме замислили разходка с Влади и татенце,да видим ще има ли изненеда?! Heart Eyes
Лек,слънчев и изпълнен с много положителни емоции ден  Hug

# 114
Честити празници майчета и днес е ПРОШКа.ТА прощавайте ако има нещо и ако с нещо съм ви обидила.Ние излизаме и чак довечера ще се прибереме да оставиме децата на бабата а ние малко на романтик аще го одадеме

# 115
  • Русе
Честити празници!  Hug Много вино и любов !

Честито и на голямото момче Митко! Да е здрав и да радва много мама и тати!  Hug
Честити месечинки  Hug

Гого тази нощ ни разказа играта. Как не се умори да реве  Sad ooooh! Събуди се сто пъти..........

# 116
  • софия
Дикси,жив и здрав да е Митко!Много да ви радва и да ви
кара да се гордеете с него! nbirthday

Честита месечинка на Алекс на Аничка-Баничка!
Желаем и с Ицето да е много здравичка и игривичка!

Ели,Платина,направо ви съчувствам!И моя хубавец се буди,ама поне
не е ревал. Naughty

Роси,Зайче,Плами,благодаря ви за прекрасните почерпки! Hug
Дианче,добре си ни дошла! HugМного се зарадвах,че се появи отново! newsm44
Валче,я си стегни една хубава трапезица и си полейте качествено празника! Peace
Не мисля,че ще си изкарате по-зле вкъщи.
Както вече казах и ние ще сме си у дома(е,то няма и как да е по-различно де Mr. Green)
Но и гостите ни са в същото положение с бебе,което няма ,на кой да оставят.
Весело изкарване на всички!

# 117
Е хайде и аз да си поискам прошката от вас! Ако съм казала нещо, което е засегнал някого моля да бъда извинена, не е било нарочно  Peace
Смехоранка, ами точно това ще направя, ще си наглася вечерята. Оказа се, че събирането на мама и тате се е провалило и можели да гледат децата, обаче нашата компания вече пие от сутринта, та затова довечера няма с кого ние да се напием и затова  ги поканих на гости да отпразнуваме многото празници днес, така че ще се получи семеен празник днес.   Grinning

# 118
  • София
Честити празници и от мен!! И честит рожден ден на баткото на Дикси!!  Grinning
Няма какво особено да пиша, освен да ви пожелая весело изкарване на който какъвто празник си хареса, и също да искам прошка, ако някога съм засегнала някого!  Hug
И ние сме от будещите се, зъбчето го гледам вече от две седмици, ама няма развитие, чак понякога се чудя дане си въобразявам.
Смехоранке, не съм специалист, а и не е точно такъв случаят, но - нали почнах да пия няколко дни преди цикъл таблетки калций и магнезий, с цел да не ми намалява кърмата. Та понякога даже имам чувстото, че се увеличава от тях. не знам дали не си внушавам и дали би имало ефект при теб, ама ако искаш да пробваш? Между другото и на мен особено сутрин след усиленото нощно цокане ми е доста малко кърмата...

# 119
П.С.Забравих  Close
Момичета,и аз искам прошка! Ако по някакъв начин съм засегнала и обидила някоя от вас,моля простете ми  Hug

Общи условия

Активация на акаунт