Страхоти колажчета виждам на първата страничка, с най-лъчезарните и красиви бебенца - нашите

Гледам снимките и във ФБ и колкото повече ги гледам, толкова повече им се възхищавам на нашите сладурчета!!!
Тези дни много не мога да стигна до компа, че татито е в отпуск
времето след обед е слънчево и излизаме.Положението на Макс е ... същото
Ходихме на лекар - ами, изброи ми всички тези неща, които вече правим и му давам. Имало детска гастро-ентероложка, която идва веднъж в месеца от Варна ... и следващия възможен час е за края на март Личната ми свива рамене ... тя май само може да го мери и тегли!!! Даже и за тегленето вече не мога да разчитам, понеже кантарът е от онези - в месарниците по комунистическо време, които бяха - със стрелката и е до 10 кг. Така че сестрата само написа в картона му ">10" и 78 см
Миналия месец като го придържах под ръцете, се опитваше да прави маки крачки, сега и това не иска ... сърди се и се увисва, сяда на земята - мързеланко! Извадихме му уолкъра, който уж трябва да го бута, той все се оглежда къде да му се подпре или да му седне отгоре. Продължаваме да се кърмем по 4 пъти. Категорично отказва АМ от шише, с каквито и представки да пробваме да му даваме ... а до 2 седмици, наааай-много до 3 трябва да го отбия, че ще заминаваме и не знам бабите как ще се справят ...
. Мноооого народ.

Казва само Мама и Ам-Ам,ама то какво по-важно има от това