True Blood(Истинска Кръв)-"Welcome to Bon Temps"-13 тема

• 14 804
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • гр.София-Красна поляна
Те се постопиха, Кате, най-много в кал да я овъргаляш. Ма то и на това ще е доволна Зиса. Mr. Green
Да,тогава ше е Калхен Монстър. Mr. Green

# 676
За Листопада просто няма начин.Напоследък като вляза в другия форум все ги няма -гледали Листопад.Тъй ли не окапаха тез листа ,доста месеци ги дават.
За наводнението ,не знам пдробности,но вече май няма в Ямбол, в Елхово са зле.
Аз съм в центъра и няма такава опастност за къщата.И слава Богу,доста сериозно било положението

# 677
За Листопада просто няма начин.Напоследък като вляза в другия форум все ги няма -гледали Листопад.Тъй ли не окапаха тез листа ,доста месеци ги дават.
За наводнението ,не знам пдробности,но вече май няма в Ямбол, в Елхово са зле.
Аз съм в центъра и няма такава опастност за къщата.И слава Богу,доста сериозно било положението

hahaha Това някой от турските сериали ли е?

Много лошо с тия наводнения...

# 678
  • гр.София-Красна поляна
Ади,бега ама после ше дода по някое време.
Като,стегай се у кръсто и действай. Mr. Green

# 679
Мали, мали...на нашата бедна държавичка само такива бедствия й трябват  ooooh!
Горките хорица - като си гледат къщите потънали във вода  Sad
Миналото лято 3 дена сменяхме покрив - е точно 3 дена валя това лято. Гати късмета, гати къръщината. От контактите шуртяха водопади. А строихме преди 3 години къщата  Sad Слава Богу нямаше инциденти и всичко мина и замина. Но такава поразия много ядове и пари гълта  Crossing Arms

# 680
Кате, поне като сте в къща всичко от вас си зависи, не се съобразявате с външни простаци. Нашия апартамент вече почва да мухлясва заради празния горе, който от 10 години не е пипнат, стои на замазка и студовете и жегите ела да видиш кво правят...
Дай да не приказваме за тия неща, че веднага ме хващат лудите, а днес вече се ядосах достатъчно.  Hug

Сори за офа.

# 681
Таничка, анкета за турнето на цирка измислила ли си вече?

Не съм още,ама след като заглавието ще е цирк,анкетата да е за.......Лафайет примерно Thinking

# 682
Ир, много си права! Спираме темата, че и аз си образувах нерви  Crossing Arms

Трайки, бива, бре - какъв цирков трик би му отивал на Лафайет?  Mr. Green Wink

# 683
Таничка, анкета за турнето на цирка измислила ли си вече?

Не съм още,ама след като заглавието ще е цирк,анкетата да е за.......Лафайет примерно Thinking

Да ти имам асоциациите!  hahaha

# 684
Турски е сериала
Тази година и ние ще правим покрива Confused

# 685
Какво става, бре? Да не легнахте на дрямка преди големия старт?  Mr. Green

# 686
Аз загрявах до сега, но отивам вече да преспивам бебо.

# 687
Аз играя карти

# 688

Ей, завидях, как ми се е доиграл покер  Rolling Eyes И кво, само аз и Дю на тръстиката?

# 689
  • Срещу планината:)
Да тук съм завърнах се от ангажимента  smile3539 Докато ви дочитах,се чудех на кого казвате слънчевият отец,и чак сега зацепих че е онзи хахо дето отвлече Годрик,нали така  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт