Юли 2007

• 23 605
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Искре  Hug
Ние сме заедно от 2001ва... значиии... 10тина години вече
Имали сме и лоши моменти, но сега сякаш се преоткриваме.

# 151
Ние сега се върнахме от детски рожден ден. Имаше сървайвър парти, но Дели много се уплаши от аниматора. После посвикна малко.
Ние сме заедно от 14 години. Женени сме от три и половина Laughing

# 152
  • София,
Мимозка честито   bouquet
И аз обаче знам, че най критичната е седмата година от брака, като се замисля и при нас точно тя беше доста напрегната Laughing.
Това лято ще направим цели десет откакто сме бракувани Mr. Green, а иначе цели седемнадесет откакто сме заедно, леле кога мина това време, все едно беше вчера Mr. Green.
Ние в неделята сме на РД и пак няма да мога да се класирам за срещата много ме е яд, ама кума много ще се обиди ако не отидем на рождения ден ooooh!.
Ками  Hug

# 153
  • София
Честита годишнина, Мимозка! Много топлота и разбирателство!

И ние сме заедно от 10 години, като може би след първата вече си живеехме заедно, а сме женени от 3 години и половина, та и аз не знам кога да ги броя тези критични, ама както и да е.

Winx, изчисти си кутията, моля!

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 22:40 от ayka

# 154
  • София
arksi_, Hug Стискам палци. Praynig

Инхалатора е при нас. Много е идеен, прилича на кукла-касичка. Grinning Цената му е 137 лв /към него има подарък ел. термометър също във формата на мечка панда/, тежи 1.700 и е с 3 год. гаранция. Още не съм го сглобила, защото и двамата щурчовци се сбиха, кой да гушка пандата. Crazy

# 155
  • USA
Галена, готово!
Ако на някой му се виждат много годинките с половинката, да погледне в Родители в чужбина - много смешна тема се бистри там за италианците.
Мимозка, честито! Седмата година се води критична.
Ува, дано да помогне инхалатора-панда.
Криси утре е на преглед. А вечерта заминаваме на ски. То за мен няма да е много ски, ами планина, де.  Laughing И естествено и двамата с мъжа ми сме с болежки по случай дългоочакваното ходене на планина. Дано да се разминем с болестите.

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 09:02 от Winx

# 156
  • София
Едно наистина добро утро!

Снощи в 22:35 ч. се роди Валери - вторият син на Мартина и Десо!!!
И Марти и бебо са добре, чух я преди малко. Родила е без упойка, кърмили са се още на масата. Валери е копие на Никола Heart Eyes Между другото вчера Десо имаше рожден ден Simple Smile

А аз вчера я чух следобед, имаше контракции на 5 минути, но тъй като започнали след преглед за разкритие, не беше сигурна, че ражда. Вечерта вече бях сигурна, че това ще е денят, защото тя не се обади повече и исках с някого да споделя, да стиска палци с мен. Не посмях обаче да напиша в темата. Winx, видях, че си на линия и затова беше зора да ти пусна личното съобщение  Grinning

# 157
Ухааааа, че хубава новина  newsm68 Искрено се зарадвах. Да са живи и здрави цялото  семейство  Hug Добър подарък е направила Марти  Laughing

# 158
  • Асеновград
Браво на Марти  Hug !
Добре дошъл на Валери !
Да е здрав и послушен за радост на мама , тати и бати !
Много се развълнувах.

# 159
  • USA
Еее, супер новина!!! Добре дошъл на Валери! Да е жив и здрав и много да ги радва!  Hug Много се развълнувах.
И как е дошъл точно на рождения ден на тати. Направо чудно!  Laughing
Галена, честити на Марти от нас!   bouquet

# 160
Чудесна новина, толкова мило ми стана  Grinning
Честит втори син на Марти и Десо, прекрасно детство и много здраве на бебо!!!!  Heart Eyes
Галена поздрави Марти от нас  Hug

# 161
  • Sofia
Честито на Марти и Десо!!! Супер новина - да е жив и здрав, да е палавник и много да радва всички около себе си!  (аз да си кажа - вчера имах подозрения   Blush - ама рекох да не дърпам дявола за опашката).

# 162
  • Варна
Еееех, че хубаво.Усмихнах се сабалян рано-рано  Laughing
Честито на Марти втора рожба    bouquet Да е жив и здрав, Валери! Много поводи за гордост да им дава! Да радва всички около себе си! Hug Hug Hug
И на щастливия татко, честито двоен празник   bouquet
Много ми е мило и развълнувано, после ще пиша пак  Wink
Само да кажа, че аз съм в седмата година от брака. Добре, че мъжа ми го няма и по-лесно ще минем кризата  Wink Едно хубаво нещо намерих в неговото отсъствие  Sunglasses
Мимозка , честито и от мен   bouquet Много да се обичате  Hug

# 163
  • София
МНОГО ХУБАВА НОВИНА,да е ЖИВ и ЗДРАВ!Галена поздравия я от всички нас Hug

# 164
Ей  Party хубава новина
Всичко най-красиво и щастливо пожелавам на Марти и цялото и мъжко семейство  Hug
Много здраво дете да е Валери   Laughing
Искре  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт