True Blood(Истинска Кръв)-"Welcome to Bon Temps"-13 тема

• 14 906
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Да ни е ЧЕСТИТА НОВАТА ТЕМА И ГОДИШНИНАТА.
Аз так се бях приготвила за скок, ама шефката като ме изненада и щях да тупна от стола и разрив да си докарам
А с това болно сърце как ще меря сили с ''пчеличките'' Wink.Но вече всичко е под контол и кръното е стабилно Peace
Ари вееее Танче.
Болно сърце,болно ма не ти пречи да подскачаш я при джентълмени я при Биловциии.

Нъ-ъ.Сега и мъжо прескачам Peace Laughing ще отскоча и до супернатуралните като приключа с брат Дамян Peace

# 31
Паузирах си филма да ви хвърля едно око, ма сега ще трябва и отатък да ходя, че ми запалихте любопитството.

Кво гледаш?

Зисе, стига де, не подскача тя при джентълмени, щото си имаме уважението.  Mr. Green

# 32

Много готЕно в мола, бре  hahaha

# 33
  • гр.София-Красна поляна
Паузирах си филма да ви хвърля едно око, ма сега ще трябва и отатък да ходя, че ми запалихте любопитството.

Кво гледаш?

Зисе, стига де, не подскача тя при джентълмени, щото си имаме уважението.  Mr. Green
Е как какво,гледа Дневниците.
Командире,биии,верна никому,биии. Mr. Green

# 34
ДЖЕНТЪЛМЕНИТЕ САМО ГИ ПОСОЧВАМ ЗА ПРИМЕР Hug НА МОИТЕ ЛОШИ МОМЧЕТА/разбирай Дамянчо Peace/ Grinning

# 35
Дневниците нямат още суб. Свръхестествените пуснаха субтитрите, но те са ми за по тъмно  Mr. Green

# 36
Мисля да започна с тях от понеделник за закуска Peace

# 37
Е как какво,гледа Дневниците.
Командире,биии,верна никому,биии. Mr. Green

Бе и ти си права...  Mr. Green

За Дамянчо ше те захапе лейтенанта, ама къде изчезна... ще я набарам аз да киризи джентълменски снимки у комшиите и ше й късма пагоните  Laughing

Тоз степфадър не го и чувала... Днес май ще си карам на Кръв, освен ако не ръчна ей сега мж да ми свали Дневниците. Те до колко епизода го докараха? Сигурно до неделя ще ги свърша, каквато съм маратонка...

# 38
 А лейтенанта само плаши ,не е тилкова страховита Peace

# 39
  • гр.София-Красна поляна
Танчеее,сега вече утечеее.
Какво е това в подписа ти? smile3515
Каква Дамянова,Билова,Вампирова? af
Те сега ти подпалих чергата.

# 40
hahaha Joy
е Билова е на 2 линия/чакам/ от уважение
Ти сега ли го забелява,та аз от ранни зори се премених Peace
Обаче нещо не можа му улуча правилното място Confused

# 41
  • гр.София-Красна поляна
hahaha Joy
е Билова е на 2 линия/чакам/ от уважение
Ти сега ли го забелява,та аз от ранни зори се премених Peace
Това го прочетох като ,,Ти сега ли го забелва,, Shocked
Сега,сега няма второ,трето аз съм Билова и никой друг. #Cussing out
Ясно!

# 42
Къде тоз подпис, нищо не виждам? Танче, и Дамянова не бива, лейтенанта ще те подгони...  Whistling

Аа, видях, видях.

# 43
Къде тоз подпис, нищо не виждам? Танче, и Дамянова не бива, лейтенанта ще те подгони...  Whistling

Аа, видях, видях.
Аз  нали затова писах,че не е страшна.Разбрала съм се с нея. PeaceНе е свидлива кат наша Зиска Crossing Arms

# 44
Разбрали ли сте се? Тогава добре. Иначе ще станеш булвано на кълбета, като те почнат и тя, и Зис.  hahaha

Знам я аз защо не е свидлива, знам яяя! Да вземе да стане по-Дамяносвидлива, че ще ми кацне на оптическия мерник.  Mr. Green

А, ето те, лейтенант!

Общи условия

Активация на акаунт