Юли 2007

• 23 588
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
 Hug
Иве, да ти е здрав и много търпелив рожденика   bouquet
Ти съвсем си решила да ме съсипеш - козунаци първо, а сега и тази торта  #Crazy  Mr. Green
Дани и Били  Hug бързо да оздравяват дечицата  Hug
Дели е много пораснал  Grinning
Ина снощи си изнамери от раклата с играчките един памперс, съблече се сама, понеже аз и отказах да и помагам  Mr. Green, обу си го  и цяла вечер се разхожда с него и обясняваше че е малко бебе и има памперс  Grinning
А сега още спи едва успявам да я накарам да легне и вечер и след обяд
Винаги събота и неделя си разбутва режима  Tired
За филмчетата и при нас е едно пазарене  ooooh!
Ние всички си пазаруваме заедно - или от Била или от Европа, че ние по-близко, а веднъж месечно отскачаме с мъжа до Метро
За утре съм си поръчала подарък - сандъчета и земя, да си посадя подправките  Laughing
А аз ще почерпя с една вегетарианска пица и бутилка бяло вино  Wink
Хубава и спокойна вечер на всички   bouquet
Мале какъв ферман стана  Embarassed

# 691
  • София
Веси тъкмо питах за подправките как се садят?Пиши ми на лични всички подробности

# 692
  • USA
Иве, честито на мъжа ти! Да е здрав и все така трудолюбив.  Laughing

Дели е много хубав със ските. Той кара ли или се разхождаше с тях? Хареса ли му?

Иве, с течен Тайд пера. Тук повечето са течни май и с един хипоалергичен бебешки (пак течен). Мисля обаче вече да минавам и Криси към нашия прах за пране.

# 693
  • sf
Честит празник, момичета! Да сте весели и усмихнати напук на неразбориите!

навън е ужасно, пфуууу, че злобна тая бабичка.  Joy
Днес ще се мотам из нас. Имам неща,дето все ме мързи да свърша,ама мисля да ги отметна най-сетне.
Някой знае ли как стоят нещата с лекарствата по границите? не по летищата.

# 694
  • София
Честит празник,да сте много здрави и обичани.

# 695
Честит празник мили момичета!Бъдете жени и се обичайте винаги!

# 696
Честит празник,  момичета! Да сте здрави и щастливи, обичани и красиви!   bouquet
Абе много паднали цените на почивките в Турция, направо без пари  Grinning

# 697
Честит 8-ми март момичета   bouquet Пожелавам на всички вас много щастие и любов, вечно усмихнати и ведри   Hug
И аз ще върша някакви домакински работи вкъщи,а Ева ще помага  Laughing

# 698
  • София
Яна направо ми замириса на рози,много са хубави.
Не съм разбрала това новото мол или магазин е в Младост?

# 699

Все така красиви и обичани!

Иве, не се притеснявай че си пуснала картинка с торта. Аз като видя и ако ми се дояде си хапвам без скрупули  Mr. Green
Там- Там и Алек като твоята Ина, дойде ли weekend-a режим никакъв. Вчера е спал 3часа и половина и няма да ви казвам вечерта как беше. Че се събуди в 04.30 сутринта и ми обяснява че не му се спи  Shocked мамооооооооооо исках да се хвърля в снега.

# 700
  • Бургас
Честит празник на всички   bouquet

Сега гледах по БиТиВи за дома в Ново село - е ама тези възпитатели изцяло са го ударили на уволнявка, взимат си заплатите и хич не им дреме за децата.  Sick

# 701
леле как се дореждате до ТВ, всяка сутрин Ева се залепва за Дисни ченъл и ние не може да гледаме нищо друго  ooooh! Ако отида пък в спалнята тамд а си пунса телевизора, тя  се сърди - не ме оставяйте сама още съм малка, ми вика  Laughing
А вие чухте ли случай с корейските родители ,които си играли на комп.игри ,хранели по един път на ден малкото си бебче, оставяли го само по 5-6 часа и то починало милото  Cry

# 702
  • sf
Абе много паднали цените на почивките в Турция, направо без пари  Grinning
Я издай къде ги гледаш тия работи  Wink

И аз гледам Бтв- хванах се за главата, първо за детенцето от Сандански, после за тия от дома  ooooh! ужас
И тия от корея ги видях тия дни по тв-то- е, думи нямам, толкова жал ми стана, изроди са това. Вероника и тя слушаше, после почти рева, два я успокоих.  Confused А иронията всъщност е,че тия гледали някакво виртуално бебе, някаква игра като тамагочитата и за туй висели токова в клуба. А истинското си бебече забравяли.  ooooh!

Иве, тва новото е до Метро , на Цариградско шосе, като огромен магазин за дрехи е май.  Joy

# 703
  • София
Разтресло ги е 6 по рихтер Турците,може и да паднат цените.Вики погледни сеизмичната карта преди да тръгнете с корсата Wink

# 704
Тия заметръси се движат по цялото земно кълбо,дано ни подминат.Светът полудява нещо,ще видим 2012 какво ще излезе.

Общи условия

Активация на акаунт