True Blood(Истинска Кръв)-"Welcome to Bon Temps"-13 тема

• 14 892
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.София-Красна поляна
Аз сега почнах да гледам Новолуние. Flutter
Абе тая Бела има зъби като на рабит бе.

# 61
  • Срещу планината:)

Айде моля моля, аз съм и фен на Крис,Анито да не е с перфектните зъби  newsm47

# 62
Дами, първа глава е качена в лилавата тема, но не се побира в един пост, та е разделена в два. Качих и началото на втора глава.

hahaha Според мойта приятелка е и кривогледа освен това, а ъвпросната приятелка не е анти-фен, тя няма отношение.

Дю, фенствай си, бе, фенствай си. Верно, че и на Ана зъбите не са перфектни, но е оригинално чаровна, за разлика от бозицата Стюарт. Сори, ама така е.

Айде, отивам да видя за какво аджеба става дума в тия Дневници, че ми продънихте ушите!

# 63
Иху, и аз не харесвам Кръстинка от Здрач, голяма ми  е темерутня и меланхоличка Crossing Arms
Анка има уникален чар, моля.
 Инак за другия форум, само да кажа, че нещата започват да стават супер яки там, аз ви казвам, накрая ще се турим у лигата на световноизвестните Mr. Green

# 64
Хахаха, Кръстинка!  hahaha Ей, майоре, страшна си!

Сега, да, кажа, докато съм паузирала пилотката на Дневниците - похвално се старае Стефчо да се доближи до перфекционизма патинсънов, нооо, ех, има и невъзможни неща  Mr. Green Но е свежарка иначе сериалчето. Продължавам да гледам.

ПП Страшни сме, Беб, дума да няма!   bouquet

# 65
  • Велико Търново
Мацки! Стегнете се! Нашите мъже в Истинска Кръв са но много по дъбро ниво то момчетата в Здрач и дневниците! Освен това почвам да ревнувам щото може ида не пиша мн често, ама като вляза тука искам да чета за Бил, за Ерик и за Джейсън. Какво ми сте се прехласнали по тези...............хм ще си замълча, ама по-сериозно моля!
Аз вчера разбрах, чи дават Кръвта по Фокса и много се изкефих, за което съм благодарна пак на вас! А всеки ден ли го дава и по едно и също време ли?
Обичам ви! И не се отплесвайте много с тези Дневници и др. Hug  bouquet

# 66
  • Срещу планината:)
marrrinka85 Не е всеки ден, само в четъртък а в съботам го повтарят  Wink

# 67
Маринка, кой се отплесва, бре? Всички си обсъждаме мъжищата от Кръвта! Като искаш да четеш, земи и пиши, де!  Mr. Green
Като сме на сухо до юни, за кво да говорим, за краставици ще говорим, естествено!

Джейсън, а?  Wink Давай, де!

ПП Това, че моята душа и сърце са отдадени на някой различен от Бил, Ерик и Джейсън е от полза едиствено на тия, дето си падат по тях  Twisted Evil

Лейтенант! Деймън е брат-близнак на онова старо гадже, аз ти казвам!  Shocked

# 68
Ирка харесаха ли ти Дневниците?

Маринке,не приемаме критиката Crossing Arms

# 69
  • гр.София-Красна поляна
Юхууу,дека сти биии? wavey
АААА Маринка,кой се отплесва бииии?
Аз само за Биля мислам,мислям и жадувам.
И верно,що не пишеш? Thinking

Аз сега набързо ида ма после мъжо ше излиза малко та съм ваша.
Ма то като гледам вас ви няма де. Whistling

# 70
И мойто мило го няма Зис що не спретнем женско парти  Wink

Последната серия на уинчестърите ме разби - много ме изкефи  hahaha

# 71
  • София
Здрасти Simple Smile върнах се изписали сте бая Simple Smile и то много Simple SmileГушкииииииии  bouquet  bouquet

# 72
Джееес! Мисле, че не можеш да ни намериш и затова не пишеш  Wink Добре дошла отново!

# 73
  • гр.София-Красна поляна
Кате,е сега след малко идем и шъ са увъртиме,мър.
Джесче,добре дошла. Hug

# 74
Аз се увъртях вече. Реших да опитам съдържанието на резервната дамаджанка в тайното отделение, че на суха краставица не върви.  Blush Пък и те децата едни кротки тази вечер, пу да не им уроки. Само майка им да не забуйства.

Ооооо, Камииии. На спа ли си или се наспа и сега идваш да да ни наобиколиш?

Общи условия

Активация на акаунт