Юли 2007

• 23 668
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, здравейте. Приемате ли още една мама към отбора на юлски дечковци 2007? Моят Алек е роден на 25.07.2007.
Присъединявам се сега, защото докато бях бременна с него, а и след това все не намирах време за форуми, а с настоящата си бременност видях колко много съм изпуснала. Искам да поздравя Марти за втората и рожба и с интерес ще следя постовете и. Нали и моя малчо ще се появи след 2 месеца и ми е интересен контакта на дечко с бебо.

# 241
Добре дошла на мама oblak11 и Алек Hug

# 242
 Hug oblak11 Simple Smile при на се весело  Party
Аз също съм с много хубави впечатления от срещата - поговорихме си хубаво   bouquet
И днес понеделнишки ме завъртя вихъра  Shocked

# 243
  • София
Пуснаха ме. А Вряк беше днес на ДГ - за сефте.

# 244
Добре дошла Облак, на теб , малкото човече което чакате и батко Алек  Hug
Кати сега ще разказваш за градинските трепети на Вряк  Laughing Как си иначе?
Някой да поръчвал скоро от Ларедут???Имам една поръчка от 16.01 и още не е дошла, чудя се дали е нормално  Thinking

# 245
  • София
Облак, добре дошла! Имаме още две момичета в темата, които чакат второ бебче през април и май, така че ще заформите група Simple Smile

Кати, добре завърнала се!!! Емоционален ден ви е било днес.

# 246
  • София
Ами почти мога да дишам свободно вече...
А в градината не ми е много понятно как е изкарал - казва, че е плакал за мама, понеже е бил знаел КОГА ще дойда да го взема. От друга страна, казва, че си играл с някакво детенце Алекс, че са рисували... че са пели песнички... и е ял супа от моркови... не мога да кажа, че получих най- последователния разказ от Давидче, а го е взела майка ми на обяд, че аз докато се оправя с формалностите по изписването... се прибрах чак към 13 ч...

# 247
Абе май са даже 3, незнам кого не броиш Искрето, Елчето или Татянчето  Grinning
Облак, здравей  Hug

# 248
kami27 аз имам от 11.01 не получена поръчка  Wink
Донякъде ми се струва, че е нормално, но мисля за всеки случай да питам французите тези дни дали са ми я пратили  Peace

# 249
  • sf
Мисля,че и Нин чака второ, но тя не пише често.

Голямо мъртвило тука.

Я за домашно да кажете кой какво хоби има, че да разведрим малко обстановката. А половинката ви има ли някакво хоби,което ви дразни?

# 250
  • Sofia
Вико, много хобита на половинката ме дразнят Grinning!!! Аз хоби не знам дали имам ... Работата брои ли се за такова  Blush

Добре дошла  на Облак!  Hug

Кати, добре се завърнала - дано повече да нямаш такива проблеми.

# 251
  • София,
Уф,  Confused  аз ви попоглеждам,  smile3511и уж пиша реферат цял ден, ама само се мотая, и как ще е готов за утре незнам - идея си нямам - теорията я написах де, имам още два три реда да понабера, но практическата част много ме обърква. Та имам нужда от помощ, знам, че повечето от вас учат или са учили икономика. -  въпросът ми е някой може ли да ме светне как да напиша практическата част. Преподавателката изисква да опиша ролята на държават, ролята на работодателя и неговите организации, ролята на работниците и техните организации /синдикати, профсъюзи/ в някоя конкретна фирма и то от тези, с които работя в момента - е да ама как да стане като те са малки частни фирми - дето в повечето случаи собственикът им си е и управител и работник, или пък работниците са пуснати от незнам си колко месеца в неплатен отпуск. Рових търсих, чудех се и нищо не измислих, а и никъде не открих в нета нещо подобно писано има всякакви други анализи на фирми но такОва нещо НЕМА Tired
Кати добре си се завърнала и скорошно оздравяване. Браво на малкия Вряк - сигурна съм че се е справил чудесно с яслата, ти само дето толкоз се притесняваше.
Аз се чудя моята дали да я пускам утре на ясла - пристъпът като че ли отмина - днес нито е кашляла нито сополи е имала, и веднъж дори не сем духарли носа, изчезна като с магическа пръчка, надявам се и занапред така да продължаваме, явно си беше от стомаха както и предполагах. Ще я видя и нощта как ще изкара и сигурно ще я пускам и без това няма кой да я гледа, че аз ще съм на училище Sick
Добре дошла на новата мама  Hug

# 252
Аз само набързо да ви благодаря за топлото посрещане...
Аз имам поръчка от ларедут горе долу от същото времеи още не е пристигнала...
Днес имахме родителска в яслата, но аз я попропуснах... и ме е яд... утре ще ми кажат дай пари  #Cussing out

# 253
ходих до пощата и си взех поръчка от 04.02, но тези от средата на януари не били още дошли  Thinking
Антон няма хоби, ако ТВ-то се брои за такова значи това е   Laughing.Аз също нямам- много съм разпиляна в тази област,ако нещо ми харесва днес ,то утре вече ми е омръзнало Crazy

# 254
  • Асеновград
Обичам да готвя , да ям и да пия  Laughing , брои ли се ?
Здрасти , oblak11 , при нас е весело.
Кати , не се притеснявай , Вряк ми изглежда любознателен и общителен по твои думи , според мен ще свикне бързо и ще му хареса.
Не помня дали съм ви казвала за Тедо , но всеки ден го взимаме последен , най-много още едно дете да има с него , в 20 % от дните.Обаче на нащто хич не му пука , дори мисля , че се кефи , че всички играчки остават за него.И знае всички детски песнички , всеки ден пее нова.Предвид способността му да говори си е цяло предизвикателство да разпознаеш песента ( къде по текст , къде по мелодия  Joy ) , обаче е много сладко.

Общи условия

Активация на акаунт