Отговори
# 360
  • Русе
Дами, мойто зло съвсем е подивяло от болка. Сега бях при него и чак вие от болка от скапаните зъби  Cry Какво ли не купих и няма  Close Едното горно зъбче е на ръба да избие вече три дена и още го няма. Гого не иска дори биба да захапе, само реве и си тика ръцете в устата, започна да хапеи нас  ooooh! Майка пропищя и каза че за последно го гледа, не можела да се справи. Като станел на 20 г. тогава щяла да го гледа  Mr. Green. Много ми е мъчно за бедното и за мен  Crazy

За капак днес съм се наконтила вървя си по улицата, гордо изпъчила гърди и вирнала нос, и срещам една позната. Тя като ме видя и като ревна: Пак ли бебе чакаш?, Аз:  Shocked. Оглеждам се, нищо ми няма. Обясни ми после че шкембето ми така изглеждало. Язък за цялата контене  ooooh!

Лианка, страшна е тази докторица  Mr. Green

# 361
Еййй, много пуста темата тази вечер...,аз не че имам какво да споделя, но да поспамя малко.
Лианка, твоята педиатърка плаче за камшик, само с говорене няма да се оправи  Mr. Green.
Джийни, и за твоя работодател думите са излишни...бг риалити от където и да го погледнеш.
Тилиата, ще отслабнеш някой ден като спреш да кърмиш, това е сигурно,  Peace имай надежда. Аз чааак 4 месеца след като спрях да кърмя започнах да топя сланините.
Направихме си славна разходка, която обаче завърши с обичайното врещене и невероятни писъци на Божито. Вече се чудя как да го развличам -плаши бебетата и хората. Ваньо си седи кротичко и се усмихва, казва уверено ДА, а Божко раздава писъци. Прибрахме се, а той се смее и падна една игра.
Защо ли ми е познато Thinking, същата картинка сме и ние. Човекът не иска да седи овързан в количката.

# 362
  • софия
Ох,ето ме,смогнах да се добера до компа най-сетне.
Стасита,радвам се,че си тук! Hug
Jeeny,направо нямам думи за твоето началство! ooooh! #Cussing out
Лианка,педито ви ме разбива по всички параграфи. doh
Ех,Ели,много ми стана мъчно за вас.Ама и ние пък,какви сме гадни,побързахме да ти завидим веднага. EmbarassedИ то,
какво стана!
Rolling EyesА познатата ти, Peaceгурно ти е завидяла,защото си изглеждала супер. Peace
Иначе и ние си направихме много хубава разходка днес.Ицко я проспа де,ама въздухът си е въздух. Peace
Лека нощ от мен!До утре! Hug

# 363
Да ви кажа как ме забиха на консултацията. Първо сестрата ми се размрънка как така не можело детето да си стои спокойно, щото искала да го премери на кантара за големи, не и се отключвала стаята за консултация  Shocked
След това докторката ме попита колко думи знае. При което аз  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Викам , плямпа си, но смисъл не влага. Само мен съзнателно ме вика, другото е просто бърборене. А според док не било нужно да разбира смисъла, просто трябвало да прави думи. Колко шока да сложа сега.....
И върха. "Това дете е кривогледо, не сте ли забелязали?" Пак го гледа. "А, не е" . След малко " Кривоглед е". След още малко 'Ама и вие сте кривогледа"  hahaha
Laughing Laughing Laughing Ей за такива индивиди като чета и се успокоявам, че аз съм нормална. Wink

# 364
Така, вече е утре и с чиста съвест мога да ви почерпя. Днес Тоши, тати и аз имаме имен ден. Почепете се с дванайсетте торти и ни подарете три подаръка, моля!  hahaha Joy hahaha

# 365
Бобито и всички, които празнуват днес - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!   bouquet   В това число бързам да добавя и наша Дария (или както гръцките ни приятели й викат - Дора, а ние си се майтапим понякога с нея на Тодора  Wink).

