''Парфюмни размисли и страсти'' 63

• 27 298
  • 730
  •   1
Отговори
# 180

А какво ще кажете за Kenzo Amour?

Аз много го харесвам.  Flutter
А от известно време страшно ми се иска да имам Индиан холи kyllmg

# 181
  • Варна
Само не ни заливайте И тук с турски сериали, плз!   bouquet

Ами чети между редовете де  bouquet

# 182
Ами чети между редовете де  bouquet
Чета, чета... Wink

# 183
Видях, че много от вас имат
Moже ли описание, знам че е рядкост и е от преди 16 години, да не би да е много старомоден? Много искам някоя отрова, но всичките без този са орианталски и твърде силни...

Ето ми гардеробчето скромно http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=11304 , търся нещо с много цветя, не ориенталско тежко, за студено време и специални случаи...

# 184
  • Варна
Rennie,
с този в какви отношения си?

http://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Pleasures-536.html

# 185
Харесвам го Pleasures, бих го носила ако ми го подарят... Laughing Tendre Poison подобен ли е?

# 186
  • Варна
Харесвам го Pleasures, бих го носила ако ми го подарят... Laughing Tendre Poison подобен ли е?

Не, Тендър за мен е много остър и зелен в началото, а в базата е класическия Пойзън.
А с Pure Poison разбираш ли се?
Poeme - Lancome? http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Poeme-171.html
5 Аvenue също е много мек цветен парфюм, но не е траен.
J`adore е наистина много добър избор, но виждам, че вече го имаш.
За друго не се сещам, категория цветни не ми е в полезрението  Blush

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 21:55 от moonlady71

# 187
  • Norway
Rennie, бих ти препоръчала чистата отрова 
Аз лично усещам цветя и само цветя и никак не е тежка, нося я лятото.
Но я тествай някъде  Naughty , защото, докато аз удещам само цветята, тоо други я свързват с аналгетици, антибиотици и цели аптеки дори 

# 188
  • Враца
Пък днес бях с пробичка на Фенди - Палацо (мерси на Emia):

Като цяло ми мирише на едни сапунчета , дето ги оставяха някога по хотелите, тя миризма няма да я забравя никога  Heart Eyes и бръснарски одеколон, ама малко по-класен Simple Smile

Мога да се закълна , че усещам и алдехиди , но в пирамидата ги няма. Може пък аз да незнам какво са алдехиди  newsm78

Свежичък е , интересен, леко стипчив, бих казала и посредствен, но аз бих го носила поне няколко пъти в по-топло време, обаче от сега знам , че ми е прекалено слаб.

(интернета продължава да е скапан, не мога да се вклчвам адекватно в дискусиите ) Sad

# 189
Rennie, и аз като Кисела Киселичкова давам глас за Pure Poison.
А какви цветя предпочиташ?

Kenzo Amour е мек, кремест, много мускусен, щеше да е перфектен, ако не беше толкова сладък. А аз обичам сладки аромати. Този накъртва.
Накратко- мляко с ориз в който са изпуснали ванилена захар. От две години имам 50мл и ми се опря.

Vmarinska, алдехидите май миришат на сапун. Това ще да е.

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 21:55 от Deziderata

# 190
  • Norway
Rennie, този    също ми е само цветя. Моя нос регистрира божури и рози, а една приятелка като го подуши и възкликна а този ми мирише на момина сълза  Simple Smile

Маринска, мога да те уредя с опознаването на алдехидите  Mr. Green
Пробичка на Калеш ???

# 191
  • Sofia
Kenzo Amour е мек, кремест, много мускусен, щеше да е перфектен, ако не беше толкова сладък. А аз обичам сладки аромати. Този накъртва.
Накратко- мляко с ориз в който са изпуснали ванилена захар. От две години имам 50мл и ми се опря.

На мен мускусът изведнъж почна да ми мирише на пот, отвратих се от тоя парфюм!
Преди това много го харесвах.

# 192
И аз съм на опашката за Indian Holi. Вкусни вишни, горски плодове и ванилия Heart Eyes

# 193
  • Варна
Здравейте, сещам се, че някоя от вас беше писала в темата за ибей, че търси Pure Turquoise
by Ralph Lauren
, не знам дали тук е мястото да пиша, но ето го на добра цена:
http://www.directcosmetics.com/detail.cfm?code=37205 - до понеделник на обяд е офертата, но не доставят до Б-я, трябва с посредник.
Извинявайте ако е спам Embarassed  Peace

# 194
  • Враца
Кисела Киселичкова, много ти благодаря,
аз познавам добре Калеш, за мен най-ясно изразени са в Долче и Габана - червената капачка.
и по някакъв начин ги улавям и в палацото Simple Smile ( в добрият вариант)

И да ви кажа , тази вечер ходих в Кауфланд да пазарувам и понеже синът е на РД на някаква съученичка,
купих един много интересен парфюмен сет "New York Star" - night.
 На цена 5.99лв.  Синът ми като го подуши и вика , "мамо ти това го имаш " и така неколкократно докато събуди любопитството ми.
Подуших го и аз - Addict  smile3555
Подуши го и мъжа ми - потвърди.
Повикахме комшийката на консулт (без да оповестяваме, какво сме констатирали) - подуши го и вика - ама това е Адикт Simple Smile))

Сега се чудя, дали да не си го оставя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт