Отговори
# 90
Чак сега се сетих за какво влязох да ви питам  Crazy От месец и отгоре Теди точи лиги в огромни количества заради зъбките и бузките колко и да ги бърша се възпалиха и са зачервени...

Мазах със Судо кремчето -- помага донякъде зачервеното поизчезва до следващата порция лиги  ooooh! и кожата става суха

Мазах със Здраве -- не помага  ooooh!

Мазах с приготвен от майка бебешки мехлем (тя е фармацевт да не си помислите за някакво бабешко мазило че говоря  Crazy) -- само омеква кожата но възпалението не изчезва напълно.

Мазах с Веледа с невен -- кожата се овлажни, но зачервеното седи и сега съм леееекинко притеснена, защото станаха 2-3 червени петънца в долната част на бузките към ушичките  Shocked

Някой има ли подобен проблем, вече почвам да си мисля да не би да е дерматит някакъв (въпреки че все се успокоявам че преди лигите за зъбките нямаше такъв проблем  Praynig)

Отделно искам да споделя и че на едната китка на сгъвката от горната страна от много месеци вече кожичката на Теди седи суха и зачервена -- мазах със същите изброени вече кремове + мустела някакъв дето пишеше за дерматитни кожи (мисля така беше), но Тц все така суха и червенка Thinking

Много странно да вземем да идем на дерматолог ли  newsm78 или да не се шашкам още  newsm78

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 15:11 от Галя1982

# 91
Да почерпя: днес Хлебарчо Мрънчев Нервев навършва цели 10 м.

Жив и здрав да сте, г-н Нервев! Hug

# 92
  • гр.Стара Загора
Оф най-сетне ви изчетох  ooooh!
Ние вчера излезнахме с такси и отидохме с една мама и нейната кукла в детския кът ,ние си пиехме кафенце докато малките бръмбазъци си играеха,беше много приятно, не бях излизала с малката от много време милата много добре й се отрази.Мислехме да се прибираме пак с такси но моята дружка предложи да направим един тигел по центро и Еви заспа и така накрая реших да се прибираме пеш хем да си поспи.Добре че живеем наблизо че незнам, то падна и мъгла стана студено.
Честити месечинки на всички бебчета които съм пропуснала да са живи и здрави!
А сега специални поздрави за Хлебарчо Мрънчев Нервев  hahaha да си промени оттук нататък името,презимето и фамилията на Сънчо Послушнев Добричков  Peace
Дидка много неприятно това с Макси,дано бързо се оправи миличкия ,аз по мен си знам колко е гадно и болезнено,от няколко години ми се появи този проблем и в най-добрия случай ходя на 2-3 дни иначе с по 5-7 дни мога да не ходя корема ми е все надут  SadНо все ми казват че ми е бавен метаболизма и вече съм се отказала да правя каквото и да е.Отвреме навреме се тъпча с разхлабителни чайове и това е!
Гале,това което описваш при Теди за ръчичката и Еви го имаше по крачетата и коремчето тогава доктора ни изписа Елоком крем и за 5 дни изчезнаха но вчера като я преобличах видях че пак има две три петънца на едното краче и пак ще я водя  Crossing Arms
Мадленка дано бързо се оправиш ,поне хубавото е че Алекс е здравичка!
И другите болни дечица бързо да се оправят.
Относно летните колички и аз отдавна съм влюбена в Зап но незнам дали ще се възползваме от него тъй като Еви много обича да спи в количката.
Доста дълго стана пък и Еви се размрънка така че до после, ако не до утре  wavey

# 93
Ели, да ти е живо и здраво голямото момче Hug
Мигле, ходи и кажи на твойта педиатърка да ходи да се гръмне!Почти всички бебета първоначално стъпват на пръсти.Алекс до преди 6 месеца ходеше на пръсти.Сега е на 4 и половина години.За седененто по турски-беше ни препоръчано от д-р Драганов, защото тя стъпваше навътре  и мускулите от вътрешната страна на бедрата се бяха скъсили.От както седи по турски, походката й е перфектна и вече не стъпва навътре.Ако искаш пиши ми на лс и ще ти дам номера на д-р Драганов, да заведеш Божко и да се успокоиш.
Леле, много се нервирах #Cussing out

# 94
  • София
Ух, да успея да се вредя.
Честити 10м месеца на г-н Мрънчев, и да си помисли да си смени имената на Послушко Спанков Здравков!!
Мигле, какви са тия глупости сега, както каза Галя - може ли да седи грешно?! Да не би да е решила да ти го върне тази д-рка за миналия път?!
Мадленка, много неприятно, дано се оправяш вече!!
Ние днес бяхме целокупно до Вис Виталис за пюрета и забърсах и една каша от просо. То вече почнах с глутена - днес дадох малко овесена, ама чувах, че се харесвала, та ще пробваме по-натам.
И на мен ми е интересно да чуя мнението на Сиска Simple Smile, а и дали са оздравели.

# 95
Здравейте и от мен в съботния ден!

Честит десети месец на малчуганчето на eli_dechkin!

Галя1982, всяко зачервяване мажа с хлоркиналдол Н. Суха кожа мажа със зехтин или мас или вазелин. Преди време и аз имах суха кожа на ръцете със зачервявания и с нищо неможех да го оправя. Тогава зачервяването по сухата кожа махнах с алергозан - мазило и после с вазелин-мас. Можеш да пробваш.

Да ви питам за бънджитата които купувате за бебчовците. Аз това като го пишехте и го прескачах, но сега съм се замислила, да нямат в предвид коланите за прохождане или  newsm78.

От днес на малката и сложих такъв и тя като хукна да бяга из апартамента...  Shocked И от врем - на време виси на него и е много сладка и много се забавлява. Та от там ми хрумна да не би на това да му викате бънджи?

