Юли 2007

• 23 668
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • София
леле, лелеее, ама как ги преброих само  Embarassed, ще ме извинят... аз броих само от вчерашната среща  Laughing

аз нямам време за хобита нещо, дори една книга не мога да прочета Sad а за половинката... тези компютърни игри ме влудяват - е няма такава загуба на време!

# 256
Облак, добре дошла Hug Аз не разбрах второто ви детенце момченце ли ще бъде Rolling Eyes
Днес се събудих и излязох, прибрах се в 7, доста неща свърших.
Дели се храни сам, вече почти успява и да се облече.
Аз се интересувам от здравословен начин на живот, алтернативна медицина. Обичам да чета, да ходя на кино, театър, концерти. Винаги съм харесвала модата в дрехите и обзавеждането. Но най- любим ми е форума Laughing

# 257
  • София
Аз минавам през различни периоди за хобитата,кучета цветя в момента деца.Общо взето нямам любимо обичам по малко от всичко.Моя мъж също играе игри сега само ако децата спят преди и по друго време,запален е по автомобили,не ме дразни нито едно от хобитата му,защото за сега винаги са съобразени с мен и децата.
Утре пак ще ида до работата а в 16ч имам една интересна визита,ще споделя като се видим.Апропо някой не му ли се среща пак??????

# 258
Никое хоби не ме дразни мен, дразнят ме само мързела и мотаенето. Е, миналата година се подразних, като си купи билет за Металика сумати време по рано и накрая не отиде, щото го домързя. Ама живи и здрави да сме. То и аз съм с един благ характер  Whistling  Mr. Green
Аз хоби в истинския смисъл на думата нямам, ако не броим шиенето.

# 259
Рокси страшен подпис! Аз станах тази сутрин уж по-рано да посвърша нещо без помагача и познайте - той се събуди 10 мин след мен  ooooh!
 welcome на новата мама. Лека бременност и здраво бебче като му дойде времето  Hug
Хобитаааа - май няма нещо сериозно. Различни неща през годините...
На Сашо хобитата - май си ги нагласих така че и аз да им се радвам  Mr. Green - ако гледа мач - компютърът е само за мен, компютрите - винаги ми помага ако аз не знам нещо, ако играе игри - гледам романтични комедии, които той не понася...
Мен друго ме дразни - че не се сеща сам за някои неща или все не знаел как... примерно ако ме види да чистя взема прахосмукачката и довършва той, но сам да се сети... тц

# 260
  • USA
И аз доста хобита смених през годините. Сега са основно фотография и форума, чат-пат спорт и филми и най-вече игра с детето  :lol. Преди бяха основно спорт и филми  Mr. Green. Много ми се иска да имах повече време да се занимавам с разни приятности, но засега нямам. И аз като Айка нямам време и книга да чета, а имам желание.
На мъжа ми хобитата не ме дразнят. Той и без това непрекъснато работи, дори се радвам като се разтоварва по негов си начин. Много съм благодарна, че 1. не гледа спорт по телевизията и 2. не играе компютърни игри, защото това са нещата, които не мога да понасям.
Криси днес беше много изнервен вечерта. Не знам дали беше изморен или нещо е стнало в детската градина, но следобяд като го взех беше щастлив, но вечерта се вкисна яко.
Иве, бивше гадже? На мен ми се среща  Mr. Green.

# 261
Kolejki,
daite nqkakvi BG magazini za kachestveni vnosni bebeshki dreshki !!!!

# 262
 ooooh! ако се цели реклама с тоя въпрос, мисля да информирам модератор.

М@я, подпиът е от  филма по Бтв за силикона. Каза го националният консултант по пластична хирургия по повод билбордовете с реклама на д-р Енчев ( сещаш се, "Красотата е симетрия"). Много ме изкефи, защото въпросните билбордове ми бъркаха не знам къде.

Между другото , в Замунда има доста книги на български. Има дори Любов по време на холера ( не е издавана в Бг много от отдавна, защото имало някакъв спор за авторските права). Имаше и някакъв голям зип с над 2000 заглавия. Аз почнах да чета на телефона си сутрин в метрото ( докато чакам да си получа е-рийдъра Blush). Иначе и на мен все по малко ми остава време за четене Sad

Буути ми се губи, сигурно я е погълнала работата..

# 263
  • Sofia
Сега погледнах подписа на Рокси - дам - и на мен ми харесва. А и да ви кажа - по-точно казано не може да има. ако трябваше да сме симетрични - така щяхме да сме създадени от природата.

И на мен ми се чете книга. Онзи ден след 1 месечна борба успях да приключа една. А преди четях толкова много ... Замисляла съм се за електронните варианти - мне - не ми допада. Искам вечер да се опна в леглото и да си прелиствам страниците. Все пак прекарвам пред компютър повече от 12 часа в денонощие.

А да ви се "похваля" - имаме оранжево-червена импресия на стената в спалнята в стил Ала Бате Сашко Grinning. Реших да не се карам. Може да не съм права - ама понякога моето диване го обхваща творческа муза и започва да рисува по стените. Поне са пастели които лесно се чистят с мокри кърпи. Знае, че не трябва. Започна да го прави преди 1-2 месеца ... Интересното е, че в неговата стая - не драска обаче  Thinking

# 264
  • USA
Ех, Любов по време на холера ми е една от любимите книги  Laughing. На кой рийдър се спря? И аз съм се замислила за такъв, може би ще ме огрее за другата Нова година.  Simple Smile

Мимоза, мъжът ти каква книга ще превежда? Винаги съм си мислела, че това е много интересна работа ако ти се падне нещо интересно да превеждаш.

Буути и на мен ми липсва. И Янчето нещо не се обажда.

# 265
Уинкс, този - http://www.bhphotovideo.com/c/product/662947-REG/Sony_PRS900BCKI … aily_Edition.html

Искре, и аз обичам вечер в леглото да чета, ама просто няма как. А като няма риба и ракът е риба  Crossing Arms. Сега правя някакви еквилибристики с една нощна лампа, но Ники още спи в нашата стая и е трудничко.

Между другото, той сега много се е запалил да четем книжки. Та има едно стихче за майстор Мравчо, който имал ангина, и бръмбарът му носел топло мляко. Никсъна обаче си знае, че като си болен се пие чай, и настоява да казвам стихчето с чай вместо с мляко.

# 266
 Hug
И на мен ми липсват Яна и Бути - дано всичко е наред при тях
На мъжа хобито и работата му са едно и също - програмиране, програмиране и пак програмиране  Rolling Eyes И седне ли на компютъра да пише нещо просто го няма. На моменти това ме вбесява направо, но пък от друга страна това е много хубаво за работата му Simple Smile
Няма угодия при мен  Mr. Green
Аз нямам постоянно хоби, ако изключим фотошопа, за който също напоследък не ми остава много време  Confused
Обичам да бродирам, да шия, да създавам нещо Simple Smile
Сега цялото свободно време ми е погълнато от Ина - просто не ми оставя минутка спокойствие  Mr. Green
Искре , много хубава гама си е избрал малкия художник  Party
Хубав ден на всички   bouquet

# 267
Здравейте!
Радвам се,че сте изкарали добре на срещата!Тия дни се занимавам с мойте неща и вече почти съм готова и безработна официално.За първи път невиждам път пред себе си,но няма да се кося.Вярвам,че ще се наредят нещата.Засега съм доволна,че мога да съм на разположение на децата.Но трябва да почна да мисля за себе си,тва е здравословното.
Облак,добре дошла при нас!  Hug Хубаво е,вече не се надявах на попълнения!  Grinning
Моето хоби беше спорта,екскурзиите,планините,музиката,театъра,книгите.В момента успявам да чета по малко,но много се зарибих по различни поредици,сериали,филми-има теми за тях тук във форума.Но общо взето се занимавам с хобитата на децата,с разходки,работа по вкъщи и така.Чувствам се леко непълноцена,че не ходя на работа но вече незнам губя ли от това или печеля.Тва е положението на този етап.Засега се радвам,че ще имам възможност още едно лято да съм свободна птичка.
Хобитата на мъжът ми търпят развитие-от сбирки с приятели нон стоп,които ненавиждах до висене в еврото.С тва се пребори,но не аз а самият живот.Не му остава време,остане ли му тва прави.Взе да ходи и на фитнес.Незнам преди се дразних като го нямаше,сега ми е добре като излиза.Имам ли компютър,нет и всичко е на ред!Ехехе и рима има!  Party

# 268
  • Варна
 Hug Hug Hug
Липсвам само с писане, виртуално съм с вас. Няма такова изречение  Rolling EyesИзпростях май с тая работа  Mr. Green Чувствам се като бебе- имам нужда от кашичка, те ми дадоха пържола. Ама свиквам вече , де... няма накъде.
Хобита- интересна тема.Много искам да се науча да снимам добре, но нямам време  Sad Обичам да шофирам /това хоби ли е??  newsm78/.Нищо не ме дразни в хобитата на Милко. Само да си е тука. Той обича да ходи за риба и нищо да не хваща  Mr. Green
И аз гледах репортерите за силикона и останах безмълвна.Темата не ме вълнува много, но ми стана интересно.Харесах си изказването на Азис и може и аз да го лепна като подпис някой ден- Всичко голямо в тоя живот е хубаво, освен нещастието/или нещо от сорта беше/.
Колежке, katriken има подфорум Пазар.Посети го, ще се изненадаш колко много магазини има. bouquet
Добре дошла на облак и от мен   bouquet

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 11:12 от BOOTY

# 269
  • sf
Апропо някой не му ли се среща пак??????

На мен  Mr. Green ама в бара.

Общи условия

Активация на акаунт