True Blood(Истинска Кръв)-"Welcome to Bon Temps"-13 тема

• 14 829
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
А, да, муха. Анди святкаше с един прожектор над главата на Джейсън и привлече насекоми. А Сам нали приема форма на нещо, което е до него. Джей кви очи опули  Joy

hahaha  Shocked "Къде изчезна той по дяволите?" newsm78  Joy Joy Joy

# 616
 Joy Joy Сега дърпам 2-ри сезон наново. Домъчня ми  Laughing

# 617
Добро утро
За Джентълмена бях чела тук във форума,че се е пробвал за някоя незначителна третостепенна роля.Дори си помислих-по-добре,че не са го одобрили в Здрач си е тъкмо на мястото
Бабата на Суки пази тайна защото нали имало 2 съперничещи се клана.Синът на пра-дядото от фея/ако не се лъжа/иска да завземе властта и изтребва всичко наред.
И аз задодох същия въпрос като започнах да пиша в темата ''Как така Джери има вирус-Х,аМалкълм не е заразен
 Наистина Иън не го виждам как ще изиграе на моменти правещия се на глупак разпасан Джейсън
Трайкова викинга е ДА БЕСТ Peace Wink

# 618
Добро утро
За Джентълмена бях чела тук във форума,че се е пробвал за някоя незначителна третостепенна роля.Дори си помислих-по-добре,че не са го одобрили в Здрач си е тъкмо на мястото
Бабата на Суки пази тайна защото нали имало 2 съперничещи се клана.Синът на пра-дядото от фея/ако не се лъжа/иска да завземе властта и изтребва всичко наред.
И аз задодох същия въпрос като започнах да пиша в темата ''Как така Джери има вирус-Х,аМалкълм не е заразен
 Наистина Иън не го виждам как ще изиграе на моменти правещия се на глупак разпасан Джейсън
Трайкова викинга е ДА БЕСТ Peace Wink

Така ли? Ми значи за някой от третостепенните вампири ще да е било. Не се сещам за други третостепенни от първи сезон...

# 619
  • София
Е ако е третостепенна роля на вампири може би е от тея вампири когато бяха в къщата с Годрик и Ерик, Бил там когато Ерик накара Суки да му вади куршумите. Там имаше бая вампири.

# 620
Е ако е третостепенна роля на вампири може би е от тея вампири когато бяха в къщата с Годрик и Ерик, Бил там когато Ерик накара Суки да му вади куршумите. Там имаше бая вампири.

hahaha Джеси,въртиш,въртиш и все около Годрик Joy Може пък да е някой от вампирите в бара на Ерик Peace Все пак говорим за 1-ви сезон Wink

# 621

hahaha Джеси,въртиш,въртиш и все около Годрик Joy Може пък да е някой от вампирите в бара на Ерик Peace Все пак говорим за 1-ви сезон Wink

Ъхъ, именно. Или някой от оная лошата тройка, как им бяха имената? newsm78

# 622
  • гр.София-Красна поляна
Ама Бил е много убав бииии. Heart Eyes
Настръхвам кат пума като го скивам.

# 623
Ей сега се разрових в гугъла, но не си казва джентълмена за коя роля е пробвал. Но пък за жалост прочетох нещо много разочароващо за Стивън - нарекъл джентълмена "диетичната кола на вампиризма" и една още по-лоша дума. Не очаквах такова нещо от него!  #Cussing out

# 624
Ир, те го бяха предизвикали с това интервю. Имам бегъл спомен за него. Но като цяло знам, че се поддържаха нещо и беше споменал, че би играл тенис с него или нещо подобно...Абе разбра какво говоря, нали  Laughing

# 625
  • гр.София-Красна поляна
Споко бии,Пуци.
Не смятам,че го е казал с някаква злоба.

# 626
Ир, те го бяха предизвикали с това интервю. Имам бегъл спомен за него. Но като цяло знам, че се поддържаха нещо и беше споменал, че би играл тенис с него или нещо подобно...Абе разбра какво говоря, нали  Laughing

Е, извинявай, ама кое може толкова да го предизвика, че да го нарече pussy, егати! Не приемам, сърдита съм му!  Crossing Arms

Зис, не е за злоба, но е брутално. Как пък Алекс се въздържа от нецензурни коментари?

# 627
Ама Билито наистина много хубав. И как изтърпява кривотиите на Сукито  ooooh!
Като зачезна в края на 2-ри сезон, дали често ще го показват  newsm78

Е, извинявай, ама кое може толкова да го предизвика, че да го нарече pussy, егати! Не приемам, сърдита съм му!  Crossing Arms

Зис, не е за злоба, но е брутално. Как пък Алекс се въздържа от нецензурни коментари?

Ами казали му, че Робърт се бил присмял нещо на актьорската игра или на самия сериал...абе нещо подобно беше...и че били много дърти актьорите.

# 628
  • гр.София-Красна поляна
Ми аз подозирам,че много малко ще го дават в 3 сезон или поне в началото. Sad
Ши ги оскубя сценаристите ако е така. Crossing Arms

ТАНЧЕ,ти си виновна.

# 629
Ми аз подозирам,че много малко ще го дават в 3 сезон или поне в началото. Sad
Ши ги оскубя сценаристите ако е така. Crossing Arms

ТАНЧЕ,ти си виновна
.

Shocked hahaha hahaha Сигур! Може и тя да го е отвлякла, ша знаш  Thinking

Общи условия