Иначе сте чуднички двамцата със Сами, тръпка ми е той с тия изразителни сини очета. Може би ти тежи заради много то дрехи и на двама ви. А аз пускам снимки на таткото, защото той е много зле със снимането - или изобщо не се сеща да хване фотоапарата, или ако го хване не успява да кардира добре и аз затривам бясна снимките си.По принцип аз съм основно слингуващата. Вярно, моята пикла преди месец нямаше и 8 кг, та не знам как ще е като стигне 10, но има да го мисля, още няколко месеца. Моите деца чукват 10кг след годинката.
Някой беше питал за детската количка - ако не беше се родила малката, Ого-Бого още щеше да се търкаля от време на време с такова съоръжение. Още се случва да слагам дребната на слинг, а негова милост да си поспива в количката и.
Аз се чудя днес какви да ги върша - да хуквам към Южния парк, да тормозя тамошните девойки или да звънна на Вайза за квартална разходка. Имам още малко време да се чудя - докато Елицата се наспи и нахрани.

...
Нямам думи за отношението..и т.н...но там явно не знаят,че аз си знам правата ,а и съм чела КТ,та сега не ми се занимава с малоумници,но 2011 ще си доставя удоволствието да ги съдя.
.ако фирмата не е фалирала до тогава,че масово се изхвърлят хора от нея..за 15дни са махнали около 40% от служителите...
.Изобщо малкият е шугав за 5 бебета,върти се постоянно, измисля куп невероятни начини за предвижване от едно място на друго,които не включват пълзенето,защото това не го умеем 

Та сутринта се занимавах с майсторите. После ходих на кухня. След това излязох с Кати навън, нооооооо при нас все още снега е многооо, страшно много и е ад. Времето е супер а не можем да му се нарадваме напълно
Дано всичко мине по мед и масло 

Пускаше се и все искаше да лази. Така че несподелям мнението че няма да се научи да се пази и да пази равновесие. Напротив.
Много внимателен е какво прави, къде се качва и т.н.
Радвам се и че се движихме малко "в общество", Ваньо да види и други бебета и въобще хора - Божко и още една мома.