Юли 2007

• 23 600
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Т.нар. Аутлети в БГ според мен са "мижи да те лъжем" работа ... Не може да са им такива цените, като в цял свят са в пъти по-ниски ... Както и да е ....

Относно оделянето на по-големите деца:
Сашето (който от 6 месечен си спи в неговата стая - сам) сутрин в 7 - 7:30 си носи възглавницата в нашето легло и си ляга човека.
След поредното такова изпълнение го питаме - Сашо, бебето къде ще спи? Той: В моята стая, в моето легло. Ние: А ти къде ще спиш? Той: При мама в голямото легло.
Аз за сега не го мисля това - като се роди бебето ще видим - може пък да реши, че не му е мястото при нас. Ще оставя нещата да следват естествения си ход.  Peace

ОООО  - новия MS Oфис казват бил кошмарен ... Добре, че не ми се налага да го ползвам ....

# 661
Здравейте!
На мен пък мъжът ми днес ми подари лаптоп, щото Дели почупи моя. По принцип си го беше взел за него, но се смили над мен Laughing Той е Ейпъл Мак Бук и няма да ви казвам как се боря с него Whistling Ама ще му свикна де Mr. Green
Днес направих супа, пиле фрикасе и баница, изчистих и остатъка на деня изкарах с приятелки на кафенце. Мн. добре се чувствам така.
Брат ми днес е бил до този Аутлет, каза че цените са високи като за стари колекции. аз смятам да го посетя като отмине лудницата.

# 662
  • sf
"From Paris with love" е оригинала, да не повярваш,че тоя път са го превели истински  Joy

Ей не мога да се добера до копма от Вико. Научи се да гледа Ну,погоди и Том и Джери в ютюба и само крещи ако го спрем  ooooh!

# 663
На Дели също мн. му допада Ну погоди.
Ето малко снимки от нас http://boriana80.snimka.bg/baby/delian.121156.17695580

# 664
  • София,
И Вероника много харесва "ну пагади" честичко си го гледа и все ме пита МАМО тоя вълк защо гони зайчето Joy.
И аз днес наготвих много неща, а си имаше ядене от вчера Mr. Green, правих пилешка супа на Вероника, която не ще да я яде, батко и пък хич Naughty, за баща им правих лозови сърмички, и накрая и една тава пълнени чушки, сега няма да готвя цяла седмица докато не изядат всичко Peace
Велинче права си за праховете, направо са си пълно НИЩО и наистина и кал не изпират. По едно време едни приятели ни доккарваха от Гърция Ариел и персил, обаче и той не ми харесваше, не се разтваряше, а си оставаше горе в шкафчето на пералнята, или пък самата синка не се разтваряше и се лепеше по дрехите, налагало ми се е много пъти, да изплаквам поне още два пъти всичкото пране.
А иначе Вероника е болна ДА, днес уж беше по добре, но сега пак вдигна Т, още антибиотикът не е подействал, но и тя много го повръща, днес поредното даване се наложи три пъти да го даваме, защото го повръщаше веднага, добре че накрая от третия път успяхме Peace, поне е хуБаво че се пие един път дневно Tired
Ние пък си пазаруваме редовно в БИЛА, незнам може би е въпрос на навик, но там съм си свикнала и знам кое къде се намира, в Кауфланд е страшна гъчканица и никога немога да намеря точно това което търся.
Велина ти кой ексел имаш в предвид - 2007 ли, наистина е много гаден , аз преди два месеца голямо борене и чудене правих с него. Сега като че ли вече му посвикнах де. В момента уча някакъв предмет в унивесритета - казва се информационни системи и по упражнение преподавателя ни показва и ни учи как се работи с него, разбрах доста  неща, които преди ми бяха непонятни.

# 665
Дани, какво й е на малката?
Бубе честит комп  Grinning.В кой хотел бяхте на Боровец?
Ние не отидохме до Аутлета, домързя ни  Embarassed Сега пека пилешки пържолки ,ще хапнем и ис мечтая да лягам , уморена съм много
Ева гледа Мики Маус на компютъра и пазаренето колко да са сериите е ужасно  ooooh!

# 666
Дано се оправи Вероничка,да не се влошава!
В Кауфланд наистина е голяма блъсканица дори и през делнични дни.Инъче има добри оферти и цени.В Била сме си свикнали и ние,поне в нашата няма играчки и изкушения за децата.Инъче в Хит обичах,но там с двамата е страшно.Обаче такани е писнало на мен и децата всеки уикенда да ходим на пазар в някой Маркет,че вече предпочитаме да чакаме в колата.
Разбрах,че в Аутлета било някаква лудница,опашка от коли и ние ще изчакаме.Днес бяхме пак до Мола,то пъпа ни там хвърлен,оставихме децата в клуба и всеки се разхожда къде си реши.Е нищо не купих,за първи път така свободно да разгледам и нищо,направо странно ми стана и някак гадно,неудовлетворено.
Марти,представих си ви-сладка гледка и ние така спахме извесно време,но децата им е съклет и Надина твърдо си е в леглото от как Никола взе и той да идва при нас на около 10месеца.Преди тва я местих като заспи,но то леглото й е залепено за нашто.И ги сменяме,някой път той на леглото тя при нас,но на втория етаж само каката спи по обед,вечер още не се навива.
Но много искам да имам детска стая,Клара откак Зейна проходи и двете ги отдели сами в стая,те си свикнаха уж но все я викаха и тя ставаше по сто пъти вечер.Не са много спокойни сами,но като порастнат както вече са порастнали кажи речи моите-тогава мисля че са ок.Ама само дето ни липсва стаята.
Бубе много готин Дели на ските!  Peace

# 667
  • София,
КАми честон да ти кажа и аз не знам какво и е, няма хрема, нито спазми, кашлици - но отвчера сутринта е с температура, 38, 38,6  - нощес беше 39. Личната каза, че е с много червено гърло, изписа и АБ - първо мислех да не го давам, но като неуспях вчера да сваля Т цял ден и накрая го дадох, преди да се е обезводнила и да сме се озовали в някоя болница, ще се оправи, но си иска време,  Peace.
И като си помисля че си е стояла в къщи, тези дни не е ходила на ясла, откъде го хвана това нещо Thinking
Бубе честита придобивка и от мен да си я ползавш с удоволствие и безотказно Peace
Ками ще те питам нещо на ЛС - може ли, отговори ми когато имаш време. Peace
П.П. Бубе страхотен е скиора  Blush
Яна и на нас така ни липсва втората стая, ако я имах и аз веднага бих ги отделила.
Вероника пък вече не иска да спи при нас, иска си в нейното легло, Там си ляга вечер там си и заспива. Снощи я сложих да е при мен, а баща и го командировахме в кухнята, да съм по спокойна и да мога да я преобличам, да меря Т. А тя през нощта по едно време стана и ревна да съм я местела в нейното си легло, та се понаспах и аз де след 5 часа, като и спадна температурата и то сама на спалнята Joy

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 21:05 от Семирамида

# 668
  • София
Яна ако знаех че ще ходите в мола щяхме да дойдем,ние бяхме в Хемуския.Никола си се вози сам на ескалатора не го бърка той е решил от единия на другия за малко да го загубим.
За кои офиси говорите,не ми е ясно,аз ползвам ексел ама на ниско ниво.
Боряна честито много са хубави,като ай фона.
Велина не е ли на почит макинтош и ейпъл при вас?

# 669
Благодаря ви, момичета!
Ками, бяхме в Олимп.
Аз пък обожавам да пазарувам в супер маркети. Ние горе долу го правим на 10 дни. Приемам го като развлечение, особено ако е в Хит. Там само сурови ядки на добри цени не си намирам, а тях ги ям в промишлени количества. Сега съм се заредила с два кг  Sunglasses
Дано Вероника бързо оздравее Hug

# 670
  • USA
За 2007 говоря, за мен е нов, защото преди съм работила със по-стария. На мен Ексела ми е като дясната ръка в работата и затова се ядосвам.
На почит е Мак-а. Вкъщи имаме 2 Simple Smile, но и на двата имаме Уиндоус. На Епъл им е по-странен софуера, но казват, че като свикнеш е по-удобен. Тях ги бива в софтуер за рисуване, снимки етц. За таблиците Ексела е кралят засега.
Досега бяхме на РД и сега съм с пълен корем пица и торта.  Laughing

# 671
  • София
И на мен лаптопът ми е с новия МС офис, изприщих се с този ексел, като ми се наложи да работя един път вкъщи. А на уърд трябваше да разпечатвам на мъжа ми нещо и се оказа, че са несъвместими версиите с настолния компютър, на който е принтера, та губих време да сменям формата на файла, абе... не знам защо толкова ги променят.

Кая заспива гушната на нашето легло, местя я после в нейното. Вече доста често не се буди през нощта, а ако се събуди става и иска да я вземем при нас.

Днес заминавам в командировка, надявам се да има безжичен нет в хотела, да не изоставам от темата  Mr. Green

Отивам да се къпя и да стягам багажи, че и Кая ще бъде командирована в Разград.

# 672
Добро утро!
Гледахте ли по новините каква лудост е било вчера с новият Аутлет.Разбирам хората,тва скучно ежедневие ги съсипва,имат нужда от нови емоции каквито и да са те.Ето като е лошо времето хората с деца направо се чудим какво и къде.Вече всичко сме пробвали,навсякъде където е възможно кажи речи сме били.Искаме да си починем в къщи и да мързелуваме,но кой да ти даде.Те кипят от енергия.
Иве,вчера като излязохме незнаехме къде да ходим буквално.Мъжът ми обикаляше с колата и се чудеше накъде да тръгне.Толкова сме се издухали,че вече нищо не ни се прави.Той плюс тва винаги има задачи уикенда пък аз все оставам пазач на децата.
Велинче,много си права за перилните препарати тук,не изпират и тва си е.Ако не е Вениша незнам.Преди имаше един препарат с жлъчка много успешен,но го спряха,пуснаха друг но не е ефективен.
За утре нищо,няма да празнувам.Друг път с Клара и децата ходихме на сладкарница на 8-ми март,беше приятно.Сега немога да се стиковам с другите майки,повечето и работят.Липсва ми щото ми беше близо,с моят режим,с деца на възраста на моите.Тая комбинация не е лесна,но какво да се прави ще тръгна вече и аз по моят път.

# 673
  • София,
ДД
Яна и аз гледах снощи по телевизията за километричните опашки и задръстването за новия Аутлет Laughing
А ние изкарахме тежка нощ, нямахме Т, но се скъса да кашля и да повръща странни храчки с парчета гной в тях Embarassed, явно антибиотика е взел да действа и почва да се чисти. Днес също много кашля, киха, ужас, носът и също вече протече. Как се е задръстила така с тези секрети, незнам, тя явно затова вдигна и Т. newsm78 Вече наближава времето за АБ, а на мен ми се е свило сърцето как да и го  дам без да повърне Sick.
За утре и аз нищо не съм мислила, ама то и какво ли да мислим Embarassed, пак ще си стоим в къщи Crossing Arms
На мен днес ми е едно скапано и уморено, като не съм се наспала цяла нощ и сега съм като парцал Tired

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 11:50 от Семирамида

# 674
  • Асеновград
Здравейте ,
Тедо е добре вече , май.Тази сутрин с отваряне на очите взе да повтаря "шупичка" , а като му сипах , яде и казва "ммм , вкусно".Вчера преди обяд повърна за последно.С това повръщане голям зор видях , той повръща , а докато чистя след него и аз на 2-3 пъти повърнах , много съм кекава.Много отслабна , сега само една голяма глава му остана , шкембето му изчезна , бутчетата му отслабнаха , дрехите му висят.Не че няма да навакса де.
Марти , като се бутаме тримата вечер в леглото на тясно , все си мисля за вас , чудех се дали спите четиримата.Ние си играем на прехвърляне , понякога изкарва няколко нощи подред в неговото легло , а понякога се местим по 3 пъти на нощ.
Дани , дано се оправи Вероничка по-бързо  Hug.
В Асеновград строят Била и Пени маркет , докато нямаше нито един такъв магазин , сега два.Аз много се радвам за Билата , защото понякога елементарни неща не могат да се намерят по нашите малки магазинчета.Иначе и ние пазаруваме от Метро ( в Пловдив ) , преди го правихме след работа , сега е малко трудно , щото трябва да пращам Гошо сам и не мога да го контролирам Mr. Green.
Мен AutoCad 2007 много ме дразни , може би защото не съм работила достатъчно на него , за да му свикна.

За утре , племенника ми ме пита : "Няма ли да сготвите нещо по-така , как ще ни почерпите , 3 жени сте , все пак?"
Аз го питах , дали ще ни купи подаръци и на трите  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт