FarmVille 16-та тема

• 29 833
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Aз от тези яйца само кокошки изкарвам,брех че късмета имат хората,по 3-4 къщи...
Една да ми се беше паднала поне ooooh!
Те са грозни, не страдай....  Grinning

# 91
Aз от тези яйца само кокошки изкарвам,брех че късмета имат хората,по 3-4 къщи...
Грозни са, ама ги продаваш за 3000.

# 92

Според кой са грозни?
Аз съм с четири такива къщи в моята ферма. Wink

А и да ги продам,пак нещо Laughing

# 93
Вместо "ЗАПИС" да кажа че и аз от яйцата вадя предимно кокошки.....  Rolling Eyes като изключим 2 тоалетни и 2 плашила!  Mr. Green

# 94

Според кой са грозни?
Аз съм с четири такива къщи в моята ферма. Wink

А и да ги продам,пак нещо Laughing
Shocked....упс!  Blush...пърдон, извинете.... Blush
...връщам си поста назад Joy

# 95
А при мен не знам какво става днес - толкова неща намерих за колекцията, част от които редки и ги публикувах  Crazy А предни дни - нищо. Сега по-интересната част е кое от какво ми се падна - синьо перо от обиране на дървета (ама не знам кои точно...), червено перо и една пеперуда от торене на съседи  Thinking

# 96
  • МАРС
При мен пък се случи нещо странно,една от съседките ми се чудех защо пише че я е пуснало пак да публикува една и съща колекция и днес разбрах!Влизам да пусна една колекция и гледам,че онези дето ги пуснах преди час пак са си там нещата и ги пуснах наново newsm78

# 97
При мен пък се случи нещо странно,една от съседките ми се чудех защо пише че я е пуснало пак да публикува една и съща колекция и днес разбрах!Влизам да пусна една колекция и гледам,че онези дето ги пуснах преди час пак са си там нещата и ги пуснах наново newsm78

Че това си е супер - само дето не е ясно дали ви е отчело ХР, пари и бензин... , но който е взел от стената е намазал....

Моя съседка взе два пъти от 1 мое публикувано яйце  Shocked

# 98

Брех! Не знаех, че са пуснали къщи в яйцата! И аз хващам предимно кокошки, даже по едно време се бях отказала да ги отварям! Сега ще почна и аз да "дебна"   Laughing

# 99
Здравейте!
 И аз съм се зарибил по фермерството и си търся съседи и съседки Simple Smile
 Ще се радвам да се наторяваме взаимно  Laughing  papi80@abv.bg 

# 100
  • Кюстендил
Здравейте!

Добавих те Simple Smile

# 101
# 102
Здравейте!

И аз Simple Smile

# 103
  • Пловдив
Има ли начин да си оставя грозното пате грозно пате? Ама без да му свети розовата капка над тиквичката, че много ме дразни и ми иде да го щракна  Crazy

# 104
Мисля, че единствения начин е да му свети розовата капка и просто да не го трансформираш.

Общи условия

Активация на акаунт