От месец и отгоре Теди точи лиги в огромни количества заради зъбките и бузките колко и да ги бърша се възпалиха и са зачервени... Мазах със Судо кремчето -- помага донякъде зачервеното поизчезва до следващата порция лиги
и кожата става сухаМазах със Здраве -- не помага

Мазах с приготвен от майка бебешки мехлем (тя е фармацевт да не си помислите за някакво бабешко мазило че говоря
) -- само омеква кожата но възпалението не изчезва напълно.Мазах с Веледа с невен -- кожата се овлажни, но зачервеното седи и сега съм леееекинко притеснена, защото станаха 2-3 червени петънца в долната част на бузките към ушичките
Някой има ли подобен проблем, вече почвам да си мисля да не би да е дерматит някакъв (въпреки че все се успокоявам че преди лигите за зъбките нямаше такъв проблем
) Отделно искам да споделя и че на едната китка на сгъвката от горната страна от много месеци вече кожичката на Теди седи суха и зачервена -- мазах със същите изброени вече кремове + мустела някакъв дето пишеше за дерматитни кожи (мисля така беше), но Тц все така суха и червенка
Много странно да вземем да идем на дерматолог ли
или да не се шашкам още

да си промени оттук нататък името,презимето и фамилията на Сънчо Послушнев Добричков 

, а и дали са оздравели.

.
. Дай си мнението споко и най-вече в твоя си стил, плийз!

Иска си
Днес отново ще бъде тук.Ние с майка му
,а лапетата ще си играйкат.