Хайде лека вечер от мен, че мъж ми се прибра и иска внимание.

# 96
  • гр.Стара Загора
Vyara D  eй това е единия вид бънджи гащи
а това е със стойка

# 97
Привет и от нас!
Честита месечинка на малък голям вече Гого! ДА е жив и здрав, и да почва да слуша мама и да спинка повечко  Hug
ВяраД аз ще ти кажа пък личното си мнение за тези колани, ама не го налагам  Peace Останала съм с впечатлението, че когато детето се научи да ходи на такъв колан после пада като талпа буквално, свиква че има опора винаги и не се учи да се пази само. Сега може би не при всяко дете е така, но все пак помисли и върху това  Peace

Аз какво да ви кажа, голямо сме чудо, нищо не мога да свърша, май ще има зъб щото го виждам, ама кога ще излезе не знам вече. Иначе си щъка дребната наляво надясно, а аз след нея ходя като падар, въпреки че тя мен не ме брой, ходи където и падне Crazy Иначе сме по добре всички, кажи речи оздравяваме вече, дано де  Praynig

Мале мале ставам, това малкото е отишло при кака си без да го усетя, чаооооооооо

# 98
Абсолютно съм съгласна с Валчето за коланите PeaceИзмества се центъра на тежеста и детето се научава да ходи с раменете напред.Ама всеки си знае.

# 99
Честити месечинки на всички празнуващи!

Е, другите получават романтични подаръци за Св. Валентин, а аз - спукан бойлер! Красота неземна   surpriseuu
Но вече си имам нов, макар да не съм спала повече от 24 ч. Няма да се хвърлям в обяснения, за да не доскучая на публиката.

Вис Виталис е скъп магазин за пюрета! Не съм Сиска, но да си кажа, че няма проблем с глутена.
Ники си яде всички от ДК и вече поръчах за другата седмица.

Дребното все иска да е прав без подпора. Задържа се около 10 сек прав и после пада на дупе.
С проходилката е като стрела. Добре, че я взех. Бънджи обаче няма да взема.

Айде лека....и не се оплаквайте много - има и по-лошо! Mr. Green

# 100
Честита месечинка на Гого, да слушка мама и да спинка повече  Laughing
Галя 1982, специално за бузките да ти кажа, ние имаме същия проблем, мажа с Биодерма АБС Дерм, супер съм доволна  Peace
Мария Киара, аз писах в предната тема, но сигурно не си прочела. Ние водим Дара при тази детската гастроентероложка Георгиева, дето идва от Варна. Ходихме при нея защото Дара не ядеше, и не акаше съответно. Много съм доволна. По Коледа точно при нея лежахме с Дара в болницата във Варна, в нейното отделение.Обърна ни внимание, всеки ден идваше да ни вижда, да пита как е детето. И сега за всяко нещо я притеснявам, не ми е отказала съвет. На фона на Бургаските "специалисти" съм повече от доволна.Та исках да ти кажа, че тя преглежда и във Варна, в болницата. Ако искаш да се позаинтересувам как да си запишеш час можеш да ми пишеш на лични.

# 101
Добър вечер от нас! Днес се мотахме из самоковско - бяхме на първия рожден ден на детенцето на кумата ни, което ми е и адашка при това  Grinning.

Честити месечинки на всички, родени на тази дата и специално на Гого!

На болничките много бързо оздравяване.

Сисе, не мога да ти се начудя от какво се притесняваш - нали и без това тук сме все от антуража  Wink. Дай си мнението споко и най-вече в твоя си стил, плийз!

Гледам за бънджита иде реч. Брат ми подари на зайците ето това, на ABC Design:

Лека нощ и кротки спящи бебоци на всички! Дай Боже и на нас, че съм пред тотално свършване на батериите...

# 102
  • София
Специално влизам да честитя месечинката на Гого!Голям да порасне!
Лека нощ на всички!

# 103
  • Русе
Специално благодаря за честитките! Гого и той ви мерси. Пишем заедно.
Зайо, много ти е сладко зайчето  Heart Eyes

Бяхме на гости и те ми предложиха този колан за прохождане. Аз го кръстих наморник. На Гого му хареса да го лашкам и подмятам но аз не останах очарована. Май няма да го ползвам  Thinking

За бънджито: Големият изкара там от 3-я до 6--я месец и после е нямал проблеми с пристъпване, прохождане и т.н. Що не взех за Гого не знам  newsm78

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 22:25 от eli_dechkin

# 104
  • софия
Добро утро! Hug
Хайде заповядайте на масата!

При нас положението е все същото, будене и ставане нон-стоп. ooooh!

Кърмата ми вече драстично намалява.Реших да дохранвам с АМ,но Ицко го не ще и не ще. NaughtyИска си
цицата и това е. NaughtyНе знам,какво да правя.  33uu
Иначе вчера едно бебе ни беше на гости и падна голяма игра. newsm32Днес отново ще бъде тук.Ние с майка му
и баща му ще си празнуваме Трифон Зарезан Wine Glass,а лапетата ще си играйкат. Mr. Green
Мадленче,,много ми стана мъчно,че и теб не те подминаха
гадните болести. Оздравявай бързо! HugЦелуваме те с Ицко!
lovekiss
Роси,много се радвам,че сте си изкарали добре с Евито! PeaceПри вас,в този
детски кът,от каква възраст занимават дечицата?Че до блока ни има детско клубче,ама ги
приемат от годинка нагоре. doh

Честита месечинка на сладкия Гого с малко закъснение!Най-вече здраве му желая!  Party Time
Честит Свети Валентин txtloves Two Hearts Two Hearts и Трифон Зарезан! Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт