Юли 2007

• 23 591
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • sf
Ходихме на Театър. доволна съм, хем ми е близо, хем има къде да се паркира, хем Вико не гъкна през цялото време,че и билети на втория ред хванахме  Mr. Green

Моля някой запознат да ми каже нещо по следния въпрос- Освен полагаемата  платена отпуска от 20 дена, полагат ли се още дни за родители на деца до 6 години/ или някаква друга възраст,де/ ? Мота ми се нещо такова в главата ама може и да си измислям.

# 676
Ехо, привет и от мен.
Нещо тия дни ми беше много сдухано, много ми липсва Мариянко. На всичкото отгоре е на антибиотик и не съм до него  Confused  И така съм се отдала на мързел, или   пред компа или книжка  Blush
За утре съм обещала на колежките да занеса шампанско да се почерпим, а вечерта сме на РД на моята приятелка  Party
Вики, честно казано не разбирам, но за първи път чувам такова нещо. Мисля, че няма допълнително отпуск  Thinking

# 677
  • София,
Вики платения отпуск е само 20 дни на година, ако имаш стара отпуска в рамките на три години назад също се ползва, а новата неможе да се вземе за тази година още сега, трябва да мине поне половината година за да се пусне цялата.
Другото което е всеки родител - майката и бащата имат право да ползват по 6 месеца неплатен отпуск до навършването на осем години на детето.
Мимозка бързо да оздравяваи Марианко Hug

# 678
  • sf
Ясно мерси, значи за неплатения е ставало въпрос.

# 679
  • София
Велина ти какъв препарат ползваш?Има ли при вас някакви намаления покрай Велик ден?
Да ви почерпя за моя мъж

# 680
Иве, да ти е жив и здрав   bouquet Hug
Ева днес е нетърпима, само мрънка, вика по нас, сърди се  CrazyПробива й първият от последните кътниции може би това е прави толкова нервна.........
Сега заспиват с баща й , но още я чувам как мрънкоти за нещо.
Аз ще правя пилешка супа , а после мъфини.Иска мис е утре да пусна на градина защото съм много заета в работата, но още ми се струва нестабилна Rolling EyesЯвно ще я гледам , пък на каря на седмицата ще я пратя на Кюстендил.Ще дам поне малко почивка на баба й  Laughing и после й я връчвам

# 681
  • Sofia
Иве, да ти е жив и здрав мъжо! Много да ви обича и да е все такъв грижовен татко! (Сега ще ходя да търся такава торта, че ми се прияде  Embarassed )

Ками - дано лесно да избият тези кътници.
Сашо пък онзи ден идва при мен и ми казва - мамо имам нещо в устата и ми сочи зъбите и зяпа - и аз направо щах да падна - избили са му последните 4 кътника наведнъж, а ние изобщо не сме забелязали ... Беше нервен, но не подозирах, че може да е от това ...

# 682
Иве, весел празник на вашата къща   bouquet Да ти е жив и здрав мъжа и много да те гледа/глези/радва/слуша...!
И ние днес бяхме на театър - в 199 на "История за две малки мишки" Хубаво беше Simple Smile
За утре не съм планувала нещо по-специално. Исках да взема цветя за близки момичета, но цветарите са се уляли с цените  Shocked Ще се почерпим с бонбони по случай празника!
donsita преди да родя ми обясняваха, че докато детето стане на 7 с баща му имаме по половин година неплатен отпуск. Не знам дали това го има още.
Бубе да не пропусна - много сладък Дели!
Вероника и другите болнички да оздравяват  Hug
Сигурно пропускам нещо, но пак ще пиша  Mr. Green

# 683
  • София,
Иве имай милост моля те, и на мен страшно ми се дояде тая торта Embarassed
ДА ти е жив и здрав рожденика!   bouquet Много да те слуша и обича!  Hug Весел празник!

Вероника е легнала в 13,00 ч и още не е заспала Shocked,  баща  и беше легнал с нея, той се наспа, стана, а тя още се лигави Naughty

# 684
  • София
Честит Рожден Ден на Софи, на Герката! Да е здрава и щастлива.  bouquet

Честит Рожден Ден и на мъжа на Ива!   bouquet

На болните мъничета  - бързо оздравяване. Hug

Пазаруваме основно от Метро, на около две седмици. Междинно зареждане - Кауфланд /никак не го обичам - всичко на "промоция" е със срок на годност днес и хората са, изпуснати от някъде - все едно раздават без пари/ ooooh! Ежедневните покупки от най-близкия квартален магазин. Пазаруваме поединично, децата не ги водя в хипермаркетите. Спестявам си главоболия от това искам, това не и вируси, хванати от там. Като искам да ги заведа на разходка - парк, алейка или площадка. Ама семейно да се замъкнем в магазина - не. В някои случаи се радвам, че не ги привлича ходенето по магазини, но пък в моментите в които трябва да се премери нещо е мъчение - бързат да излизат. Ако е да изберем играчка ще са първи, но за всичко друго...

# 685
Да честитя на рожденника и да му пожелая да слуша жена си! Иве, тортата е мног вкусна  eat
billie , радвам се че Тедо се оправя. ХАйде всички дечица да оздравяват, че...
Ние семейно днес търсейки кошара за бебето решихме и до аутлета да отскочим  Shocked Забихме се в задръстването и преди бариерата на входа Обратен и беж да ни няма. Лудница. Дано да си заслужава, а то това което чувам...
Пазара си правим от местните хипермаркети. Всичките ги обикалям, но най много си тачим фантастико и хит. Била я поразвалиха, няма хубави плодове и зеленчуци. Където и да отидем обаче с Алек е лудница. Бони, ладчета... спирка няма.
Снощи да ви кажа спа при нас, но то след като даваха любимия му филм ( Междузвездни войни) нямаше как да е друго яче. Ние заспахме, той си го догледа... и нямаше кой да го пренася в другата стая. Иска ми се да пробвцам обаче да видя дали е склонен на промяната.
Мацки с какви очаквания сте за утрешния празник? Аз си го обичам да ви кажа.  bouquet

# 686
Иве,да ти е жив и здрав мъжът!Желая му много сила и късмет!Да има всичко което не се купува с пари и пари за всичко останало!  nbirthday Весел празник!
Аз писах за празника по-горе.Като беше тука приятелката ми празнувахме,сега не се получава немога да се стиковам с майките а други приятелки не ми останаха освен майките.Мъжът ми пък не го признава.Ще си купя аз нещо и така,още не съм решила какво но за спорта няма да пропусна.Съжалявам,че не се събрахме с момичетата тук,то трябваше да решим по-рано и да запазим защото утре ще е пълно сигурно,ама нали скоро имахме среща,ще празнуваме на следващата.

# 687
Честит ти рожденик Иве .  bouquetТортата наистина е изкушаваща. eat
Честит рожден ден и на Софи.
Бързо да се оправят болничките. Hug
Сашо още  е сополив и утре пак няма да е на градина.
Мойте си имат  стая но там спи само Пешо ,а на Сашо кошарата е в нашата стая ,но той се научи посред нощ да идва при нас в нашето легло.
Вики аз имам два дни към годишната си отпуска за двете деца ,но незнам дали това не зависи от КД.
А Дели  е много сладък скиор. Heart Eyes
Отивам да гладя огромнота купчина ,нищо че вчера преборих една такава. ooooh!

# 688
  • sf
Иве, да ти е жив и здрав рожденника, много да се разбирате и обичате!

Аз мислех,че празнуваме миналия път  Joy

Днес Вико е наказан да не спи , защото вчера спа до 18ч и снощи заспа след 00:30- като аз заспах преди него и не знам коко е откарал после. Откъде я взима тая енергия тва дете не знам. Само троши, пилее, прави бели- мъжо изперква тотално- вика му, обижда го- ужас!
Да се оправя тва време,че откачаме вътре. Стопли ли се и тръгваме на пътешествия и се надявам се да се кротнат всички.

На 20.03. ще дават Трите прасенца в салона на Заимов- мисля да отидем. Но понеже съм почивка, ще си изям някоя кутия бонбони пред тв-то  hahaha

За утре- нищо спешъл, не очаквам и подарък.

# 689
  • София
Мерси момичета,ако знаех че ще ви раздразня нямаше да слагам торта,тази беше първа не съм я избирала,само по това че мъжо обича шоколадови.Да ме извинят бременните Embarassed
Утре нищо като всеки ден.
Вики  в къщи аз крещя,моляя се и аз за по топло време да кротнем всички.
Днес бях пак на сеанс"" следващата среща ще ви разказвам много беше интересно и вълнуващо.
Още немога да разгледам снимките на Дели,довечера ще погледна скиора Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт