Китайски сутиени по 3лв. и бикини по 1лв.

• 4 307
  • 13
  •   1
Отговори
Какво е мнението ви за тези стоки . Някой купувал ли си е такова нещо ?

# 1
  • Варна
Отбягвам китайските дрехи, особено бельото.
На външен вид ги докарват, но са супер некачествени, да не говорим за токсичните бои, които се използват.

# 2
Аз не купувам никога, имам страшно чувствителна кожа, а от евтиното винаги ме е страх.

# 3
Аз не купувам никога, имам страшно чувствителна кожа, а от евтиното винаги ме е страх.

И аз така! Кой знае какви екземи и обриви ще си докарам  ooooh!

# 4
Такова нещо съм си купувала и купувам. Като се скъса хвърлям и не ме е яд, че съм дала 15-20 и нагоре лева.

# 5
Никога не съм си купувала и не бих си купила, материите са ужасни, а и кой знае какви бои използват.

# 6
  • София /Абсурдистан
Къде продават на такива цени? Simple Smile

# 7
На Женския пазар, в магазините за един лев...

# 8
Носенето на такова бельо си е риск, може и нищо да не ти стане, но може да си направиш такъв проблем, че да не можеш да се отървеш с години. Освен това кожата "помни" - може известно време да не реагира и изведнъж да избие някакъв проблем в резултат или на вещество от багрилата, или от някой микроорганизъм, развил се в тъканта (гадно звучи, но повечето китайски боклуци седят във влажни и мръсни помещения, където не е трудно да се пръкне някоя гъба или лишей или каквото там се казва...)

# 9
Докато кърмех си купих няколко сутиена за кърмачки.Това бяха единствените сутиени, които не ми дразнеха кожата.
След това ги изхвърлих без много да му мисля.Бяха по 5 лв до колкото си спомням.

# 10
Купувала съм си - нищо ми няма. Нали се пере все пак преди да се облече... Имам доста такива евтини чорапки, сутиени, бикини и не съм развила никакви заболявания.  Rolling Eyes Едно 70% от българите пазаруват в такива магазини - трябваше повечето да са болни, с гъбички и т.н.

# 11
аз например сутиени по 5 лв съм купувала от китайския асортимент и след пране и преправяне на обиколката съм доволна, другото бельо и чорапи са предимно БГ като например марка 'СТЕП спорт' на варненска фирма за чорапите(по около 2.6лв чифт), и 'Strip' за безшевно бельо май около русе се произвеждаше, на 'стрип' съм намерила един фирмен магазин в младост и едвам изтърпях невротичката продавачка която едва не ме изгони че не съм търговец а пазарих  10 бр бикини и танги(по 4-5.5лв) след като и обясних че съм се разбрала по телефона със собственика на магазина че ще пазаря ме остави да си напазаря.
От китайски бикини едни в метро смешни на цветя или едноцветни но много удобни за еждневие и спорт ползвам, 2 марки мисля едната е китайско за собствена метро марка, така че се връзват по около 1.2-2лв на бикина защото са по 5 бр в кутия м/у 5.9-10лв, просто такива ластици на бикини не правят българските а за колоездене ластиците са жизнено важни да са тънки недразнещи.

# 12
като си намеря подходящ размер, купувам, ама лошото е че са все малки тия китайските
Така че: имам сутиени и от 3 лева, и от 300, ама все тая, никой не е железен, все някой ден се хвърля

# 13
  • София
преди време съм си купувала сутиени от Илиенци по 3-4 лв., но аз такова нещо трябва да го пробвам. или не ми ставаха или не ми харесваха как ми стоят.
бикини имам от едно магазинче на Женския пазар (не точно в самия пазар), китайски стоки най-вероятно, по 2-3 лв. бикини, слипове, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт