FarmVille 16-та тема

• 29 833
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Сега ако ще почнете и за правопис да се карате, може и аз да се включа  Laughing

На мен си ми харесва играта, не съм толкова алчна, че да се сърдя, когато някой е хванал нещо преди мен... иначе съм си алчна  Mr. Green

Ако не си харесвате съседите - разкарайте ги, не е нужно да си вкарвате излишни отрицателни емоции  Peace

# 76

....и още нещо- не знам кои са другите "обичайни заподозрени",
може би имаш предвид, че аз и тях не играеме коректно...или ? newsm78
Некоректно, обаче спрямо кой?

М.... му Руске, мислех че поне ти успяваш да хванеш тона на постовете, явно вече ще трябва да се изразявам с емиотикони.
"Обичайните заподозрени" са ми комчшиите пускащи яйца, колекции и прочие една след друга. За мен е пределно ясно, че за да ги събирате имате много съседи, което респективно означава, че и при публикуването им също ще има много желаещи, така че аз лично след 10 секунда дори не си правя труд да отварям нещо. Също така не следя кой какво взима - не ме интересува. За мен некоректни няма, това е игра - всеки си я играе както му харесва. А и чесно казано аз също не играя коректно, защото се възползвам от всеки бот /например 5 кокошарника, 2 акаунта и т.н/
Та такива ми ти работи...Продължава да ми е странно защо толкова се държи на валентинки, колекции и прочие.

Аз пред мъжа си не съм се обяснявала толкова...колкото се обяснявам сега...та малко се отклоних  Crazy

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 21:54 от skrita FUstA

# 77
  • София
... но тия от Зинга вече се излагат - преди, когато я почвах беше много по-готино и нямаше това напрежение между съседите....

Подкрепям! Определено и на мен вече играта не ми носи такова удоволствие, както в началото.
И също си мисля, че като стигна последното ниво, ще сея само неща, които стават за по 3-4 дни и ще я посещавам веднъж седмично.

Аз пък на Руска и на Овчарчето отдавна не се и пробвам да отварям публикациите. То си е направо невъзможно да се надпреварвам с още 300 техни съседа. Но пък какво от това - не смятам, че това е причина да ги махна от списъка си. Нито една от тях не ме е обидила по някакъв начин, за да го направя. И според мен са хиляда пъти по-важни човешките взаимоотношения, (макар и виртуални), отколкото някаква тъпа игра  Naughty!

# 78
А като заговорихме за съседи, аз имам 4-5 без снимка и име, как са се намърдали при мен  newsm78

А имам и рекордьор, който Овчарчето и Руска бие по комшии. Той има 952 комшии  Shocked

# 79
  • София
ко стана

# 80
Извинете ме, ама ако говорите за мене, нема ме.... Crazy
.... на стената за центипедета съм.... Whistling

# 81
Поне още малко докато съм в майчинство ще си я играя играта.
Взех си всички медали,без ония за мистъри боксовете.
И ей ма на,тука  Mr. Green.Чета си спокойно темичката  и не дебна на стената за валентинки и колекции.И яицА нИ щЪ вечИ. Wink

# 82
О...пак има нови работи Rolling Eyes и всичките с пари Crossing Arms

# 83
grain silo за какво е?

# 84
Както казва една съфорумка- това й бил вибратора  Joy

Чей да ти кажа аз днес каква тъпотия сътворих.
Значи- гледам аз некви пет мистериозни валентинки само за 5 пари.
Викам си: Сега, като си ги купя и сигурно ще ми отчете 5 мастери бокса, че ми трябват за медал... Thinking
Веднага бъй....и те знаеш ли кво?...отидоха в пощата ми за валентинки и ми отчете плюс 5 Close Close Close

# 85
Както казва една съфорумка- това й бил вибратора  Joy

Чей да ти кажа аз днес каква тъпотия сътворих.
Значи- гледам аз некви пет мистериозни валентинки само за 5 пари.
Викам си: Сега, като си ги купя и сигурно ще ми отчете 5 мастери бокса, че ми трябват за медал... Thinking
Веднага бъй....и те знаеш ли кво?...отидоха в пощата ми за валентинки и ми отчете плюс 5 Close Close Close

Joy Joy Joy

# 86

декорация - силоз е - ама аз го продавам.

Паднаха ми се онези къщи - 3 черни и 1 розова - нея си я оставих при другите неща в склада.

# 87
Aз от тези яйца само кокошки изкарвам,брех че късмета имат хората,по 3-4 къщи...
Една да ми се беше паднала поне ooooh!

# 88
Aз от тези яйца само кокошки изкарвам,брех че късмета имат хората,по 3-4 къщи...
Една да ми се беше паднала поне ooooh!

Ами аз вече спрях да ги отварям - и без друго бокса ми е претъпкан - то не беше яйца, валентинки, колекции...ужас!

Но ми се падат просто - и много кокошки - намразих ги отвсякъде!

# 89
запис

Общи условия

Активация на акаунт