''Парфюмни размисли и страсти'' 63

• 27 298
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Аман от звездни парфюми. О всичко искат парици да изкарват.

# 376
# 377
Лелееее, ама че зарибявка това с отчаяните съпруги... Grinning

# 378
Да бе, не стига, че имаме толкова класни парфюми да лелеем и търсим, сега и за Отчаяните такива да мисля. Не благодаря Crossing Arms

Вили, пропуснах да ти кажа, че колекцията ти е страхотна Hug

# 379
  • Враца
Мерсииии, обичкам си ги, особено тиеритата и герлените ...  Heart Eyes

А Адикта , нещо ми е поизпаднал от класацията , незнам защо.

Не , че не го харесвам, ама не така силно както някой други. В смисъл мога май и без него. Е, не съм пртобвала, но така предполагам Wink

# 380
Ех, този Адикт. Имам останали още няколко измъчени милилитра, и все не му идва ред. Горкичкия Laughing

В момента ровя из сайтовете за добре оферта за Kelly Caleche Whistling

# 381
  • Враца
Смарти, дай да скивам гардеробчето.
Май твоето не съм го виждала .
На Мимс също, ама тя май няма.
Бижу и тя да дава, че одавна не съм и правила ревизия ! Simple Smile))

# 382
Ех, този Адикт. Имам останали още няколко измъчени милилитра, и все не му идва ред. Горкичкия Laughing

В момента ровя из сайтовете за добре оферта за Kelly Caleche Whistling
Заповядай!
http://parfium.bg/Hermes-KELLY-CALECHE-Eau-De-Toilette-100-ml-za-jeni-tester
http://www.shopping.bg/Kelly-Caleche-Eau-De-Toilette-100-ml-za-jeni-tester

# 383
  • Варна
Маринска, преди време си самоубих гардероба и сега съм си ок така  Simple Smile

# 384
Rennie, само веднъж съм го пробвала, в началото има разлика, но накрая май е като другия си Alien, но по-лек, мисля че Бижу го имаше, а и Рапунцел, дано те се включат за по-подробно описание.

# 385
  • Враца
Е, Mims* защо ???
Не ти ли е по-добре , така всичко да ти е наредено и винаги да знаеш , какво искаш да тестваш, или да получиш ?? 

# 386
  • Варна
Е, Mims* защо ???
Не ти ли е по-добре , така всичко да ти е наредено и винаги да знаеш , какво искаш да тестваш, или да получиш ?? 

Ми то ми стига шока като отворя черната кутия  Mr. Green
А за тестването - вече нямам нищо конкретно на ум. Установих, че по-спокойно живея откакто разбрах, че не мога да изпробвам всичко що е на пазара. Към някои даже интерес нямам да им прочета пирамидите, други, които ме заинтригуват - отварям, чета и забравям. Ако някога някъде се случи да ги видя - възползвам се. Но това непрекъснато ръчкане, ръшнене като преди и зорлен чудене коя поредна глупост да купя - надживях го това  Simple Smile
Имам интерес иначе, обичам си парфюмите, селекцията ми съдържа почти само такива, на които истински се радвам, пробвам нови при възможност, но така - спокойно и небрежно  Simple Smile
Най-хубавото, което се случи всъщност е това, че разбрах, че парфюмите са създадени да служат на мен, а не аз на тях.

# 387
Mims, Алилуя Hug

# 388
Смарти, преди няколко дена си поръчах тестер на Кели калеш от parfumeria-bg.com /68 лв./ и вече си го нося с удоволствие!

# 389
Браво! Другата седмица и аз ще го поръчам, пък каквото ще да става Crossing Arms
Много ми хареса, а и трайността му беше много добра, въпреки сухата ми кожа.

Ноарче, благодаря ти Hug

Общи условия

Активация на акаунт