FarmVille 16-та тема

• 29 833
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Може ли някой пак да пусне какво сега  се пада от яйцата .  Praynig
а на дъщеря ми се падна розова къща

# 61
  • София
Много бързо се изписват тия теми ooooh!

# 62
  • Стара Загора
Цоп и аз да не ви изгубя дирите! Нещо скандал е имало май в предната тема. Успокойте топката бе хора, за една игра готова кавга ще вземете да я развалите сега. Не вЪ ли е срам?  Laughing

# 63
  • София
Славе, за пореден път благодаря   bouquet Hug!

# 64
  • след Околовръстното
Цоп и аз да не ви изгубя дирите! Нещо скандал е имало май в предната тема. Успокойте топката бе хора, за една игра готова кавга ще вземете да я развалите сега. Не вЪ ли е срам?  Laughing

М,да. Някои като не могат да лапнат всичко почват с обвиненията и епитетите.
А докато лапат си траят и натискат "харесвам публикацията".

# 65
  • Пловдив
конюшна
Може ли някой пак да пусне какво сега  се пада от яйцата .  Praynig
най вече яйца ми се падат, на два пъти онова високото силоз ли е кво - дето веднага отива за продан  Laughing

hahaha яйца, викаш, ти се падат  Joy Значи яйцето е първо пък  Crossing Arms  Joy 

Hug

# 66
  • София
А пък някои лапат със скриптовете и дори нямат време за "харесване".  Mr. Green
А епитетите от сорта на "кухи лейки" и пр. няма да коментирам ...

# 67
  • след Околовръстното
А пък някои лапат със скриптовете и дори нямат време за "харесване".  Mr. Green
А епитетите от сорта на "кухи лейки" и пр. няма да коментирам ...

Вече са ти снесли. Иначе как ще видиш "заключените публикации" на някой, който не ти е вече в приятелите.
И защо реши, че кухата лейка си ти.
Гузен негонен бяга.
Когато харесвам нещо го отбелязвам.
И не работя със скриптове.

Вчера една наша съфорумка беше отговорила на друга комшийка, недоверчива и подозрителна като теб, на обвинението "куха са ти валентинките" с "куха ти е главата".
Не знаеш колко е права.
Излагаш се.

# 68
  • София
За последен път ще оспамя темата, извинете ме.

Ирена ти очевидно се разпозна под "някои", видно е кой е гузен.  Wink
И не страдай за мен, и други "прители" затърках ... Ти единствена употребяваш епитети на всяка публикация, което говори много за теб... Такива "приятрли", не ми трябват нито имам в обкръжението си, както виртуални, така и реални...
За мен играта не е интересна играна по твоя начин, ако на някой му харесва ОК.

Толкоз!

# 69
  • София
Дочетох старата тема и отговарям на въпрос от нея - колко е голямо бонсайчето?
Мисля, че заема толкова място, колкото и едно букетче цветя.
Ето картинка:

# 70
А що за състезание е това, с валентинките?  newsm78
А аз искам да попитам защо пък толкова се дразнят хората като не могат да вземат нещо от колекция, или валентинка, или фонтан ... дето се разискваше в другата тема  newsm78
Май цялата игра е едно състезание и ако кажете и кой с кого се състезава пък да се включим и ние  Joy
Сега сериозно:..
и между другото понеже съм се "лепнала" за твоя пост ти и още няколко "обичайни заподозрени" няма да изброявам, че да не пропусна някой...та идеята ми беше, че наистина се възхищавам на търпението и времето, което отделяте на играта, форума и т.н И най-вече се възхищавам на половинките Ви че ви търпят, защото на мен снощи ми беше поставен ултиматум за спиране на нета   hahaha
И сега, понеже си се лепнала за моя пост,
трябва да ти отговоря и аз, нали?
Работата ми е такава, че висенето по цял ден в нета не ми пречи  Simple Smile
Фейса ми е отворен постоянно и не ми представлява трудност да го отварям от време на време
да обирам валентинките от стената. Те поне могат много пъти да се взимат.
Това, с половинките е въпрос на дресировка. Действай, докато е време  Grinning

....и още нещо- не знам кои са другите "обичайни заподозрени",
може би имаш предвид, че аз и тях не играеме коректно...или ? newsm78
Некоректно, обаче спрямо кой?

п.п....и кво толкова мрънкате против ботовете, скриптовете, или както и там да се казват,не мога да разбера?
Няколкократно бяха пускани и обсъждани и тука и е въпрос на личен избор кой ще ги ползва и как.
 Grinning

# 71
  • Бургас
примък Grinning

# 72
  • след Околовръстното
За последен път ще оспамя темата, извинете ме.

Ирена ти очевидно се разпозна под "някои", видно е кой е гузен.  Wink
И не страдай за мен, и други "прители" затърках ... Ти единствена употребяваш епитети на всяка публикация, което говори много за теб... Такива "приятрли", не ми трябват нито имам в обкръжението си, както виртуални, така и реални...
За мен играта не е интересна играна по твоя начин, ако на някой му харесва ОК.

Толкоз!

Дори не знаеш кой е моя начин.
Ако не си вечеряла смятай, че съм ти сервирала.
Ариведерчи.

П.П. Не се пише нито "приятрли" нито  "прители" . Като те пусне злобата провери в правописния.
И не страдам от липсата ти, не се притеснявай.
Не ми липсват хора, които не могат да губят.

И между другото "ботът" ми е12-годишен и като не е на училище си уплътнява времето да ти "лапа" публикациите.
Другите са прави - това е игра, не го приемай навътре, за да може да спиш спокойно.

# 73
  • London
Еееееее цял ден гледам кой има бот и кой доказва, че няма.
Аре стига вече!

Popcorn

# 74
Ох - какво става тук - знаете ли дразни ме тая игра вече и то точно висенето на стената - всеки се дразни - като оси на мед налитаме - ще се избием... нали виждам на 10-тата секунда няма нищо.... всеки има право да се бори, но тия от Зинга вече се излагат - преди, когато я почвах беше много по-готино и нямаше това напрежение между съседите.

И аз направих експеримент - заключените публикации не излизат на съответната стена - за жалост. Също така не се виждат от останалите - щом има публикация на стената ви - не е заключена за вас - просто има по-бързи от вас!
Също така се получават бъгове във фейса - не всичко излиза веднага - едни го виждат с 10-15 сек. по-късно - нищо , че са рефрешнали на момента... играх с два компа с два акаунта и сама се убедих - до сега няма съсед от който да не съм взела нещо - т.е. няма да разкарвам никого.

Но след 9 нива спирам вече с това безумие - наистина се губи удоволствието.

Общи условия

Активация на акаунт