# 366
Ха добро утро поспаланки  Mr. Green
Моята мамуна ми спретна голяма веселба тази нощ, като се е събудила в 23ч. та чак в 3ч. заспа, то не бе игра, реване, цокане и така n-пъти в тоя ред, ц..и не ми останаха  ooooh!. Надявах се аз, че поне ще поспи до 8ч. с това будуване цяла нощ, но йок, няма такива луксове, ококорила се на'ща в 6ч.  Shocked, не мога да отида до WC-то, щом изляза и рев до спукване, да ама аз памперс не нося и рев, не рев излизам и естествено така крещя, че събуди домочадието. Сега свеки я взе за да мога да си доспя и я чувам как се дере. Мъчно ми е, сигурно се мъчи милата, че това не e обичайно поведение за нея, оф да излизат и тея два зъба, че  Crazy
И сега преди да се бухна отново в леглото smile3524 да ви поднеса закуската, която съм направила, а кафето от вас  Peace

Честито на днешните празнуващи, желая им здраве, щастие, любов и късмет!   bouquet
Ели я не и се връзвай изобщо на въпросната песона, тя Смехурка е права, сигурно ти е завидЕла  Wink
Едно голяма гуш на Гого  Hug, да се оправя скоро мъника  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 07:50 от Мадленка

# 367
Бързам с кафето

Мадленка и аз съм като бита - цяла нощ през час се буди зверчето, не знам кво става ама едвам се влача.
а тези закуски наистина ли ти ги правиш  Rolling Eyes

КайРен, ще трябва да спретнем сгледата  Simple Smile. А за порциите си особено права, аз обикновено си сипвам допълнително.

Вайза, аз се надявам и преди да спра кърменето да сваля някое кило, че не знам това (спирането) кога ще стане, малкия изглежда пристрастен - ако изпусна момента да е леко гладен и прегладнее не мога да дам пюре - дере се неистово за мляко, явно по-бързо го засища.
А Велизар как е, покашля ли още? От снимката на колажа много се впечатлих, очите му са невероятни. Пусни още някое фото.

А като става въпрос за боб яхния и за отслабване се сетих, че Сиска щеше да пише за МЦ и килца  Party

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 08:25 от tiliata

# 368
Бобито, честит имем ден и на трима ви, здрави и щастливи да сте.
Честито и на другите именници  Simple Smile

# 369
  • Русе
Честит имен ден на всички празнуващи! Здраве, щастие и късмет  Hug

# 370
Честито на именниците ни днес!
Не сте ли чували, че когато жената навлезе в менопаузата, започва да качва килограми?И сега е същото-докато няма МЦ почти не се сваля (аз съм изключение)  WhistlingЩом пак започне да си идва редовно, нещата започват да си влизат в час!!!

# 371
Честито и от мен, но какво честитим всъщност? Кой  ден е днес?

# 372
Тодоров ден е днес, Мийка  Grinning

Честито на всички именици! Да сте здрави и щастливи!   bouquet

# 373
Боже, вярно ли. Да са живи и здрави всички, носещи това красиво име и производните му.  smile3540

# 374
  • вече Пловдив
Честито на всички именници - малки и големи! Да сте здрави и щастливи и с гриви като на коне  Party (нали днес е празник на конете  Mr. Green)!   bouquet
Честито на големи патерици за рождените дни на Зайчето и Делиа! Да сте много обичани и обичащи и зло да ви забрави!  newsm51 newsm51
Ели, голямо  Hug Hug за теб и Гого! Бързо да му минава на детето, че и ти, и то се измъчихте!
Джийни, моите съчувствия за гадната ти шефка! Това не е работодател, а робовладелец, така че я осъди с кеф догодина  newsm61
Лианка, аз просто бих си сменила педиатърката, без повече да се разправям с нея и "компетентното" й мнение.
Да не забравя да благодаря за великолепната закуска на Мадленка и Тилиата, ще си хапна с кеф  Blush

Общи условия

Активация на акаунт