Юли 2007

• 23 603
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • sf
Да ви кажа за рибата ми- правих вчера пангасиус филе. Направо върху хартията за печене в една тава, малко сол и черен пипер и във фурната. Запече се чудесно, пусна си мазнинка, хвана и коричка, супер лесно.

Заминавам на зъбар  Rolling Eyes

# 136

Днес правим критичните 3 г. откакто сме женени. Но се чудя от сега нататък ли е критично или вече заплахата е преминала  Laughing
Иве, ние теглим от Замунда и от Наносет, където даже не ти иска регистрация  Peace

# 137
  • София
mimoza_lolko Честито!то кои бяха критичните години,аз също си задавам този въпрос като теб?
Още един имам може ли в църквата да са ми други кръсници/кумове???? Joy

# 138
  • Бургас
Честито на критичните - повече обич и уважение  bouquet
От тук нататък са ви критични годинките, към петата-шестата тръгвате по инерция, пък към седмата си правите равносметка - ама аз защо го търпя "тоя" и разни такива  Joy ЛО

Иве, може, всичко може  Peace

# 139
  • София
Ние с мъж ми правим 5 таз година значи съм ги минала да отдъхна  Laughing вече съм  Sunglasses а след 2 почвам на един лист плюсове и минуси,ако до тогава съм на същите кг ще си затрая

# 140
  • sf
Ние през май правим 10 години.
Вече и списъци не си прваим труда да правим. всичко е минус  Joy
Ако оцелем до май, може би ще си направим църковна сватба,че нямаме.
Ама както върви, може и да не стигнем дотам.
Днес му казах,че или трябва да се сдобрим или да се изнася . Още мислел....  ooooh!

# 141
  • София
Честито мимозка.

Ние през юли правим 9 години. Има все още един, два +, но често ги позабравям. Whistling

# 142
mimoza_lolko    bouquet  bouquet  bouquet честито  Hug
Ние юли правим 3 години от сватбата и 7 откакто живеем заедно  Mr. Green все се чудя коя година да вземам за отправна Wink
Онзи ден мъжа ми заяви, че все съм била крива - веднага го пратих да си търси някоя права  Joy

# 143
  • София
Вики не така,дай да ги разменим за седмица на черно,връщам ти го мек като великденски к.Моя ще си почине от мен.

# 144
  • sf
То май в това е разковничето на успеха.  Joy
Само да не има хареса и да не щат да се връщат  hahaha

# 145
  • София
Ако твоя е садомазохист може и да му хареса Joy няма кой нормален да изтърпи мен децата и кучето.Не казвам че моя търпи той просто е принуден,незнам до кога ще издържи.Апропо вече съм освидетелствана

# 146
  • Sofia
Интересна тема сте подхванали Grinning
Ние март правим 3 г. от как сме женени, август - 5 от как сме "гаджета", а се познаваме от не знам си колко вече Grinning. Приемам, че сме на етап + и -.
Иве - що пък си освидетелствана?!?

Веси, той и моя все ми вика, че съм крива и само го увиквам ... Ама то сега ми е простено ...

Моля стискайте палци до следващата сряда, че свеки има сериозни проблеми с едната ръка и да не се наложи най-радикалното решение, че тогава жална ми майка (2 деца + мъж = 3 деца + свеки = 4 ... ).  Praynig

# 147
  • София
Искре стискам палци,много. Praynig

# 148
Искре  Praynig
За мен най критична е 7-ма година от ходенето (демек тази ,която почти изтича)  Laughing И кумата на Ева е на същото мнение- когато с нейният караха 7-та бяха на кантар да си кажат чао, но удържаха фронта и вече 12 год са заедно  Grinning .Еднообразието влияе много зле на нашите отношения, иска ми се да прекарваме повече време заедно ,необезпокоявани, но това сега е само химера  Laughing Коагто Антон започва да ме гушка вечер , Ева веднага скача и му се кара-"не ,пипай мойта майка " му вика  Laughing
Ува, аз ползвам точно такива ампулки( моят инхалатор прави инхалации с разтвор от 2 до 7 мм)  Peace

# 149
Хехех, ние от 3 г. сме женени, живеем заедно от от 3г. и 3 месеца, а сме "гаджета"/"ходим"/ от от 3г. и 10 месеца  Joy  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт