Юли 2007

• 23 606
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
ДУ
Велина по рецепта на Танита от първа страница на рецепти за м.за хляб.Ако искаш ще ти я напиша довечера?
Ще свикна ама е терсене,а другия ми е с ХР.Виста никога не съм ползвала,ама момчето което ни оправя комп.казваше че не става.
Забравила съм един спанак от ДК на плота бурканчета са се вакумирали ама цяла нощ на плота,дали се е развалил въобще да го давам ли на децата?

# 646
добро утро
Нещо хич не спах спокойно ,Ева и тя се въртеше само и подпръцкваше  Laughing, очаквах да напъни памперс,ама не се случи.
Аз харесвам ХР, мъжа ми имаше Виста, изобщо не й бях фенка  Peace
Иве, опитай го , би ме притеснило ако да кажем има яйце вътре  Peace Иначе аз съм давала така кухня, все пак сега е по студеничко(ние изкл.отопление като лягаме)
Вики ние рискувахме една събота и отидохме без билети на Възраждане и не можахме да гледаме Червената шапчица, но там заличката си е малка, ти знаеш.По добре си купете днес билети   Peace

# 647
  • София,
Добър ден Confused
Ние сме болни с температура от вчера сутринта, и с много червено гърло Embarassed

Моя лаптоп е с виста и ми скъсва нервите Twisted Evil, веднъж го прецаках, щото си бях качила една програмка която е само за Уиндоус, та го преинсталираха отново Sick Сега внимавам какво качвам на него, и аз си харесвам ХР- може би защото компа е с него и съм му свикнала. Crossing Arms

А аз да Ви питам като говорехте зца течните прахове и омекотителите, аз също ползмав течи прахове на Персил и рекс и светлозеления омекотител на ленор. Обаче нещо хич немога да си хвана кмярката на праха, малко ли слагам  newsm78, много често няма никаква пяна в пералнята, а слагам по две пълни капачки и то на половин перамня newsm78. Имам чувството че и тези прахове ги развалиха, преди като че ли бяха по концентрирани. А да неговорим, че петната, ако не ги обработя предварително на ръка и то с Вениш изобщо не излизат ooooh!

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 14:02 от Семирамида

# 648
  • София
Дани сега има някакви таблетки за петна на персил фрог и ариел,потърси в някои спец.магазина за перилни.На рекса пише 50-75мл направо в казана ли го слагаш?Бързо да оздравява Вероничка
Кажете моля за пустите подправки,купих си сега и ги насадих семената,ама пише че трябва да се разсаждат ако не го направя дали ще излезе нещо.Не помня баба да е разсаждала.А и групирах по две подправки в правоъгълни сандъчета,да не омешам работата?
Били как  е Тедо?
Ходихме до Кауфланд,струва ми се по евтино от билла?Някой да има наблюдения

# 649
отскоро пера с Ариел , обаче гръцки- огромна разлика с този на нашият пазар, по ароматен ,пере доста по добре, но честно казано и аз петна преди това обработвам с вениш  Peace
Дани, Вероника ли е болничка??
Оо да Иве, Кауфланд е един от най евтините супери, а Била е доста по високо ниво  Peace Аз обаче не го харесвам , винаги е мръсно ,разхвърляно и пълно с нахални баби ,които само те блъскат  Rolling Eyes(поне в Младосткият Кауфланд е така де).Обожавам да пазарувам от ХИТ, а преди да отрият такъв наблизо Билла беше фаворита  Peace
Ние мислим да отидем до аутлета, който откриха вчера, защото на Ева не й се спи  Laughing Само че тя на такива метса е неукротима ,пипа всичко, тегли дрехи, пробва обувки(главно мъжки маратонки)  Crazy

# 650
  • София
ООО Ками баби и цигани,че бяхме в О.Купел. В нито един от тези магазини не ми е приятно да пазарувам.
И моите все пипат и дърпат а Ради и подушва дрехите и вика "МММММ хубаво" а то  Sick да кажеш какво има за момченца може да го посетим ако си заслужава,гуменки за лятото неща?

# 651
  • sf
Аз да не остана по-назад днес направих два кекса. Единия за първи път, ще кажа после дали е станал.
Ние пазаруваме от Метро яко веднъж в месеца, а иначе от Била и кварталния.
И аз щях да питам за новия Аутлет- който иде пръв да разказва после.

Голям студ навън, пфуу, изкарах децата малко на терасата , ама аз и носа не си показах.

Гледах "От Париж с любов"- приятно филмче, става за релакс.

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 15:06 от donsita

# 652
ще ви разкажа момичета, кофти е че няма детски кът, храната също била зле- имало Subway и някакви наденици.Ще го прегледаме днес отгоре отгоре, че дечко ще е повече тичане след нея  LaughingОсвен това май сега е разкопано там заради метрото и са калища ,незнам дали мъжа ми знае някой друг път по който да стигнем до него.
Аз харесвам и Фантастико, когато съм с Ева ходим до там ,че ми е по наблизо  Peace
На мен ми се ядат солени мъфини ,ама ме мързи да ги направя  Embarassed

# 653
  • София
Утре моя има РД и ще му правя едни предястия и питка.Чудя се дали няма да го натровя ако сложа и риба пак,ама предястието ще има майонеза????Изкажете се.
Вико да кажеш за кекса

# 654
Успях съвсем малко от вас да изчета  ooooh!
За театъра, аз още не съм водила Алек , но много ми се иска. Той обожава да му чета приказки а ако баща му му ги "играе" е още по- голям кеф. Еднаприятелка води детето си  на пиеските в Патиланци. Казва че му е интересно.Ще пробвам тази неделя и ще ви споделя. Как хубаво си говорите за похапване... по добре че не мога да съм постоянно присъствие иначе 100 кила не ми мърдат. И без друго съм качила вече 15  #Crazy
Аз съм с Виста, имам резерви, но нямам вариант да я сменя с друга версия, така че се примирих.
Споделете вашите дечица с вас ли спят. Имам в предвид в една стая ли сте. Аз искам да "отбия" Алек преди бебо да е дошъл, но само и ако той самият го желае. Днес е сам в стаята. Ще видя как ще е довечера. Стискайте палци.

# 655
  • USA
Донси, как е името на филма в огригинал?

Иве, много харесвам на Танита рецептите, защото са много точни и няма "на око". Аз май този козунак правих миналата година. Мисля, че няма проблем с майонезата. Кауфланд в Русе беше много хубав, не съм ходила в софийския. Имаше много хубави толумбички и хлебчета.  Laughing

Дани, на мен ми се струва, че препаратите в БГ са слаби за петна. Тукашният бебешки много по-добре се справя. Там всичко с Ваниш поливах и помагаше. Направи ми впечатление, че дори и калта не изпираха препаратите (не знам дали не е от калта, де).  Mr. Green Бързо да оздравявате!  Hug

Мен Вистата не ме дразни, но последният Ексел много ме дразни. Сега ще ходя на курс къде да си намирам функциите от стария Ексел в новата версия.  Crazy

# 656
  • София
Разби ме с този ексел,вярно ли какво му е?

# 657
  • USA
Различен му е интерфейса. Уж по-лесен за използване, но ако не си запознат със старата версия. Менютата липсват и така... Абе, не ми харесва.

# 658
България си стана родината на аутлетите, под път и над път.Подозирам, че това ще е поредния блъф. Аутлет за мен значи да е минал всички намаления продуктът в магазина, демек 30, 50, 70 процента и когато никой не го е купил да отиде в аутлета на 80 процента примерно. Аутлетите тук са до 70 процента, има нещо сбъркано

Вили, ние засега нямаме детска стая. Имах идея да науча Никола да си спи в леглото преди да се роди бебето. Уж стана много лесно всичко, още от първия път, като му застлах легълцето пожела да си спи там. Като се роди Валери обаче каза, че иска при нас, щял да спи на малкото легло, само ако и бебето там спяло. Специално в този случай, аз не посмях да съм настоятелна, не знаех как ще го приеме. Сега спим 4-мата на спалнята - Валери, аз, Никола, баща му. Искрено се надявам след два месеца като си има стая да си я ползва по предназначение, но не се заричам, че ще стане  Wink

# 659
  • Бургас
И ние спим на едно легло тримата. Не че има къде да сложа допълнително легло. Кошарата отдавна съм я махнала че само ми се пречкаше.

Велина, как се казва новата версия, аз докато свикна с 2007 ми се видя трудно - мислех си че няма вече накъде да измислят по-голяма глупост, обаче явно съм грешала  ooooh! (а претендирам да съм спец на офис пакета)

Общи условия

Активация на акаунт