Отговори
# 495
Бебз - Честито мило момиче, дано всичко е наред и живота ви се нареди добре!
Дано младостта и енергията ти помогнат да имаш още едно здраво детенце и успеете да ги възпитате и двечките /или повече/ добре!
И следващия път се пазете по-добре Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 496
  • гр.Стара Загора
Ха добър вечер и от нас с Евелин Бебелин  Hug
Аз малко се позагубих ама откакто БТК станаха Виваком нета ми е ужасен има го 1 час после 5 го няма #Cussing out, и сега като беше по топличко постоянно бяхме навън  Wink
Ние сме добре,утре сме на консултация.Надявам се този месец да е качила повече защото напоследък си изяжда всичко пу пу.Ама ме съмнява че ще е така тъй като е постоянно в движение преди си стоеше в кошарата с играчките по 2часа без да мръдне а сега и за 5 мин не сяда в момента в който я сложа легнала или седнала тя като катеричка се изправя и започва да обикаля та чак свят да ти се завие  #Crazy Надявам се скоро да проходи защото и това не е работа вече съм без кръст.
bebZz браво бе момиче,ти ме смая  smile3501Честита бременност ,желая ти да е много лека и безпроблемна и на финала прекрасно  здраво бебче  preggo
Чета че има още една мама заподозряна само да ви кажа не се дерзайте за мен в цикъл съм в момента  Mr. GreenА пък и ми е рано за такава стъпка все още.Евентуално ако господ е рекъл имам планове да е след 4-5 годинки ама там се незнае  Thinking
Ели миличка дано всичко е наред с Гого,вече какво ле не ви мина през главите  HugХайде оттук нататък само хубави неща да ви се случват!
malachika ,като ти четох предните постове за сватбата и настръхнах ама нали ти казах че нашета ще е 2011 и сега ще трупам опит от теб и ще ти се радвам  HugМного хубава дата сте избрали и то през май  Peace
Честити месечинки на всички бебочита които съм пропуснала ,както и на рожденниците и именниците,да сте всички много здрави и щастливи!!!
Смешко много е хубав този Ицко ,такъв поглед има  newsm03
И сега да ви се оплача днес Боби замина в командировка и няма да го има 3дни ,много ми е тъпо и мъчно  Cry
Айде че се олях лека вечер!

# 497
  • Русе
Дикси, към него съм се ориентирала, но го намерих в друг форум а не тук. Не знаех че се мота и тук. Но за всеки случай прати ми тел. му.

KayRenn, точно за да избегна това пищене и трите дена мъка, го забелвах постепенно и никои не разбра. Когато няма проблеми с анатомията аз съм на мнение че трябва това да се случи рано.
И явно си е "мода" по райони.

# 498
Благодарско за разясненията, отивам да търся тестисите.
Ама да не почнеш от мъжа ти, палавнице!  Joy
Ще му се  Mr. Green. Ще ме съсипеш от смях, Лианке.
Оф, докато се притеснявах за незабелената ни пиша,сега ме хвърлихте в тъча с тия тестиси...то има ли нещо дето им е природно изпипано на тия мъже newsm78..Едното,та другото, та третоо...ааааа Crossing Arms

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 499
  • София
Забравих какво щях да пиша.  Crazy Хвърлихте ме в размишления с тия асансьори - на първия преглед педиатърката го опипа нашия, рече "Има си тестиси, добре", и това беше. Сега трябва ли и аз да провеждам някакви изследвания??
Понеже не знам какво исках да питам, се сетих друго - колко време преди лягане давате на бебоците храна, различна от мляко? Нещо ми влезе днес мухата да не мрънка това дете вечер, 'щото е гладно, та се чудя кога най-късно мога да му дам каша, примерно.  newsm78
Рони, я си кажи в прав текст без широки усмивки, ти ли си, или не си  Simple Smile

# 500
Ели,мн.ми е мъчно за Гого-дано всичко е наред  Praynig
Исках да те питам дали ще споделиш как точно си процедирала с пишката на малкия ние сме го забелили,но има още малко и е леко на една страна,а доки каза,че до годинка ако не го забелиме,ще ни праща на гирург,брррр

# 501
Минавам само да кажа, че таз муха дето Сиска я пусна не е за мен..... Laughing

Бебз честито! И да вземеш повече да го строяваш твоя мъж, че като се сетя за историите от преди няколко месеца............

Рони, кажи сериозно ти ли си? Дано... Heart Eyes

Опитвам се покрай диването, да оправям и световната икономическа криза.....ама не сте забелязали подобрение нали?  newsm78

# 502
  • София/Варна
лято!, вечер е нормално бебчетата да са по-мрънкави, защото са попреуморени от многото впечатления и дразнения през деня. А ако и дневния сън не е продължителен са още по-кисели.

# 503
  • София
Ох не ме плашете сега засега ще си  Whistling пък после  smile3507 това със сигурност.. Някак ни плаши вариантът след година да се върна на работа, мъжът отваря тая година собствен бизнес и да не ни завърти животът така че да се превърнем в работливите хора, които забравят, че са искали повече от едно дете. Точно по тази причина сме и двамата едно дете, нашите родители са искали и докато се обърнат е било късно..
Отнесох се.
Какъв е шансът да е Дени? Може пък да иска на срещичката да го оповести Flutter

Днес ме убихте от смях с тия пишки търсене на тестиси и кексохолизъм/възкексодържание. Ама и аз утре ще търся тестисите май. Истината е в пакета.

# 504
Bebz,chestito!leka bremennost I tozi pyt tatko Dani poveche da pomaga!Moite predpolojeniq - Slavaa,che otdavna bebepravqt I Plami,che naposledyk mn pishe v Dr razdel;) prostete,ako byrkam.
ps:utre shte redaktiram latinicata

# 505
bebZz, честито! И няма да се стряскаш я, много лесно се гледат две деца...Е, моите са с по-голяма разлика и се гледат да не кажа сами - няма тати, баби, детегледачки и други налични. А аз и работя нощем. Ама трябва да си спокоен човек и организиран - това е моята истина. Дишай дълбоко и спи спокойно. Приятна бременност ти желая. Hug

Подкрепям KayRenn относно забелването. Ели, д-р Оги е много добър специалист!

Ох, търся хубав шал в тюркоазено за най-добрата си приятелка, що теми и снимки прегледах....още са ми пред очите красотите. Rolling Eyes

Ники днес бе с лека Т заради зъбите. Кога ли ще се появи удачен момент да го заведа на консултация, че и ваксина ни чака?

# 506
  • Русе
Ели,мн.ми е мъчно за Гого-дано всичко е наред  Praynig
Исках да те питам дали ще споделиш как точно си процедирала с пишката на малкия ние сме го забелили,но има още малко и е леко на една страна,а доки каза,че до годинка ако не го забелиме,ще ни праща на гирург,брррр

По новата мода след като не се забели рано после се праща на хирург. Мнения, дискусии и скандали по въпроса бол  ooooh! Всяка вечер докато го къпя по-малко придърпвам кожичката надолу. Щом започнеше да се опъва кожичката спирах. И така всяка вечер докато се забели напълно. Без болка, мрънкане и т.н. Сега вечер леко опъвам кожичката за да се умие пишката. По мнението на др. Оги: пишлето само ще се забели от смегмата или като започне да се заиграва с нея и т.н. Говоря когато няма никакъв здравословен проблем в областа. Всяко подозрение за нередност води до консултация със специалист.

# 507
Ей поспалани само аз и ели ли сме тук,я ставайте.Малко нахалничко ама още кафенце и закуска нямаме....
Ели мн.благодарско за отговора   bouquet

# 508
  • Русе
Да бе, верно  ooooh! Смешкоооо, къде си чадо?

Имам проблем с мойта хлебарка и нервите ми  newsm78 Mr. Green Човекът свикна на ръчички последните дни и сега не иска в проходилката. Сложих го сутринта за да оправя къщата, той отишъл, взел клетката на свинката и я обърнал. бедното животно получи стрес и нощно напикаване  Joy Пуснах го на свободен вход той взе да се вре навсякъде. Аз чистя, той разхвърля..  smile3515

# 509
добро утро на всички аз малко се по загубих но с хубавото време и разходките а и малкия малко не е добре и ходихме на лекар и така
Честито на Бебз  много се радвам и аз искам но за сега ще почакаме още малко иначе нямам търпе ние да съм пак preggo и да имам още едно палаво бебче  newsm30
Ели дано всичко при Гого да е наред
Видях някаква стая но кой я показваше 33uu newsm78 като немога да се сетя  Embarassed но ми хареса допадна ми и то много
Смешко много ти е сладко детенцето видях снимките който беше качила  пу пу да не му е урки сладурче голямо е

Общи условия

Активация на акаунт