Юли 2007

• 23 602
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • USA
Galena, dokolkoto razbiram ne. Na men vinagi neshto ne mi e v red s mantuto, no niamam tuberkoloza.

# 121
Айка, по-скоро мисля, че е свързано с ваксинацията и ако не ти е в ред мантуто те боцкат още веднъж в рамото. Това са ми детски спомени..

# 122
Последно да си покажа плувеца и спирам да спамя за басейна  Mr. Green
цък

# 123
Последно да си покажа плувеца и спирам да спамя за басейна  Mr. Green
цък
smile3501браво на Малчо, много ме изкефи  Heart Eyes

# 124
Малчо е супер Heart Eyes
Майче, много ти се кефя как му организираш нон стоп забавления smile3501
Решила съм да водя Дели на куклен театър тази или другата седмица.
Аз днес бях да поработя малко. Охладих страстите с кратка раздяла между мен и Дели.
Сутринта за пръв път го нашляпах. Просто прекали. Толкова бях сигурна, че никога няма да му посегна. Ей затова никога не казвай никога. Станал е страшно своенравен. Всичко прави на инат. Знае точно кое ме дразни и го повтаря нон стоп. Като го накажа не му пука, абе изобщо не мога по никакъв начин да го засегна. Щом и мъжът ми вече казва, че му е трудно, а той винаги го защитава.

# 125
Добро утро!
Майче,страхотно преживяване в басейна!Но мойте и двамата не са фенове,особенно Никола.Каката по влиза вече.
Борянче,абсолютно е така.Като по-малки никога не съм педполагала,че ще посегна на детето си,гледах на тях като на божества едва ли не.Обаче идва тая трудна възраст от 2г. до 3г. и тогава просто се случва.Но след 3г.и половина детето пораства,уляга някак и вече е друго.Ето с каката от кошмарния период как мина вече две години само веднъж е прекалила за да се стигне до шамарче.Също и не се обиждаме вече щото станахме много чувствителни,разбираме се като големи.
Тези мечета ги видях в аптеката,но казаха че не са желирани.Къде ги има желирани,но не в сайт че по нета не пазарувам.

# 126
  • София
ДУ
Моите откачиха на тема сапунени балончета.
Нещо съм станала с очи към възглавницата,то и времето вале ли какво прави и то не знае.
Яна дано минава тоя период,че не се издържа

# 127
  • Асеновград
Добро утро ,
И мойто ми лази по нервите тези дни.Като му се карам , ми се репчи и дори сам си бие шамари.Сутрин е голямо тръшкане , докато излезем от нас , всеки ден закъснявам за работа.
Айка и на мен все не ми хващаше мантуто и ме бодяха в рамото още веднъж.
Много сладък , Малчо  Heart Eyes.

# 128
Голям плувец Малчо  Heart Eyes
Аз се оправям и тръгвам на работа
лек ден на всики   Hug

# 129
  • USA
Страхотен е Малчо! Браво, как само се радва детето!  Heart Eyes
И Кристиан има ужасни епизоди от време на време. И него го инхалираме тези дни, че му свирели гърдите. Дано да му мине скоро.
Аз съм гроги и ще си лягам. Приятен ден на вас!

# 130
Благодаря за милите думи  Heart Eyes
Бубе, организирам, защото и на мен ми се ходи, а него няма къде да го оставя и си го вземам с мен Rolling Eyes Добре, че се държи прилично в повечето случаи и не прави проблеми.
Я да питам дали някой знае - в някои кафенета продават Мраморен чийзкейк. Някой има ли представа къде се правят и от къде мога да взема цял? Сашо има РД в събота и се чудя какво да взема.. писна ми да купувам непотребни джунджурии  Crossing Arms И реших поне да взема хубава торта.

# 131
  • София
Здравейте.

Малчо наистина е супер.
Наистина е много хубаво да организираш забавления за децата си. Радвам ви се на енергията и ентусиазма. Hug За съжаление аз не успявам. Прекалено много неща ме изцеждат и лишавам децата си от положителни емоции. Rolling Eyes

Ками, цената на инхалатора ще я научим евентуално довечера/ по-ниска е от това което се среща в нета, та не ми се вярва да е такава, затова ще пиша като го получим/.

Като правите инхалации с физ. разтвор, от кои ампули ползвате? Стават ли тези еднократните, продавани в аптеките или са по-различни? И по колко физ. разтвор се ползва за една инхалация? /малко тъпи въпроси, но никога не съм действала с подобен уред/ Rolling Eyes

Оздравяване на болните мъници. Hug
От няколко дни имам едно предчувствие за днес, да видим дали ще се сбъдне.

# 132
  • София
Момичета в арена вече неможе ли да се сваля?Само он лайн се гледа?

# 133
 Hug
Иве, аз мога да свалям от арената  Peace
Мая, страхотно се забавлявате с Малчо  smile3501
много хубаво ми изглежда в басейна  Peace А има ли много хора, че аз като се явя с моите "прелестни" форми да не заслепя някой естет  Embarassed Mr. Green
При нас ужасните епизоди вече са ежедневие  #Crazy Полудявам на моменти, едва се удържам да не шляпна хубаво Ина   newsm77
Дано наистина отмине тази тежка възраст скоро  ooooh!
Сега ми се изяснява защо първата критична година в брака е 3-та - съвпада с много проблемната възраст  Mr. Green
Слушам си новия албум на Шаде - балсам е направо reverance

# 134
  • София
как Веси не виждам линк?

Общи условия

Активация на акаунт